Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ajd i bili ste predugo na temi
Frajer dao iz penala gol…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Čestitke na zasluženoj pobjedi, a Hora je inače top momak onaj vaš je isprovocirao neki crni
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma mi stariji smo davno.naucili sa njima treba samo na njihov nacin, oni poznaju samo taj jezik, mrsko mi sad da opletem ljubi ga Facko.KosevoZove je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:49Al realno sta pisete vise ovdje ispali ste drzite se federalke i to je to.
Spominjanje najmilijih dokle ide ljudski razum pitam se nekada?!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Celiku od srca zelim da svake sezone budu blizu trofeja i da im uvijek fali jedan bod do titule. Da Bog da nikad ne vidjeli prvu ligu. Horicu i Isakovicu nabijem najvoljenije.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Kod ovih nema ni prepucavanja ni podjebavanja ni humora, nista. Psuj majke, sestre, porodicna stabla. Seljakluk.
Adem kako je poceo mogao bi ga neko odrobijat do kraja sezone haha
Crni Cerak 🐦⬛
Čak 3 puta za jednu noć. Iz njihovih usta riječi. Ako ima još zeničana na ovoj temi nek nam objasne ova dodatna 2 šutanja?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Jbg šta je tu je, jedini incident po meni, ostalo sve fer i korektno na terenu. Ni naši nisu pravili mesarske startove, niti su igrači prgavo i pretjerano grubo igrali.
Sretno dalje
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako znas da imam sestru ba
A kako to brate moj, kako to
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 11 feb 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Čestitke normalnim i starijim navijačima Sarajeva na prolazu, zasluženo je ali da ne bi nesretne ruke u 81 penali bi odlučivali. Igračima Sarajeva poput Cimirota, Menala i još par njih hvala na lijepim riječima i željama kao i treneru Sarajeva. Ovo je fudbal kakav treba biti a ne lažna prijateljstva, uvlačenje u guzice, prijateljski mečevi bez žestokog starta i prekida utakmice. I Horde su bile dio ove slagalice tako da se ako Bog da vidimo dogodine ali sa Čelikom PL kvalitete. Ovo je zvanično najgledanija utakmica ove sezone u državi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ko će čitat njihove postove sljedeću sezonu ako prođu kad ovako pišu sad a druga liga se igra, inače low iq smrdi preko postova…
Sarajevo ljubavi moja 1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 12 feb 2026, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
Nego, sto ste se prepali za trans? Mislim mene budale tebe pitam, ti nisi bio u Zenici.
Ma ja, nisam ni bio, u pravu si. Pričala mi raja kako im je bilo pa ja utiske prenio na temi kupa. Najjači ste
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Al prije da ces mu ga ti popusiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad ce te kone sa Grbavice demantovati i reći da će sutra protiv Slaviije biti 14754 gledatelja.avenija je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:14Čestitke normalnim i starijim navijačima Sarajeva na prolazu, zasluženo je ali da ne bi nesretne ruke u 81 penali bi odlučivali. Igračima Sarajeva poput Cimirota, Menala i još par njih hvala na lijepim riječima i željama kao i treneru Sarajeva. Ovo je fudbal kakav treba biti a ne lažna prijateljstva, uvlačenje u guzice, prijateljski mečevi bez žestokog starta i prekida utakmice. I Horde su bile dio ove slagalice tako da se ako Bog da vidimo dogodine ali sa Čelikom PL kvalitete. Ovo je zvanično najgledanija utakmica ove sezone u državi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, fks74, GrbavicaHrammm, Mostarska, PapakIzSa, Perotti, Venom i 16 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)