RK Krivaja Zavidovići

konjuh
Kontakt:

Re: RK Krivaja Zavidovići

Post Postao/la konjuh » 07 dec 2010, 17:40

Prvo je dobio dva minuta zbog grubog prekršaja, tako sam čuo, na tu odluku je reagovao tako štoje pljunuo u, ili u pravcu, sudije i kao pošao ga udariti glavom.
Dobro je prošao sa valjda jednom utakmicom ne igranja i 250 KM. Nije bitno sudija nikad nije niti će promjeniti odluku zato ne treba reagovati mada mi to svi radimo

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 07 dec 2010, 21:24

konjuh je napisao/la:Prvo je dobio dva minuta zbog grubog prekršaja, tako sam čuo, na tu odluku je reagovao tako štoje pljunuo u, ili u pravcu, sudije i kao pošao ga udariti glavom.
Dobro je prošao sa valjda jednom utakmicom ne igranja i 250 KM. Nije bitno sudija nikad nije niti će promjeniti odluku zato ne treba reagovati mada mi to svi radimo
2 minute sam vidio i nakon toga gužvu na terenu i onda crveni al od buke na tribinama nisam ništa čuo, nikakav zvižduk sudije nego samo crveni. Opravdano je dobio crveni i to nesportsko ponašanje kod njega i nije baš tako rijetko, nažalost. Kada gubiš naravno da si naživciran ali svaki sportista treba imati živaca da te svoje strasti zadži za sebe. Svejedno, čestitam u svakom slučaju i puno sreće u nastavku. Imam pitanje, ako znaš naravno, je li ove godine iko ispada ili će se proširivati liga?

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 07 dec 2010, 21:28

ne ispada niko ove sezone.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 07 dec 2010, 21:31

Ma ne ispada niko, ali opet, sramota je biti medju zadnja 2 tima za RK Krivaju.
Hala Madrid!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 dec 2010, 21:47

Ma onda najbolje otjerati 80% igrača i isforsirati juniore a bogami ima dobrih,puno boljih od onih koji igraju...
ma nek se i sramotimo neče barem kukati kako se nema para a 30-40 minuta za juniore bi uveliko pomoglo njihovoj afimraciji...generalno mislim da bi večina ovih klubova koji nemaju neke ambicije trebali isto postupiti...

@konjuh taj Alić je ubjedljivo največi mesar u ligi...3 godine več ponosno brani titulu najgrubljeg igrača lige nedo bog da mu izmakne četvrta,ja evo neznam kad nije dobio crveni karton....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 08 dec 2010, 09:09

@zavidovićanin koliko znam niko ne ispada zato Konjuh igra s drugom ekipom, prošlogodišnji Konjuh 2 plus par starih igrača. Mislim čak da će uprava otpustiti još neke igrače na polu sezoni.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 10 dec 2010, 18:42

konjuh je napisao/la:Nisam bio na utakmici ali 10 razlike je puno da bi se vadili na sudije. Slažem se da pojedine sudije ne zaslužuju da budu u ovom sportu ali tako je to. Kako sam čuo igrači Konjuh-a su odlično igrali u oba pravca.
Ma Konjuh je sasvim zasluzeno slavio, jer tesko da ce ikada ponoviti onakvu utakmicu negdje, onaj Bozoljac šporet da je bacio da bi go,jer sve im je polazilo za rukom.Što se sudjenja tiče,stvarno katastrofa,ali i uz realno sudjenje tesko da bi mi pobjedili.To sto je Adi povukao ekipu vise je kulminiralo zbog utakmice sa Izvidjaćem kada smo na očigled svih bili pokradeni...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 10 dec 2010, 18:46

Raul_64 je napisao/la:Ma onda najbolje otjerati 80% igrača i isforsirati juniore a bogami ima dobrih,puno boljih od onih koji igraju...
ma nek se i sramotimo neče barem kukati kako se nema para a 30-40 minuta za juniore bi uveliko pomoglo njihovoj afimraciji...generalno mislim da bi večina ovih klubova koji nemaju neke ambicije trebali isto postupiti...

