FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Odinaku treba otjerat u tri pizde materine, samo mjesto stranca zauzima.
Očekivao sam mnogo od njega, ali nema mu pomoći.
Očekivao sam mnogo od njega, ali nema mu pomoći.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Neki dan ste pisali da je najbolji Odinaka, ne znate vi nista !
Odinaka je sasvim solidan za klupe, jer nije skup igrac, nema sanse da ima vise od €1000-€1500
Kraj price
Odinaka je sasvim solidan za klupe, jer nije skup igrac, nema sanse da ima vise od €1000-€1500
Kraj price
Ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu o Rakicu 

On uopste nije fudbaler.
On uopste nije fudbaler.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Dao je njemu gazda finu platu ni blizu te cifre, plus imas stan, ostale gluposti. On nije doveden jer je kvalitet nego ga je povukao gazda. Zauzima mjesto juniorima, zauzima mjesto svakako.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:32Neki dan ste pisali da je najbolji Odinaka, ne znate vi nista !
Kraj price
Krpic, Odinaka, i Konings ako se neće koristiti trebaju dobiti papire. Al ova prva dvojica raskind momentalno. Bolje je koristiti Rakica s manje godina nego Krpica gurati bez ikakve koristi.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Rakic napravio vise u deset minuta nego krpic za osamdeset u obje tekme od početka sezone.GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:51Dao je njemu gazda finu platu ni blizu te cifre, plus imas stan, ostale gluposti. On nije doveden jer je kvalitet nego ga je povukao gazda. Zauzima mjesto juniorima, zauzima mjesto svakako.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:32Neki dan ste pisali da je najbolji Odinaka, ne znate vi nista !
Kraj price
Krpic, Odinaka, i Konings ako se neće koristiti trebaju dobiti papire. Al ova prva dvojica raskind momentalno. Bolje je koristiti Rakica s manje godina nego Krpica gurati bez ikakve koristi.
-
GavranBeli
- Kontakt:
U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:04Rakic napravio vise u deset minuta nego krpic za osamdeset u obje tekme od početka sezone.GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:51Dao je njemu gazda finu platu ni blizu te cifre, plus imas stan, ostale gluposti. On nije doveden jer je kvalitet nego ga je povukao gazda. Zauzima mjesto juniorima, zauzima mjesto svakako.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:32Neki dan ste pisali da je najbolji Odinaka, ne znate vi nista !
Kraj price
Taj pravo ima problema sa povredama. Izbor Brazilaca sa slobodnim papirima je trenutno nikakav. Bolje da Zahirovića ili Ibraheem-a proba.zeljodogroba je napisao/la: ↑14 feb 2026, 12:10Nadam se da nije taj, tanka statistika a i ne aman neka minutaza u levskom..LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 12:02Ako je gledati na konekcije koje ima Slavisa to bi mogao biti Lima, krilni fudbaler iz Levskog koji je raskinuo ugovor.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:10U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:04Rakic napravio vise u deset minuta nego krpic za osamdeset u obje tekme od početka sezone.GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 13:51
Dao je njemu gazda finu platu ni blizu te cifre, plus imas stan, ostale gluposti. On nije doveden jer je kvalitet nego ga je povukao gazda. Zauzima mjesto juniorima, zauzima mjesto svakako.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
GavranBeli
- Kontakt:
A sta Krpic ima Bog ti dao pamet? Dao gol Koperu iz penala i to je to. Još je krampa uz to, kraj karijere.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:10U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:04
Rakic napravio vise u deset minuta nego krpic za osamdeset u obje tekme od početka sezone.
Valjda je pametnije gurati mlađeg igraca pa ako bude nesto od njega dobro jeste. Razlika Rakic i Krpic nikakva.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 14 feb 2026, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je to kad doneseš odluku da ti U21 bude napadač. Treba pustiti par kola da se ustali ekipa i da šef bolje procijeni igrače. Ne bi me iznenadilo da tu Krpić bude prvi izbor a Rakić drugi a za U21 da se isforsira Šabić. Izgleda šef vjeruje Krpiću.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:10U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:04
Rakic napravio vise u deset minuta nego krpic za osamdeset u obje tekme od početka sezone.
Čak me ne bi iznenadilo da U21 za par utakmice bude neko sasvim neočekivan.
Lično, ja bih isforsirao Rakića.
I tamo gdje su cvijetna polja
I tamo gdje se lome koplja
Gdje god da si nikad neces Željo ostati sam
I onda kad su topli dani
I kada dodje hladna zima
Nista se ne brini Željo jos nas vise ima
I tamo gdje se lome koplja
Gdje god da si nikad neces Željo ostati sam
I onda kad su topli dani
I kada dodje hladna zima
Nista se ne brini Željo jos nas vise ima
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 14 feb 2026, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Rakic najmanje zlo od ove trojice.Levin je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:38Tako je to kad doneseš odluku da ti U21 bude napadač. Treba pustiti par kola da se ustali ekipa i da šef bolje procijeni igrače. Ne bi me iznenadilo da tu Krpić bude prvi izbor a Rakić drugi a za U21 da se isforsira Šabić. Izgleda šef vjeruje Krpiću.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:10
U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.
Čak me ne bi iznenadilo da U21 za par utakmice bude neko sasvim neočekivan.
Lično, ja bih isforsirao Rakića.
Fk Željezničar.
Rakić je izmislio fudbal za Jaganjca i Krpića, makar zna da uđe u priliku, pritom jak ko bik, treba mu dati šansu.
