Nemam ja sta znati ili ne kad sam bio tu. Uletila policija i to je to. Ostalo je reakcija na gol, nikakvi sukobi.Zutti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:35Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
Nego, sto ste se prepali za trans? Mislim mene budale tebe pitam, ti nisi bio u Zenici.
Ma ja, nisam ni bio, u pravu si. Pričala mi raja kako im je bilo pa ja utiske prenio na temi kupa. Najjači ste![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Celik!3,2,2.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Koliko je bitno da igrači sa renomeom poput Bičakčića(da se ogradim, ne govorim o trenutnom kvalitetu i zdravlju igraca), dođu u našu ligu, toliko je bitno da i ovo izlazni transferi nastave igrati u timovima u koje su prešli.
Guliashvili,Karamarko,Mlinaric su za nase uslove presli u ozbiljne ekipe, i dosta ce nam u buducnosti ovisiti, hoce se li nametnuti i igrati u svojim ekipama.
Guliashvili,Karamarko,Mlinaric su za nase uslove presli u ozbiljne ekipe, i dosta ce nam u buducnosti ovisiti, hoce se li nametnuti i igrati u svojim ekipama.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa imaš video na CH kako se udarate u kopu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:18Nemam ja sta znati ili ne kad sam bio tu. Uletila policija i to je to. Ostalo je reakcija na gol, nikakvi sukobi.Zutti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:35Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25
Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
Nego, sto ste se prepali za trans? Mislim mene budale tebe pitam, ti nisi bio u Zenici.
Ma ja, nisam ni bio, u pravu si. Pričala mi raja kako im je bilo pa ja utiske prenio na temi kupa. Najjači ste![]()
Reakcija na gol? Znači vi kad primite gol krenete se tući međusobno? Ono kao da pokažete igračima na terenu svoje nezadovoljstvo. Nisam znao za taj ritual, stvarno zanimljivo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:18Nemam ja sta znati ili ne kad sam bio tu. Uletila policija i to je to. Ostalo je reakcija na gol, nikakvi sukobi.Zutti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:35Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25
Cuo, rekao mu, iz njihovih usta, a gdje si ti bio?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
13 službenih utakmica Ibre Rahimića 8 pobjeda 4 remija i 1 poraz od Borca u Banja Luci. Sinoć za četrvrtfinale protiv uvijek neugodnog Širokog gol daje napadač doveden iz zadnje ekipe federalne lige, a sredinu nam držao momak doveden iz Palestine da bi za nedjelju odmorili Abdulah Rafidinea. Trenerski maestro ove lige
- Shategabri
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:48Reakcija na gol? Znači vi kad primite gol krenete se tući međusobno? Ono kao da pokažete igračima na terenu svoje nezadovoljstvo. Nisam znao za taj ritual, stvarno zanimljivo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:18Nemam ja sta znati ili ne kad sam bio tu. Uletila policija i to je to. Ostalo je reakcija na gol, nikakvi sukobi.Zutti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:35
Čuj gdje sam bio... bio na sjeveru sa svojima. S druge strane normalno je da imaš poznanstva širom države. Raspitaj se, sramota je da ja iz Sarajeva znam nešto što ti u Zenici ne znaš.
Koševo Zapad
Sa eventualnim dolaskom Bičakčića navijači plavog sarajevskog kluba gotovo sigurno mogu mirno spavati, opstanak neće doći u pitanje 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN

Samo 12 000 po delegatu. Daleko smo oštećeni i onda kažu što ne prestigneš Želju, pa kako? Naš stadion ima 4000 veći kapacitet trenutno od Grbavice i dodje i više od kapaciteta i delegat piše samo 12 000. Ali ako Bog da protiv Travnika još jače. Hoćemo 14 000. Pa ne moze nam uvijek smanjivati posjetu a drugima dodavati.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Shategabri
- Kontakt:
Opet fulaju temu, a fino piše kup BiH.
Ko eto bitno je za premijer ligu koliko je bilo na Bilinom, a nije fora to postaviti na temu o kupu, iako se igrao kup.
Ko eto bitno je za premijer ligu koliko je bilo na Bilinom, a nije fora to postaviti na temu o kupu, iako se igrao kup.
Koševo Zapad
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gotovo sigurno je da ti neces moci spavati kad ti Vicuga ode, druga liga je vas dom
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 12 feb 2026, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Reakcija na gol je dovela do ubacivanja predmeta u teren sto je dovelo do reakcije na to. Nikakva tuca, akademski dogovoreno da se ne ubacuju predmeti u teren.
Pokusavas izvrnuti neku pricu, ja ti govorim kako je bilo. Naravno, lagao si ti i jucer, nije ti problem nastaviti lagati i danas.
Celik!3,2,2.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I u 2026godini sabanizam je i dalje odlican opis navijaca Celika, bar vecine njih. Jos jednom, postujem to sto nisu skloni spustanju glave niti glumljenju laznog prijateljstva, kod njih je uvijek striktan naboj. I cinjenica je da im jedna puna tribina ima veci kapacitet i bolju atmosferu nego citav stadion jednog ’velikana’ koji otkako igra Premijer ligu nikad nije bio pun.
To su sve stvari koje svaki ljubitelj fudbala ocekuje i cijeni, al s druge strane taj njihov mentalitet je i mac sa dvije ostrice jer ce uvijek biti u tom svom sabanskom krugu.
To su sve stvari koje svaki ljubitelj fudbala ocekuje i cijeni, al s druge strane taj njihov mentalitet je i mac sa dvije ostrice jer ce uvijek biti u tom svom sabanskom krugu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Čuj samo 12 000 po delegatu
Pa eto koliko je bilo?? Koliki je kapacitet BP?
Pa eto koliko je bilo?? Koliki je kapacitet BP?
- Shategabri
- Kontakt:
Greškom smo im dostavili one naše crno-crvene šalove i vidi belajaKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:03I u 2026godini sabanizam je i dalje odlican opis navijaca Celika, bar vecine njih. Jos jednom, postujem to sto nisu skloni spustanju glave niti glumljenju laznog prijateljstva, kod njih je uvijek striktan naboj. I cinjenica je da im jedna puna tribina ima veci kapacitet i bolju atmosferu nego citav stadion jednog ’velikana’ koji otkako igra Premijer ligu nikad nije bio pun.
Koševo Zapad
- jurisicduska
- Kontakt:
**** ti opstanak mater. A usput nabijem na **** politicku prciju iz Banja Luke
Ako ti nesto nije jasno, pitaj pa da ti ponovo J*** sve od do
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nisam nikad čuo da neko tuču, naguravanje, svađanje i štocanje naziva akademskim dogovorom, al dobro, poštujem.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:03Reakcija na gol je dovela do ubacivanja predmeta u teren sto je dovelo do reakcije na to. Nikakva tuca, akademski dogovoreno da se ne ubacuju predmeti u teren.
Pokusavas izvrnuti neku pricu, ja ti govorim kako je bilo. Naravno, lagao si ti i jucer, nije ti problem nastaviti lagati i danas.
Ne mogu više stvarno, svako dobro akademci
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Shategabri
- Kontakt:
Evo nešto na temu plbih:AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:03Reakcija na gol je dovela do ubacivanja predmeta u teren sto je dovelo do reakcije na to. Nikakva tuca, akademski dogovoreno da se ne ubacuju predmeti u teren.
Sjećam se kad ste Amara na Bilinom gađali staklenim bocama.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, Hajdeee, MikiPirs, mnon46, MostarNeretva, NazorUso, riki46, rimljanin90, Rule_hz i 72 gosta.

.png)