Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
bio sam u vajp lozi i nije se culo zvizdanje na vedrana! tanko sarajevo! celik borba! seljacki fudbal! onaj crnjo sve zakuho i ubacio razdor u bosnjacki korpus na terenu! moguce da je bia poslala njega preko radovana! nista ja tu nevjerujem! mutna posla da bog kaze!
-
IndependenT
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi.
Sto se tice zvižduka, ljudi su poceli da zvizde na Vase prvo javljanje/navijanje, kad je se skobtalo da to se pjeva prestalo se s tim. Prvi ja sam momku bio na sahrani sa jos 90 robova, kad se po para ibretio sta nas izdaje iz jednog busa. Robija je uvijek skandirala za Vedrana imate na YouTube.
Sto se tice zvižduka, ljudi su poceli da zvizde na Vase prvo javljanje/navijanje, kad je se skobtalo da to se pjeva prestalo se s tim. Prvi ja sam momku bio na sahrani sa jos 90 robova, kad se po para ibretio sta nas izdaje iz jednog busa. Robija je uvijek skandirala za Vedrana imate na YouTube.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
90+ minuta sut u okvir gola nisu imali.O cemu se vise prica,vile ih pronosale ,ispade penal sansa samo bila.Sut u okvir gola....Selam!
Cestitke ćeliku na dobroj utakmici. Nasi napadaci cista nula.
Sto se tice zvizdanja mislim da je to glupa prica i da nema nikakve veze sa pokojnim Vedranom.
Celiku zelim da se sto prije vrati u pl.
Sto se tice zvizdanja mislim da je to glupa prica i da nema nikakve veze sa pokojnim Vedranom.
Celiku zelim da se sto prije vrati u pl.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Tanko je ovo sve bogami, nema neke kvalitete. Kod nas me raduje sto onaj Spahic izgleda ima damara i sto Karic postaje ponajbolji golman lige. Inace nekako usporeni izgledamo.
Sarajevu fali spic opasno i spora zadnja linija u tranziciji.
Celik nek udje radi ovog ci.ganluka i sabanijade. Ovdje mislim sabanijada u pomalo pozitivnom znacenju.
Sarajevu fali spic opasno i spora zadnja linija u tranziciji.
Celik nek udje radi ovog ci.ganluka i sabanijade. Ovdje mislim sabanijada u pomalo pozitivnom znacenju.
Biti ce prskanje po faci kada mu budete morali namjeriti zaostale plate
Crni Cerak 🐦⬛
Necemo ne sekiraj se, prepustamo ove sezone zbog smanjenog kapaciteta.Lik je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:41Sad ce te kone sa Grbavice demantovati i reći da će sutra protiv Slaviije biti 14754 gledatelja.avenija je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:14Čestitke normalnim i starijim navijačima Sarajeva na prolazu, zasluženo je ali da ne bi nesretne ruke u 81 penali bi odlučivali. Igračima Sarajeva poput Cimirota, Menala i još par njih hvala na lijepim riječima i željama kao i treneru Sarajeva. Ovo je fudbal kakav treba biti a ne lažna prijateljstva, uvlačenje u guzice, prijateljski mečevi bez žestokog starta i prekida utakmice. I Horde su bile dio ove slagalice tako da se ako Bog da vidimo dogodine ali sa Čelikom PL kvalitete. Ovo je zvanično najgledanija utakmica ove sezone u državi.
![]()
Fk Željezničar.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Najgore sto kamera bas u tom momentu snima njega, neka nam Tobe napravi gif jedan. Neka ostane kao uspomenachily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52Zato onaj vaš brat tamne puti nije odglumio ništa, vratio ga Horić rodbini u Zimbabve.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:20Al kad pade igrac celika nakon sto ga je Ljajic odgurnuo. Kao snajperom odnesen.![]()
Žao mi jedino što je Makedonac stradao u onom sudaru glavama, izgledalo je baš ružno.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ovo su neki novi momentiboatenkk je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:17bio sam u vajp lozi i nije se culo zvizdanje na vedrana! tanko sarajevo! celik borba! seljacki fudbal! onaj crnjo sve zakuho i ubacio razdor u bosnjacki korpus na terenu! moguce da je bia poslala njega preko radovana! nista ja tu nevjerujem! mutna posla da bog kaze!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jel se raščistila tema konačno..?
Joj ne znam bil' dobro bilo da uđu u premier ligu. Ubise sa pacenickim pricama radnicke klase. A guze bi dali da ih uzme bar sisoja iz tuzle da i oni gledaju fudbal umjesto ragbija.
Joj ne znam bil' dobro bilo da uđu u premier ligu. Ubise sa pacenickim pricama radnicke klase. A guze bi dali da ih uzme bar sisoja iz tuzle da i oni gledaju fudbal umjesto ragbija.
- Shategabri
- Kontakt:
Nepismeni papak iz dijasporeAvantiBL je napisao/la: ↑12 feb 2026, 08:54Ovo su neki novi momentiboatenkk je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:17bio sam u vajp lozi i nije se culo zvizdanje na vedrana! tanko sarajevo! celik borba! seljacki fudbal! onaj crnjo sve zakuho i ubacio razdor u bosnjacki korpus na terenu! moguce da je bia poslala njega preko radovana! nista ja tu nevjerujem! mutna posla da bog kaze!![]()
Taj kojeg pominje mu je pomogao da se dočepa asfalta.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Eurogol na derbiju i elham
Koševo Zapad
MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:23
Nemoj nam samo ti cestitati, cernobilci svi na rukju zajedno
Šta je ovo jbt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamišljam već sliku: zalizana frizura, istetoviran, bijesan audi na njemačkim ili austrijskim tablama, torbica, u novčaniku 500 eura, a na baušteli dodaje rigips pločeShategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 09:12Nepismeni papak iz dijasporeAvantiBL je napisao/la: ↑12 feb 2026, 08:54Ovo su neki novi momentiboatenkk je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:17bio sam u vajp lozi i nije se culo zvizdanje na vedrana! tanko sarajevo! celik borba! seljacki fudbal! onaj crnjo sve zakuho i ubacio razdor u bosnjacki korpus na terenu! moguce da je bia poslala njega preko radovana! nista ja tu nevjerujem! mutna posla da bog kaze!![]()
![]()
Taj kojeg pominje mu je pomogao da se dočepa asfalta.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Upravo sam vidio reakciju Horića i moran mu čestitati za onaj potez. Onako se brani svoj klub kada ti neko dođe u dom i proba se ****. Ako ne žele od učitii od Veleža plavi podanici mogu od Čelika jer stvarno je žalosno gledati kada uvlakački idu nekome sa cvijećem pa nakon toga čitava klupa gleda u pod kada im protivnički igrač J**+ majke. Bar malo otpora pružiti kada ti drugi tačeve pucaju i dođu naoštremih krampona na Grbavicu 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zamisli u for gurnut loptu Milaku pored Bičakčića
Stvarno su najveći dušmani sami sebi u tom klubu šta dovode 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, WeekendOffender i 33 gosta.

.png)