FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Od 2:16:50 pustiti ovim manekenima i Slaviši, posebno ovo za pritisak,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesmo l' se pojačali
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Mora se dovesti trener koji zna kalkulisati i igrati na rezultat. Neko ko se borio za opstanak, i znao izboriti. nama sad trebaju bodovi. Poslije poraza u mostaru upascemo u opasnu krizu i tenziju a svi znamo kakvi smo pod pritiskom i kad moramo. Svi ispod nas su poceli igrati i uzimati bodove. Sad ako upadnemo u bilo kakve kalkulacije za ispadanje i sudije ce uraditi sve da ispadnemo , ovo se mora uozbiljiti maksimlno. Cak i vlado jagodic nije los izbor do kraja sezone.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Šta ćeš puštat kad naši prvo ne razumiju u tome je problem. Ko da im objasni gdje su došli? Naš Klub su često poštovali više stranci igrači iz srbije nego neki naši igrači, apsurdno ali istinito. Mirko Radovanović, Lazo Popović, Stevo Nikolić, Sinisa Stevanović pa igrači iz hrvatske Guvo, Lendrić...Ova ekipa nema vođe na terenu pogotovo povredom Madžida, Krpić i što je imao autoriteta kojeg je sticao silom pogaženo mu je i ovaj danas ulazak preko neke stvari...
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 17 feb 2026, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Josip Pejić zabio gol na debiju za Aluminij.
Opa, ide i treća smjena. Džaba krečiš lobotomac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Laku noć moji Željovci.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Nikad mi to nece biti jasno da imas pritisak igrati pred takvim navijacima, ja bi samo imao motiv vise. Nama su se svakako standardi srozali, dva klizeca mozes nas kupiti.
Fk Željezničar.
Po meni u ove dvije utakmice Slavisa je pokazao da je zalutao u ovu nasu ligu.
Po meni u obje utakmice izgubili smo najvise radi Slavise.
Napravio je po mom misljenju 3 bas velike greske.
Prva u Posusju sto je ostavio Milosevica i Prokopa na klupi i time totalno fulao pocetnu.
Druga na Grbavici i ovim eksperimentom sa 2 beka po strani(Nastic i Alic)
Treca stvar na poluvremenu vadi Milosevica,koji je jedini uz Prokopa smio primiti loptu i nesto pokusati,svi ostali su se usrali pritiska i raje koja je psovala od 10 min i stvarala nevidjen pritisak igracima koji su svakako amateri,al uz ovaj pritisak bili su amateri na kvadrat.
Malo postajemo toksicna sredina,ja shvatam da su ovo amateri i da prave pocetnicke greske,al mi moramo ovu polusezonu izgurat kako znamo i umijemo i pokusat izborit europu,a to nece ici sa danasnjim pristupom na tribini gdje im se skakalo za svaku loptu koju pogrijese,naglasavam to se radilo od 10minute odma,haj da smo im stvorili pritisak od 75 pa bi covjek i mogao shvatit al od 10 je prerano za ove amatare koji se ne mogu nositi sa time.
Po meni u obje utakmice izgubili smo najvise radi Slavise.
Napravio je po mom misljenju 3 bas velike greske.
Prva u Posusju sto je ostavio Milosevica i Prokopa na klupi i time totalno fulao pocetnu.
Druga na Grbavici i ovim eksperimentom sa 2 beka po strani(Nastic i Alic)
Treca stvar na poluvremenu vadi Milosevica,koji je jedini uz Prokopa smio primiti loptu i nesto pokusati,svi ostali su se usrali pritiska i raje koja je psovala od 10 min i stvarala nevidjen pritisak igracima koji su svakako amateri,al uz ovaj pritisak bili su amateri na kvadrat.
Malo postajemo toksicna sredina,ja shvatam da su ovo amateri i da prave pocetnicke greske,al mi moramo ovu polusezonu izgurat kako znamo i umijemo i pokusat izborit europu,a to nece ici sa danasnjim pristupom na tribini gdje im se skakalo za svaku loptu koju pogrijese,naglasavam to se radilo od 10minute odma,haj da smo im stvorili pritisak od 75 pa bi covjek i mogao shvatit al od 10 je prerano za ove amatare koji se ne mogu nositi sa time.
E cuj vlado jagodic. Najbolje jos i jusufebgovica dovesti..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:13Mora se dovesti trener koji zna kalkulisati i igrati na rezultat. Neko ko se borio za opstanak, i znao izboriti. nama sad trebaju bodovi. Poslije poraza u mostaru upascemo u opasnu krizu i tenziju a svi znamo kakvi smo pod pritiskom i kad moramo. Svi ispod nas su poceli igrati i uzimati bodove. Sad ako upadnemo u bilo kakve kalkulacije za ispadanje i sudije ce uraditi sve da ispadnemo , ovo se mora uozbiljiti maksimlno. Cak i vlado jagodic nije los izbor do kraja sezone.
Fk Željezničar.
nabiti nogom sve ove adzemove amatere koliko kosta da kosta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko nama dovodi igrace ? Je li ta osoba normalna ?
