muharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:22Kao što sam i rekao - u rupe do sljedećeg kiksa. Ogroman šamar dušebrižnicima. Samo je potrebno puno strpljenja i maksimalna podrška. Možda igra i rezultati do ljeta neće biti kako priželjkujemo ali ako budemo puhali zajedno u istom smijeru i ako budemo dali našu maksimalnu podršku siguran sam da ćemo doći do cilja.
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:35Sloga danas odmorila petoricu od prošle utakmice još su u pitanju ključni igrači prema naprijed. Feja i službeno na klupi. Totalno sam izgubio nadu da može bilo šta da se uradi po pitanju kupa. Totalno.
Nadam se da špekulacije koje kruže nisu tačne inače nam se ne piše dobro. Zaista ne kontam šta šsš radi na treningu? Na treningu jedno pred utakmicu nešto totalno drugo. Zašto? Totalno sam promijenio mišljenje o dotičnom. Sad kontam da se namjerno glupira jer je pogriješio kad je došao pa sad radi budalaštine samo da što prije ode. Nadam se da nije tačno. Ako bude tačno, on ne zaslužuje ništa drugo do otkaz.
Uuuupssss....
(PRATITE ZVANICNU)

.png)