@konjuh taj Alić je ubjedljivo največi mesar u ligi...3 godine več ponosno brani titulu najgrubljeg igrača lige nedo bog da mu izmakne četvrta,ja evo neznam kad nije dobio crveni karton....
Ajde Boga ti navedi tri juniora koja bi mogla igrat.... nemamo mi više juniora kao što misliš,ovo su sada sve pizde kojih boli briga za klub,dovoljno ti je pogledat kako bodre svoje igrace sa klupe,tj. nikako.A u igri da ne pricam.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 20 feb 2011, 12:31

E pa sramota, ona najveća, ne za igrače nego za sudije, pa ne mog više da trpim majku im **** svima od-do.. Kreteni nad kretenima, pa ono sinoć je bila sramota ona najveća, čim se približimo na -2 odma u korist Borca. Niko ne sumnja u kvalitet Borca ali ono šta je rađeno je sramota, pa krilo nam trči kontru a sudija se kao slučajno tu nađe ispred njega i on mora stati, igraču Borca noga 20m iza aut linije i ništa se ne svira a da ne govorim o koracima, probijanjima, neviđenim faulovima itd.

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 06 mar 2011, 01:33

RK Krivaja 39 - 27 RK Prijedor

Konačno... :roll:

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 24 apr 2011, 21:16

Ekipa Krivaje na rukometnom turniru u Doboju 1971 godine.

slika

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 29 apr 2011, 20:50

Krivaja pobjedila Gračanicu u derbiju začelja 9 razlike. Makar nešto.. :roll:

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 29 apr 2011, 20:55

sad se nadajte da ce uspijeti startati regionalnu... gracanica je najvece razocararenje sezone... na papiru to nije izgledalo toliko lose...
imperator, prodavac magle

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 29 apr 2011, 21:38

To je zadnja nada, ako ne bude ništa od regionalne, morat ćemo intervenisat u nekoj Šparkase banci u blizini :lol:

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 08 maj 2011, 15:06

Poraz od 14 razlike od Izviđača, malo previše :roll:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 jul 2011, 00:06

Alen Bjelobrković je promijenio dosta klubova u BiH i izgleda da se zasitio pa je odlučio da se vrati tamo gdje je počeo karijeru – u matični RK Maglaj. Elvis Brkić je dobio ponudu za inostrani angažman, a kao jedna od opcija spominje se Turska. Njih dvojica su podnijela zahtjeve za ispisnicu iz Krivaje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 16 jul 2011, 16:13

Kakav je igrac Memisevic Amar, vidim sada da je presao u Slogu?

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 18 jul 2011, 10:52

Rule_hz je napisao/la:Alen Bjelobrković je promijenio dosta klubova u BiH i izgleda da se zasitio pa je odlučio da se vrati tamo gdje je počeo karijeru – u matični RK Maglaj. Elvis Brkić je dobio ponudu za inostrani angažman, a kao jedna od opcija spominje se Turska. Njih dvojica su podnijela zahtjeve za ispisnicu iz Krivaje.
Ode znači Bjelobrković, pfff. I Brkić, to i bi znači. Dvojica najboljih na terenu. :evil:
po'marke je napisao/la:Kakav je igrac Memisevic Amar, vidim sada da je presao u Slogu?
Odličan. Igra krilo, ima odraz kao Abalo :D Dobro možda ne tako velik odraz ali blizu mu je. Završio Gimnaziju koju i ja pohađam ove godine, i stvarno i ovako dobar momak. Ima dosta kvalitetan šut i brz je, onako prodoran. Sinoć je roštiljao sa nekim ljudima odmah do naše vikendice :D Uglavnom, imate predobro pojačanje, a mi pored izgleda Bjelobrkovića i Brkića još jedan odlazak. Pfff.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 18 jul 2011, 11:25

Super onda, mlad i dobar igrac to nam trebam! :D Dobro je da smo poceli dovoditi mlade igrace iz rukometnih sredina kao sto su Zavidovici. :)

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 23 avg 2011, 13:42

http://bih-rukomet.com/vijesti/58-poslj ... od-krivaje" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije lose.

Ima neka mogucnost da ce Jaskic zaigrati za Krivaju ove sezone :)
Hala Madrid!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.