imgbb api
Posti se razv8jas reci nam za Horica jel trebao bit crveni kao da sam vidjao negdje da je direktni ono?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:19samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
Ma J*** ja tebi mater i sestru
apsolutno da..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:21Posti se razv8jas reci nam za Horica jel trebao bit crveni kao da sam vidjao negdje da je direktni ono?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:19samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
de vidi udarajul se jos oni cigani po jugu
Al realno sta pisete vise ovdje ispali ste drzite se federalke i to je to.
Frajer dao iz penala gol…
Čestitke na zasluženoj pobjedi, a Hora je inače top momak onaj vaš je isprovocirao neki crni
Ma mi stariji smo davno.naucili sa njima treba samo na njihov nacin, oni poznaju samo taj jezik, mrsko mi sad da opletem ljubi ga Facko.KosevoZove je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:49Al realno sta pisete vise ovdje ispali ste drzite se federalke i to je to.
Spominjanje najmilijih dokle ide ljudski razum pitam se nekada?!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, GradKamena1, MikiPirs, PeppermintSA, ristagrad i 49 gostiju.