Igru brisi bodove pisi(tad mi je smetalo,sad mi ne bi smetalo)...AhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:15Ma HO-RUK ba, hoćemo build up od golmana...Nekada je kvalitet prilagoditi se onom što imaš. Iza njega je stajala i jedna od najnesposobnijih uprava pa se usudio nešto i reći nekada o suđenju i svemu ostalom. Ne zazivam njegov povratak, još uvijek želim vjerovati da u Slaviši ima znjanja i snage da preokrene ali kako se stvari odvijaju ne obećava.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:43I to Zrinski sa Jankovicem, Sucicem i Jakirovicem.AhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:39
Ne kažem da ti to radiš ali velika većina ovdje i generalno naših navijača ponižava i nipodaštava Edisa Mulalića. Jedno je sigurno, on bi se ubio da mu se ovo desi na Grbavici. Sa Malićem, Vegom, Bećom, Haračićem i Gasalom je igrao smisleniji fudbal. Ismijavali su ga za duge lopte na krila ali rezultat je postojao. Cijeli njegov drugi mandat mi nismo kiksali na Grbavici izuzev možda Posušja zadnje kolo jeseni kada je Bender napravio ogromnu grešku. Borac nas je dobio golom iz ofsajda uz crveni karton Santosa, a zrinjski iz faula koji nam nisu svirali. Gostovanja neću spominjati ali dobio je zrinjski što u snu ne možemo sada a isto tako smo oštećeni u onom derbiju u zenici bez gledatelja u onom kampu kada je lopta prešla liniju. Morao sam ovo sve napisati jer malo mi poštujemo svoje ljude. Bar na Grbavici nisam strepio od rudara. Slaviši ne želim otkaz ali se mora trznuti.
![]()
ili brko ili igor duljaj