Ja vazda govorim, vezni red je najbitniji dio tima ali dovest ovoliko veznjaka a mi nemamo covjeka koji moze dat 3 gola u 15 utakmica.
Danas jos jedan veznjak. Koja je razlika njega i onog iz Srbije? A slican je i Erik.
Imamo odprilike pola jednog krilnog igraca i deseti dio napadaca.
Imamo uzasnu formu i strasan raspored. Jos jedna sezona gdje smo trecinu prvenstva najgora ekipa lige. Puno smo blizi i igrom i bodovno ovim ispod crte nego cetvrtom mjestu. Ono na pocetku dobijamo redovno na nekakav hajp pa nam popravlja prosjek.
Hoce li doci u klub neko ko ima uspjehe u svom poslu.? Uspjehe u selektiranju igraca, u dovodjenju, neko ko zna osvojit nesto, neko ko je zabio 20 golova u zadnje 3 sezone, imao nekih asistencija.
Sanine ako postojis reaguj.
Ja vazda govorim, vezni red je najbitniji dio tima ali dovest ovoliko veznjaka a mi nemamo covjeka koji moze dat 3 gola u 15 utakmica.
Danas jos jedan veznjak. Koja je razlika njega i onog iz Srbije? A slican je i Erik.
Imamo odprilike pola jednog krilnog igraca i deseti dio napadaca.
Imamo uzasnu formu i strasan raspored. Jos jedna sezona gdje smo trecinu prvenstva najgora ekipa lige. Puno smo blizi i igrom i bodovno ovim ispod crte nego cetvrtom mjestu. Ono na pocetku dobijamo redovno na nekakav hajp pa nam popravlja prosjek.
Hoce li doci u klub neko ko ima uspjehe u svom poslu.? Uspjehe u selektiranju igraca, u dovodjenju, neko ko zna osvojit nesto, neko ko je zabio 20 golova u zadnje 3 sezone, imao nekih asistencija.
Sanine ako postojis reaguj.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da je bio prisebniji mogao je dva.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Evo i treća smjena kidanja živaca koliko smo loši a samim tim nema ni sna na oči
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
A zasto bi mu se davala jos jedna sansa, pored zivog Dzurbuzovica. Ko je to on ? cime je zasluzio ?Levin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:42
Ništa nisam vidio. Jedno apsolutno i veliko NIŠTA. Da budem iskren, više sam vidio od Adžema u prve dvije utakmice nego od njega.
I apsolutno mi je nevjerovatno da trener ovakvog renomea pokaže je veliko NIŠTA u prve dvije utakmice.
Iskreno, mi u Vrapčičima nemamo mnogo šansi sa ili bez njega. Velež izgleda kao dobro organizovana i vođena ekipa i u dobroj formi bez obzira na poraz od Širokog a mi se nećemo sad nekom magijom posložiti do te utakmice. Lično bih dao Slaviši još jednu utakmicu i onda odlučio o njegovoj sudbini.
Prosto mi je nemuguće da jedan takav trener ne pokaže ništa.
Kaze Slavisa poslije Posusja "ne valja nista"
A onda dođe zadnja ekipa lige iz Prijedora, ponizi ga na domacem terenu, a on mrtav hladan izjavi kako je razocaran i kako ce popricati sa ljudima u klubu
Sto prije se kutarisati ovog novog Brune.
Jedino otkaz ovom pokušaju od trenera može spasiti šta se spasiti da, također da vrli predsjednik počne dovoditi pojačanja što se mogu nazvati pojačanjem a ne donere poput Nastića
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zivotom potpisujem da bi glat uzeo utakmicu veceras, a u posusju bod.Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:33E cuj vlado jagodic. Najbolje jos i jusufebgovica dovesti..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:13Mora se dovesti trener koji zna kalkulisati i igrati na rezultat. Neko ko se borio za opstanak, i znao izboriti. nama sad trebaju bodovi. Poslije poraza u mostaru upascemo u opasnu krizu i tenziju a svi znamo kakvi smo pod pritiskom i kad moramo. Svi ispod nas su poceli igrati i uzimati bodove. Sad ako upadnemo u bilo kakve kalkulacije za ispadanje i sudije ce uraditi sve da ispadnemo , ovo se mora uozbiljiti maksimlno. Cak i vlado jagodic nije los izbor do kraja sezone.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel' problem ovo izvesti u Mostaru?
--------------Cosic----------------
Galcev--Bicakcic--Osmanovic--Alic
---------Pejic--------------Hodzic-----------
Vini----------Prokop---------------Cveta
------------Huskovic---------------
Mrs u pm i sef i komplet strucni stab
--------------Cosic----------------
Galcev--Bicakcic--Osmanovic--Alic
---------Pejic--------------Hodzic-----------
Vini----------Prokop---------------Cveta
------------Huskovic---------------
Mrs u pm i sef i komplet strucni stab
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, haklamas, ristagrad, TvrtkoPrvi, Vanja8 i 61 gost.