Ha?
Bukvalno odavno nismo imali bolje izbalansiranu ekipu, a i kvalitetnu.
Fali kvalitetan špic da upotpuni ovo, a nije isključeno da će se to i desiti.
Još nismo ni Živkovića vidjeli na djelu, sasvim moguće da će i on biti prevaga.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ha?
Ma stavis ga na ignore i miran si brate.N3R3D je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:10Prestao sam čitati njegove postove.fera je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:08U zadnje vrijeme toliko mlati da sam ga ja na ignore stavio. Prije me je znao nasmijati nekad.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:38
Ma brate, onaj ko je duze ovdje zna o čemu prica ili mlati brat @PItar6785. Onaj ko ne zna, dobije opomenu kao ovaj maloprije i to je to.
Upravo to. I nikad mi nije bilo, niti ce mi biti jasno zašto se neslaganje s nekim pretvori u salvu uvreda ili psovki. Imas self ignore, imaš listu gnjavatora, pa bujrum...
Potpisujem od rijeci do rijeci. Svaka čast burazeruN3R3D je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:06Banić - Suvišno je nešto reći, odavno nismo imali sigurnijeg među stativama.
Ivanišević - Za prvu utakmicu dobar, igrao je protiv Vidića koji je nezgodan špic i nije mu dozvolio previše prostora.
Bralić - Meni je on dobar igrač, odlično odrađuje svoj posao i ima baš dobar tajming uz pristojnu tehniku za štopera.
Maroodza - Prvo poluvrijeme među najlošijim u drugom poluvremenu sasvim korektno odradio zadatak. Puno bolja opcija kada igramo sa tri pozada i kada igra lijevog stopera.
Telalović - Bravo mali, prva utakmica od početka i pokazuješ da možeš i da ćeš biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu. Vrhunski loptu oduzeo i dodao do Elezija, šteta što iz one prilike nismo gol dali. Čak mislim i da je stigao onu loptu kada je dosudio da je lopta za golmana, a odbila se u korner.
Ignatkov - Moramo shvatiti da je on igrač koji ne može nanizati par igrača. Polako, dajmo mu vremena i vjerujem da će i on biti sve bolji i bolji.
Beganović - Treba nam bolji desni bek.
Elezi - Po mom mišljenju uz Adema najkonstantniji igrač Sarajeva.
Menalo - Prvo poluvrijeme po meni među najgorim, poslije se dozvao i napravio im par puta probleme... Previše je ležeran.
Ljajić - MAESTRO
Turkeš - Ono što je danas igrao nije baš toliko kriminalno bilo kako zna odigrati, ali svakako nam treba novi špic.
Izmjene:
Cimirot - Znali smo ga iskritikovati i sve, ali danas je ustabilio igru i nakon njegovog ulaska smo bili mirni na lopti. Ako Bog da nadam se sve boljem Gojku u narednom dijelu sezone.
Krdžalić - Unio je živost i donio dobru i finu energiju sa klupe.
Kuprešak - Meni se čini da je puno bolji na poziciji desnog krilnog, nego na poziciji lijevog beka.
Ristovski - Nezainteresovan je djelovao kada je ušao, ali on svojim prisustvom donese drugu energijju u ekipi.
Gojković - Nadam se da će se produžiti ugovor sa Renatom.
Produžiti Krdžalića, Gojkovića i Bralića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.