Iz Veleza je otisao sam jer ga nisu ispostovali. U Siroki ga je dovela jedna uprava a otjerala druga uprava koja je dosla.Levin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:30Kakav bolan Klafurić. Trener koji je iz svakog kluba otjeran a imao je dobre rezultate sa svakim. Šta ti to govori?Brkooo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:23Jos veceras se treba raskinuti saradnja sa Stojanovicem. Dovoljno je ove tri utakmice da se vidi, da on nema pojma, plus je zestoko potcijenio ligu. Dvije utakmice zaredom u ligi izvodi sastav, da se dobro zapitas jel normalan. Nema apaolutno nista da mozes reci da je dobro uradio. Ako ostane trener ici cemo samo iz poraza u poraz.
Nama je potreban sad trener koji poznaje ligu, neko ce ujediniti igrace, napraviti dobru hemiju unutar ekipe, probati na neki hajc nesto. Moje misljenje je da bi Klafuric bio dobra opcija, da nas uvede u mirnije vode i privede kraju ovu katastrofalnu sezonu..
Kojeg boljeg trenera mozemo dovesti u ovom trenutku?
Imamo dvije opcije, da opet vruc krompir damo u ruke Djurbuzovicu ili da dovedemo Klafurica. Ja ne vidim neku trecu mogucnost. Osim vjerovatno nije opcija, mislim da ne bi on ni htio..