FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo da na kraju ne bude, 'po ustaljenim procedurama', sad podrska, u nedjelju otkaz, samo sto tada cemo mi morati isplatiti sve do kraja ugovora.
Mislim da je zalutao u ovu ligu, vec sam ranije pisao, da imamo vremena za egzibicije,vrijedilo bi pokusati sa Slavisom, ovako mislim da cemo tonuti sve dublje i dublje.
Mislim da je zalutao u ovu ligu, vec sam ranije pisao, da imamo vremena za egzibicije,vrijedilo bi pokusati sa Slavisom, ovako mislim da cemo tonuti sve dublje i dublje.
- VibeTribeX
- Kontakt:
imamo igrace koji ne znaju osnovne fudbalske kretnje
igrace koji ne znaju primiti loptu
treba otjerati vise od polovine
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
nemoj vjerovati ali tako je
nije UEFA bosanske firma pa da moze kako gazda kaze
- VibeTribeX
- Kontakt:
ovo je najgore za nas kao klubNekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:51Procito sam negdje da su igraci poceli krast djevojke jedni drugima i jutros sam dobio info od momka hajmo rec kojem vjerujem 60% i on je isto potvrdio.
j.e.b.e.n.a. MAHALA
Valjda hoce da mu pruze sansu da ispadne iz kupa.
Bravo pasa,ali ne mozes ti to objasniti ovim kvazi navijacima i ublehama koji misle ako imaju clansku da su svemogucimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:05To šta igrači rade je samo radi nas samih odnosa tribina i igrača. To je posljedica letargije i melanholije koja je sa tribina prešla na ekipu. Naučeni su da je normalno kad izgubiš 3-4 da dobiju podršku a ne šamare. Golman primi pacerski gol gurni ga pred tribinu da mu se skandira samo što je naše dijete. Sistem je poremećen. Što je nekada bilo nemoguće sada je postalo normalno. Gubilo se i ranije od ekipa sa dna tabele ali da te neko oduči baš kao nas Rudar a pritome su posljednjeplasirana ekipa e toga se ja ne sjećam. Bar se trenutno ne mogu sjetiti. Možda je i bilo toga ali onako onim sa rezultatom teško.
Najmanje šestoricu mora da makne trajno. Ostale malo po tribinama i klupi da se ohlade koju utakmicu. Ako tako uradi onda se imamo čemu nadati ali ako ne uradi mrka kapa.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Fokus sastanka Stojanovića sa Upravom je bio pronalazak riješenja za izlazak iz krize, te moguće rezove u ekipi.
Već u narednim danima očekuju se potezi kada je riječ o rosteru. Moguće su značajne promjene, kako u odlascima pojedinih fudbalera, tako i u dolascima novih imena koja bi trebala donijeti dodatnu energiju i kvalitet u svlačionicu.
Znaci bit ce jos dolazaka
Već u narednim danima očekuju se potezi kada je riječ o rosteru. Moguće su značajne promjene, kako u odlascima pojedinih fudbalera, tako i u dolascima novih imena koja bi trebala donijeti dodatnu energiju i kvalitet u svlačionicu.
