Vidi kako ja to gledam. Evo da karikiram, neka iduce sezone Sanin ulozi 20 miliona u ekipu, pa one tamo proda 10 igraca. Neka budu rekordni transferi. Naravno da ne bih imao nista protiv i da bi mi bilo drago. Ali bez trofeja i rezultata, sta ja konkretno imam od toga kao navijac? Ne znaci mi nista posebno.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:23Apsolutno se slažem, al znaš i sam da navijači broje i pare klubova i za koliko je neki igrač prodan/kupljen.sanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05
Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Kazem samo valjda su ti kao navijacu bitni trofeji i rezultati. Ako je dobar neki igrac, valjda hoces da u tvom klubu razvali i donese nesto asistencijama i golovima. Sta ti imas od toga je li prodan da to radi negdje drugo.
Na kraju je tu i neka satisfakcija uspješnosti, jer eto imaš zdravu transfer politiku.
Ili se pak hvališ produktima omladinske škole.
To koliko ko ima platu je meni jos smjesnije. Ostalo ljudima iz socijalizma da se opterecuju time, isto kao da su njihove pare. Neka Ismir da platu igracu iz federalne 100k ako hoce, sto bi to nekom navijacu Sarajeva smetalo. Kazu eto skupa greska taj nekakav vas novi latinos, pa nije njemu skupo, covjek placa jer moze. Nidje veze.