Procito sam negdje da su igraci poceli krast djevojke jedni drugima i jutros sam dobio info od momka hajmo rec kojem vjerujem 60% i on je isto potvrdio. Ako smo fakat dosli do toga da se time bavimo a klub s rezultatima u k vec godinu ja ne znam. Treba pocet lupat samare pojedincima i papire dijeliti uz isti.
Nerealno je koji je bolikur a c bio proslu tekmu i kako smo licili na amatere a ne fudbalski klub.
Sedorfa Trupe Osmanović Krpic Rakic Mufta (ne znam sta se desava s njim al nije dobro. Onaj ironicni osmjeh prilikom izlaska, ono nonsalanto zagrijavanje, smijanje tokom gresaka,deranje na suigrače i ako sam ne komunicira kako treba s njima ....unosi nemir. Cvetanovski preko neke stvari igra
Eric je psihički 0 svaki duel ulazi u raspravu sa protivnicima i sudjiama vise je na raspravu i frizuru koncentrisan nego na fudbal.
Deni nije igrač koji ce ti u odbrani nesto uraditi,dobar pas moze pruziti samo kad iza njega sve dobro funkcionise.
Nastic..... Ne znam za igrača koji je doso iz Poljske od 100 časova 70 je Mufti upuceno .... Tri puta prilikom vodjemja na centru da for sebi i izgubi loptu....
Sve u svemu u velikom smo k
Nijaze,Slavisa puno zdravlja,srece i strpljenja. Nije nam tezi moment svanuo cak mislim da nam je sad veci teret nego kad smo se borili za opstanak jer sad kao imas para dovodis igrače al ne mozes progirat kad imamo 20 ubleha....
Bit ce ovo gora i duza sezona nego prije dvije godine.
Pravi Zeljovci zelim Vam sabur i mir da u ove Mubarek dane se ne nerviramo i da se nadamo boljim vremenima