Znaci bit ce jos dolazaka
Sastav u subotu će mnogo toga reći. Nama trebaju još jedan pravi centarfor, jedno pravo krilo i jedan ozbiljan štoper. Trenutno imamo viška bar 10 igrača sa kojima bi trebalo raskinuti ugovore.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Neka otjeraju 15 igraca, on ce staviti Sukilovica na beka, Prokopa na tribine, Alica u spic, izmisliti neku novu varijantu koju nikad nismo igrali. Vidite da se izgubio ko abdest. Krcmarevic 2.0. Ovo je samo odgadjanje odluke koja ce se morati donijeti prije ili kasnije. Ali eto, da budem pozitivan, ako se barem rijesimo igrackog skarta bice lakse iducem treneru.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Nazalost se slazem. On samo vrti, jednostavno se izgubio. Cesto citam da je podcijenio ligu, ne bih rekao, nego samo pojma nema.sanjinusto je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:38Neka otjeraju 15 igraca, on ce staviti Sukilovica na beka, Prokopa na tribine, Alica u spic, izmisliti neku novu varijantu koju nikad nismo igrali. Vidite da se izgubio ko abdest. Krcmarevic 2.0. Ovo je samo odgadjanje odluke koja ce se morati donijeti prije ili kasnije. Ali eto, da budem pozitivan, ako se barem rijesimo igrackog skarta bice lakse iducem treneru.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:05To šta igrači rade je samo radi nas samih odnosa tribina i igrača. To je posljedica letargije i melanholije koja je sa tribina prešla na ekipu. Naučeni su da je normalno kad izgubiš 3-4 da dobiju podršku a ne šamare. Golman primi pacerski gol gurni ga pred tribinu da mu se skandira samo što je naše dijete. Sistem je poremećen. Što je nekada bilo nemoguće sada je postalo normalno. Gubilo se i ranije od ekipa sa dna tabele ali da te neko oduči baš kao nas Rudar a pritome su posljednjeplasirana ekipa e toga se ja ne sjećam. Bar se trenutno ne mogu sjetiti. Možda je i bilo toga ali onako onim sa rezultatom teško.
Najmanje šestoricu mora da makne trajno. Ostale malo po tribinama i klupi da se ohlade koju utakmicu. Ako tako uradi onda se imamo čemu nadati ali ako ne uradi mrka kapa.
Ja se sjećam prije, udruženje navijaca je pred kapijom,i naravno bilo je nas navijaca sto je provelo vise vremena na stadionu nego igraci i uprava u tom periodu i kad dolaze u klubu prolazak sa autom nije bio bas tako lagan. I to svi dobro znaju, racune su polagali za svaki los pas i ne zalaganje. Ne samo igraci nego i uprava, jedini je Dino Pekic bio rahat jer je uvijek bio na strani navijaca i trazio se maximum. Sada rade sta hoce,nikome racune ne polazu,igraju ko amateri i samo se inate. Tribine jesi unijele negativu i to se osjeti al sami su krivi. Igraci su se postavili tako da i sam Karamarkov vjerujem koji je volio ovo sve nije otišao preko noci bez razloga budimo realni i mi smo mu mogli povecat platu al sam ubjedjen da je covijek otišao upravo iz ovih razloga jer je vidio da od ekipe nema nista .
Kasno je za rezove te vrste. Sad nam treba neko ko ce napravit od g pitu. Slavisa nije taj materijal, covjek je skolski tip koji je potcjenio situaciju.
Teško može Stojanović iznijeti ovo.
Nama niti jedan "strani" trener nije ništa dobro donio. Vratimo film...
Pošto smo u banani prema naprijed možda je 442 sa rombom rješenje??
Muftić
Galčev. Bičakčić Nastić Alić
Pejić
Prokop. Milošević
Dragović/Gojak
Vinicius Husković
Ovim malcima dati slobodu u igri nek se pokažu.
Ne znam na šta će izaći, zabrinut sam. U posljednjih 5 utakmica smo imali 12 šuteva u okvir gola (iskreno se ne sjećam ni jednog).
Nama niti jedan "strani" trener nije ništa dobro donio. Vratimo film...
Pošto smo u banani prema naprijed možda je 442 sa rombom rješenje??
Muftić
Galčev. Bičakčić Nastić Alić
Pejić
Prokop. Milošević
Dragović/Gojak
Vinicius Husković
Ovim malcima dati slobodu u igri nek se pokažu.
Ne znam na šta će izaći, zabrinut sam. U posljednjih 5 utakmica smo imali 12 šuteva u okvir gola (iskreno se ne sjećam ni jednog).