Mnogo igrača je u nekim momentima karijere imalo problema sa realizacijom, pa su eksplodirali, ali u priliku ne zna svako da uđe.
Mnogo igrača je u nekim momentima karijere imalo problema sa realizacijom, pa su eksplodirali, ali u priliku ne zna svako da uđe.
Krpic je prosle sezone zabio vise golova u dresu Zeljeznicara nego ova 2 u citavoj seniorskoj karijeri kad se spoje .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:36A sta Krpic ima Bog ti dao pamet? Dao gol Koperu iz penala i to je to. Još je krampa uz to, kraj karijere.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:10
U situaciji kad nemamo bolje napadače Rakic il Jaganjac moraju igrati. Ona krampa samo zauzima mjesto, cudno mi je za trenera da radi iste greške kao prethodnici. Sto, zašto ne mogu skontati.
Valjda je pametnije gurati mlađeg igraca pa ako bude nesto od njega dobro jeste. Razlika Rakic i Krpic nikakva.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Ako neko iz kluba prati forume neka promjene na zvaničnoj datum odigravanja utakmice protiv Rudara.
Veoma važna informacija. Samo ozbiljnim pristupom, po fazama/etapama se može doći do rezultata. Bez srljanja i nepromišljenih poteza/odluka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Krpic do svoje 21 godine postigao pet golova u seniorskom fudbalu, u dosta slabijoj ligi nego sto je to PLBiH danas, Rakicu treba dati priliku prije Krpica i Jaganjaca.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:52Krpic je prosle sezone zabio vise golova u dresu Zeljeznicara nego ova 2 u citavoj seniorskoj karijeri kad se spoje .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:36A sta Krpic ima Bog ti dao pamet? Dao gol Koperu iz penala i to je to. Još je krampa uz to, kraj karijere.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19
O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .
- Lokomotifa
- Kontakt:
Još jedno pitanje, ako neko zna volio bih da mi odgovori.
Šta se dešava sa navijanjem na jugoistoku u zadnje vrijeme? Pola utakmice neko psovanje četnicima, spominjanje četničkih majki itd. Isto je bilo i na kraju jesenje polusezone.
Politika me ne zanima, ali pratim Želju decenijama i nikada nije bilo ovako. Navijajte ba za svoj klub, pustite se četnika, ustaša, ovih onih. Imamo najbolje navijačke pjesme na Balkanu, a ne pjevamo ih koliko bi trebali. Znam da i u BL nas vrijeđaju da smo "balije", ali kontam ako smo isti kao oni po čemu onda možemo govoriti da smo drugačiji?
Nije mi cilj provokacija nego me fakat zanima je li ovo samo privremeno ili trajno nam to postaje navijačka kultura?
Šta se dešava sa navijanjem na jugoistoku u zadnje vrijeme? Pola utakmice neko psovanje četnicima, spominjanje četničkih majki itd. Isto je bilo i na kraju jesenje polusezone.
Politika me ne zanima, ali pratim Želju decenijama i nikada nije bilo ovako. Navijajte ba za svoj klub, pustite se četnika, ustaša, ovih onih. Imamo najbolje navijačke pjesme na Balkanu, a ne pjevamo ih koliko bi trebali. Znam da i u BL nas vrijeđaju da smo "balije", ali kontam ako smo isti kao oni po čemu onda možemo govoriti da smo drugačiji?
Nije mi cilj provokacija nego me fakat zanima je li ovo samo privremeno ili trajno nam to postaje navijačka kultura?
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
GavranBeli
- Kontakt:
Prvo moraš gledati koliko je minuta odigrao pa tek ostalo.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:52Krpic je prosle sezone zabio vise golova u dresu Zeljeznicara nego ova 2 u citavoj seniorskoj karijeri kad se spoje .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:36A sta Krpic ima Bog ti dao pamet? Dao gol Koperu iz penala i to je to. Još je krampa uz to, kraj karijere.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:19
O cemu se ba ovdje prica rakic i jaganjac kad se spoje imaju 2 gola . Jaganjac nije ni nas igrac nego je na posudbi , Rakic je katastrofa pa odes u prijedor da gledas kako frajer dobija crveni karton nakon 5 minuta . 2 spica zabili 2 gola u 20 utakmica i oni kao dobri igraci . Pa to je ljudi dragi 1 gol na svakih 10 utakmica . Ovo je kao ona sezona 2021/22 kad ti je najvise imao golova subasic to jest 4 gola i drugu polusezonu ti igrao spica Armin Hodzic mladji kojem je prirodna pozicija zadnji vezni a i on je u 13 utakmica zabio 3 gola . I to jos tek kad je dosao zabio ga FK sarajevu na grbavici kad smo ih pobijedili 2-0 . Rakic i Jaganjac bolje da su ucili skolu jer od fudbala nece se puno hljeba najesti .
Priliku treba dati Muharemu, a ovu trojicu nogirati na ljeto sto i ocekujem da ce se desiti...LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:05Krpic do svoje 21 godine postigao pet golova u seniorskom fudbalu, u dosta slabijoj ligi nego sto je to PLBiH danas, Rakicu treba dati priliku prije Krpica i Jaganjaca.Pact1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:52Krpic je prosle sezone zabio vise golova u dresu Zeljeznicara nego ova 2 u citavoj seniorskoj karijeri kad se spoje .GavranBeli je napisao/la: ↑14 feb 2026, 14:36
A sta Krpic ima Bog ti dao pamet? Dao gol Koperu iz penala i to je to. Još je krampa uz to, kraj karijere.
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, Redfire16, Rule_hz i 51 gost.