RK Krivaja Zavidovići
Re: RK Krivaja Zavidovići
Prvo je dobio dva minuta zbog grubog prekršaja, tako sam čuo, na tu odluku je reagovao tako štoje pljunuo u, ili u pravcu, sudije i kao pošao ga udariti glavom.
Dobro je prošao sa valjda jednom utakmicom ne igranja i 250 KM. Nije bitno sudija nikad nije niti će promjeniti odluku zato ne treba reagovati mada mi to svi radimo
Dobro je prošao sa valjda jednom utakmicom ne igranja i 250 KM. Nije bitno sudija nikad nije niti će promjeniti odluku zato ne treba reagovati mada mi to svi radimo
-
- Kontakt:
2 minute sam vidio i nakon toga gužvu na terenu i onda crveni al od buke na tribinama nisam ništa čuo, nikakav zvižduk sudije nego samo crveni. Opravdano je dobio crveni i to nesportsko ponašanje kod njega i nije baš tako rijetko, nažalost. Kada gubiš naravno da si naživciran ali svaki sportista treba imati živaca da te svoje strasti zadži za sebe. Svejedno, čestitam u svakom slučaju i puno sreće u nastavku. Imam pitanje, ako znaš naravno, je li ove godine iko ispada ili će se proširivati liga?konjuh je napisao/la:Prvo je dobio dva minuta zbog grubog prekršaja, tako sam čuo, na tu odluku je reagovao tako štoje pljunuo u, ili u pravcu, sudije i kao pošao ga udariti glavom.
ne ispada niko ove sezone.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ma ne ispada niko, ali opet, sramota je biti medju zadnja 2 tima za RK Krivaju.
Hala Madrid!
Ma onda najbolje otjerati 80% igrača i isforsirati juniore a bogami ima dobrih,puno boljih od onih koji igraju...
ma nek se i sramotimo neče barem kukati kako se nema para a 30-40 minuta za juniore bi uveliko pomoglo njihovoj afimraciji...generalno mislim da bi večina ovih klubova koji nemaju neke ambicije trebali isto postupiti...
@konjuh taj Alić je ubjedljivo največi mesar u ligi...3 godine več ponosno brani titulu najgrubljeg igrača lige nedo bog da mu izmakne četvrta,ja evo neznam kad nije dobio crveni karton....
ma nek se i sramotimo neče barem kukati kako se nema para a 30-40 minuta za juniore bi uveliko pomoglo njihovoj afimraciji...generalno mislim da bi večina ovih klubova koji nemaju neke ambicije trebali isto postupiti...
@konjuh taj Alić je ubjedljivo največi mesar u ligi...3 godine več ponosno brani titulu najgrubljeg igrača lige nedo bog da mu izmakne četvrta,ja evo neznam kad nije dobio crveni karton....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@zavidovićanin koliko znam niko ne ispada zato Konjuh igra s drugom ekipom, prošlogodišnji Konjuh 2 plus par starih igrača. Mislim čak da će uprava otpustiti još neke igrače na polu sezoni.
Ma Konjuh je sasvim zasluzeno slavio, jer tesko da ce ikada ponoviti onakvu utakmicu negdje, onaj Bozoljac šporet da je bacio da bi go,jer sve im je polazilo za rukom.Što se sudjenja tiče,stvarno katastrofa,ali i uz realno sudjenje tesko da bi mi pobjedili.To sto je Adi povukao ekipu vise je kulminiralo zbog utakmice sa Izvidjaćem kada smo na očigled svih bili pokradeni...konjuh je napisao/la:Nisam bio na utakmici ali 10 razlike je puno da bi se vadili na sudije. Slažem se da pojedine sudije ne zaslužuju da budu u ovom sportu ali tako je to. Kako sam čuo igrači Konjuh-a su odlično igrali u oba pravca.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Ajde Boga ti navedi tri juniora koja bi mogla igrat.... nemamo mi više juniora kao što misliš,ovo su sada sve pizde kojih boli briga za klub,dovoljno ti je pogledat kako bodre svoje igrace sa klupe,tj. nikako.A u igri da ne pricam.Raul_64 je napisao/la:Ma onda najbolje otjerati 80% igrača i isforsirati juniore a bogami ima dobrih,puno boljih od onih koji igraju...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
E pa sramota, ona najveća, ne za igrače nego za sudije, pa ne mog više da trpim majku im **** svima od-do.. Kreteni nad kretenima, pa ono sinoć je bila sramota ona najveća, čim se približimo na -2 odma u korist Borca. Niko ne sumnja u kvalitet Borca ali ono šta je rađeno je sramota, pa krilo nam trči kontru a sudija se kao slučajno tu nađe ispred njega i on mora stati, igraču Borca noga 20m iza aut linije i ništa se ne svira a da ne govorim o koracima, probijanjima, neviđenim faulovima itd.
-
- Kontakt:
RK Krivaja 39 - 27 RK Prijedor
Konačno...
Konačno...

Ekipa Krivaje na rukometnom turniru u Doboju 1971 godine.

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Krivaja pobjedila Gračanicu u derbiju začelja 9 razlike. Makar nešto.. 

sad se nadajte da ce uspijeti startati regionalnu... gracanica je najvece razocararenje sezone... na papiru to nije izgledalo toliko lose...
imperator, prodavac magle
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
To je zadnja nada, ako ne bude ništa od regionalne, morat ćemo intervenisat u nekoj Šparkase banci u blizini 

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Poraz od 14 razlike od Izviđača, malo previše 

Alen Bjelobrković je promijenio dosta klubova u BiH i izgleda da se zasitio pa je odlučio da se vrati tamo gdje je počeo karijeru – u matični RK Maglaj. Elvis Brkić je dobio ponudu za inostrani angažman, a kao jedna od opcija spominje se Turska. Njih dvojica su podnijela zahtjeve za ispisnicu iz Krivaje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakav je igrac Memisevic Amar, vidim sada da je presao u Slogu?
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ode znači Bjelobrković, pfff. I Brkić, to i bi znači. Dvojica najboljih na terenu.Rule_hz je napisao/la:Alen Bjelobrković je promijenio dosta klubova u BiH i izgleda da se zasitio pa je odlučio da se vrati tamo gdje je počeo karijeru – u matični RK Maglaj. Elvis Brkić je dobio ponudu za inostrani angažman, a kao jedna od opcija spominje se Turska. Njih dvojica su podnijela zahtjeve za ispisnicu iz Krivaje.

Odličan. Igra krilo, ima odraz kao Abalopo'marke je napisao/la:Kakav je igrac Memisevic Amar, vidim sada da je presao u Slogu?

Super onda, mlad i dobar igrac to nam trebam!
Dobro je da smo poceli dovoditi mlade igrace iz rukometnih sredina kao sto su Zavidovici. 

http://bih-rukomet.com/vijesti/58-poslj ... od-krivaje" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije lose.
Ima neka mogucnost da ce Jaskic zaigrati za Krivaju ove sezone
Nije lose.
Ima neka mogucnost da ce Jaskic zaigrati za Krivaju ove sezone

Hala Madrid!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.