Nije baš tako, nije "ukradena" djevojka, nego bivša djevojka koja je svakako profesionalka u tom poslu.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:51Procito sam negdje da su igraci poceli krast djevojke jedni drugima i jutros sam dobio info od momka hajmo rec kojem vjerujem 60% i on je isto potvrdio. Ako smo fakat dosli do toga da se time bavimo a klub s rezultatima u k vec godinu ja ne znam. Treba pocet lupat samare pojedincima i papire dijeliti uz isti.
Ne treba padat na svaku glupost koja se pročuje, nije to razlog situacije u kakvu smo upali.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 18 feb 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
A cime se vi bavite ljudi dragi, Cveta vec mjesecima izlazi sa Muftinom bivsom koju je ovaj ostavio i prije nego sto je Cveta bio u klubu. Pustite se gluposti, kako cemo izac iz krize? Nismo zbog toga u kurcu, mozemo li se jos jednom svi zahvaliti ratniku kluba Admiru Adzemu sto nam je ostavio 6-7 igraca koji imaju fine ugovore, a ne znaju potrcat. Nadam se da ga necu srest na ulici nikad, zbog njega.
Upozoravam, raskidi, prijetnje tribinama, tjeranje igraca s kojima su se odradile pripreme... vrlo losa, amaterska praksa.
Amar je uvijek govorio, o igracu ni + ni - dok traje sezona. Covjek zna.
Amar je uvijek govorio, o igracu ni + ni - dok traje sezona. Covjek zna.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Koliko god da je do igraca ima i do kluba ! Razgovaras da ti igrac treba ici(Troupe) i svako ziv to zna i ti mu dajes prvu postavu gdje je tu ozbiljan rad i kako da taj momak uopce bude motivisan? Ko bi od nas u njegovoj zemlji dao sve od sebe za neki klub a pritom znas da te se zele rijesiti ? Isto ono "rijesicemo se 15 igraca na ljeto" ne ide to tako pasa moj Ronaldo ne bi pomakao prstom kad bi znao da mu je noga za 3 mjeseca! Ko nama garantuje da se isti igraci nece inatiti i bojkot praviti sad ? Jer naravno vide da nisu dobrodosli i da su izgubili svaku mogucu podrsku i sad mogu raditi sta hoce... Dok Zrinjski se sprema za engleze nasi preotimaju cure jedni drugima puse shise i izlaze u klubove i mi zelimo naprijed? Utorka nisu smjeli docekati ni jedan napadac osim Huskovica i mozda Jaganjca u odbrani ostaviti Alica Nastica Bicu i gurnuti neko dijete od 17 god. Mozda se rodi buducnost neka jer svejedno i Sedorf retard grijesi i od njega nikakve koristi nemamo.
K nozi
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ja se nadam iskreno da grijesim, ali ne znam na osnovu cega ljudi gaje optimizam. Sta je to Stojanovic pozitivno uradio da mozemo reci bice bolje kad se cistka nastavi? Pa njemu i sad igraju ovi sto se zna da su otpisani. Iz utakmice u utakmicu mi sve gore izgledamo. Bolje smo igrali u prvoj pripremnoj nego u zadnjoj protiv Rudara. Ja mislim da je izgubljen, da luta i da ce nam se sve samo kazati kad izadje sastav pred Velez. Necemo morati ni cekati kraj tekme.Hansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:41Nazalost se slazem. On samo vrti, jednostavno se izgubio. Cesto citam da je podcijenio ligu, ne bih rekao, nego samo pojma nema.sanjinusto je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:38Neka otjeraju 15 igraca, on ce staviti Sukilovica na beka, Prokopa na tribine, Alica u spic, izmisliti neku novu varijantu koju nikad nismo igrali. Vidite da se izgubio ko abdest. Krcmarevic 2.0. Ovo je samo odgadjanje odluke koja ce se morati donijeti prije ili kasnije. Ali eto, da budem pozitivan, ako se barem rijesimo igrackog skarta bice lakse iducem treneru.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Vedrana i 48 gostiju.