Napali momke sa šalovima, mislili da su naši
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Adem kako je poceo mogao bi ga neko odrobijat do kraja sezone haha
Crni Cerak 🐦⬛
Čak 3 puta za jednu noć. Iz njihovih usta riječi. Ako ima još zeničana na ovoj temi nek nam objasne ova dodatna 2 šutanja?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jbg šta je tu je, jedini incident po meni, ostalo sve fer i korektno na terenu. Ni naši nisu pravili mesarske startove, niti su igrači prgavo i pretjerano grubo igrali.
Sretno dalje
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako znas da imam sestru ba
A kako to brate moj, kako to
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 11 feb 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Čestitke normalnim i starijim navijačima Sarajeva na prolazu, zasluženo je ali da ne bi nesretne ruke u 81 penali bi odlučivali. Igračima Sarajeva poput Cimirota, Menala i još par njih hvala na lijepim riječima i željama kao i treneru Sarajeva. Ovo je fudbal kakav treba biti a ne lažna prijateljstva, uvlačenje u guzice, prijateljski mečevi bez žestokog starta i prekida utakmice. I Horde su bile dio ove slagalice tako da se ako Bog da vidimo dogodine ali sa Čelikom PL kvalitete. Ovo je zvanično najgledanija utakmica ove sezone u državi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ko će čitat njihove postove sljedeću sezonu ako prođu kad ovako pišu sad a druga liga se igra, inače low iq smrdi preko postova…
Sarajevo ljubavi moja 1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
Nego, sto ste se prepali za trans? Mislim mene budale tebe pitam, ti nisi bio u Zenici.
Celik!3,2,2.
Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
Nego, sto ste se prepali za trans? Mislim mene budale tebe pitam, ti nisi bio u Zenici.
Ma ja, nisam ni bio, u pravu si. Pričala mi raja kako im je bilo pa ja utiske prenio na temi kupa. Najjači ste
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Al prije da ces mu ga ti popusiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad ce te kone sa Grbavice demantovati i reći da će sutra protiv Slaviije biti 14754 gledatelja.avenija je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:14Čestitke normalnim i starijim navijačima Sarajeva na prolazu, zasluženo je ali da ne bi nesretne ruke u 81 penali bi odlučivali. Igračima Sarajeva poput Cimirota, Menala i još par njih hvala na lijepim riječima i željama kao i treneru Sarajeva. Ovo je fudbal kakav treba biti a ne lažna prijateljstva, uvlačenje u guzice, prijateljski mečevi bez žestokog starta i prekida utakmice. I Horde su bile dio ove slagalice tako da se ako Bog da vidimo dogodine ali sa Čelikom PL kvalitete. Ovo je zvanično najgledanija utakmica ove sezone u državi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zato onaj vaš brat tamne puti nije odglumio ništa, vratio ga Horić rodbini u Zimbabve.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:20Al kad pade igrac celika nakon sto ga je Ljajic odgurnuo. Kao snajperom odnesen.
Žao mi jedino što je Makedonac stradao u onom sudaru glavama, izgledalo je baš ružno.
nisi vise dobrodosao na ovoj temi, ima tema za kup BiH mada ni tamo vise nemas sta trazit, ovo je samo za klubove iz viseg rangachily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52Zato onaj vaš brat tamne puti nije odglumio ništa, vratio ga Horić rodbini u Zimbabve.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:20Al kad pade igrac celika nakon sto ga je Ljajic odgurnuo. Kao snajperom odnesen.![]()
Žao mi jedino što je Makedonac stradao u onom sudaru glavama, izgledalo je baš ružno.
Za bordobijele boje
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ja nisam gledao zadnjih pola sata,jer sam gledao Bosnu. Ali vidi se sad na snimku,da je Horic pokazivao navijacima da ne gadjaju poslije gola. I onda par seknudi poslije igrac Sarajeva provocira navijace,vjerovatno zbog gadjanja. Ja stvarno nisam dugo gledao neku tekmu Sarajeva,osim kad igra sa Zeljom,i sta god ko o kome mislio,malo sam pratio tekmu veceras i nekako me vratilo na onaj period od prije 20 tak godina,kada su tekme Sarajevskih klubova sa Celikom u Zenici bile na krv i noz,sa takvom strascu i napetoscu. Skoro smo i zaboravili Bilino Polje sa robijasima.
De ba @Barba, svaku nasu tekmu odgledas i jos cekas izjave Marija posle nje...BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:56Ja nisam gledao zadnjih pola sata,jer sam gledao Bosnu. Ali vidi se sad na snimku,da je Horic pokazivao navijacima da ne gadjaju poslije gola. I onda par seknudi poslije igrac Sarajeva provocira navijace,vjerovatno zbog gadjanja. Ja stvarno nisam dugo gledao neku tekmu Sarajeva,osim kad igra sa Zeljom,i sta god ko o kome mislio,malo sam pratio tekmu veceras i nekako me vratilo na onaj period od prije 20 tak godina,kada su tekme Sarajevskih klubova sa Celikom u Zenici bile na krv i noz,sa takvom strascu i napetoscu. Skoro smo i zaboravili Bilino Polje sa robijasima.
Stipu te suplje price, kakva Bosna kad igra Adem Ljajic...
Sta ce jadan, 40 godina u guzici, zove se Aladin i farba se… klasicni coban.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Lik je klasa. Nema sta,milina ga gledat,bez obzira sto igra za vas.Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:02De ba @Barba, svaku nasu tekmu odgledas i jos cekas izjave Marija posle nje...BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:56Ja nisam gledao zadnjih pola sata,jer sam gledao Bosnu. Ali vidi se sad na snimku,da je Horic pokazivao navijacima da ne gadjaju poslije gola. I onda par seknudi poslije igrac Sarajeva provocira navijace,vjerovatno zbog gadjanja. Ja stvarno nisam dugo gledao neku tekmu Sarajeva,osim kad igra sa Zeljom,i sta god ko o kome mislio,malo sam pratio tekmu veceras i nekako me vratilo na onaj period od prije 20 tak godina,kada su tekme Sarajevskih klubova sa Celikom u Zenici bile na krv i noz,sa takvom strascu i napetoscu. Skoro smo i zaboravili Bilino Polje sa robijasima.
Stipu te suplje price, kakva Bosna kad igra Adem Ljajic...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo jedna stvar mi ide na zivce . Evo veceras ono nesta,trazi ruku,i onaj decko ga vuce da kaze da nije. I on ga nesta gura.
Sta si kurcevit bolan. Ti trebas biti za primjer,nikad veci majstor nije igrao ovu ligu. Uredu da je neka frka,ali nesto vazda nabrijan,satro zajeban. Ali na stranu sad to. Fakat se vidi zasto je igrao gdje igrao. Pogledas samo onaj gol nama iz slobodnog,ja ne znam da je neko jace ispalio onaj sut. A bilo je golova od Stilica,Repuha....