Ajla koja zari, pali i pisa po vama ima clansku Zelje. Hocemo li dalje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:45E golemo porediti Blekica i Cerica hahha nego pa vas je vodio Pitar Selimovic i razne ublehe vise je tesko i nabrojati sve vase cirkuse majke mi, pa se sjetimo one skupstine i plakanje onog vaseg klovna.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:36Cera afera kako ga zoves je isti rang Blekica, naplate ulaznica na sjever Koseva kad ste na ekranu gledali derbi. Malo vi Pitari vise serete nego sto bi trebalo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:40
Pa covjek vam je sve fino objasnio, nece vam crtati. Znam da ljudi koji su Ceru aferu predstavljali kao.mega investitora, ljudi koji brata od gradskog rivala prihvate rasirenih ruku bez jedne lose rijeci i protesta, ljudi kojima presuda suda nije mjerdavna jer imaju neka svoja pravila, tesko da ce skontati sta im Duska prica.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kazes mi opsjednuti sa zeljom, lik sanja da Sarajevo ima 12 utakmica bez pobjedeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Zamisli udbaksa oyebina da nije pobjedila 12 utakmica, ne bi ih 150 bilo na Kosevu, ali opet ta fuxica prigovara za broj navijaca na Grbavici , dokle to ide u pm?
Vise Manijaka u Posusju dodje nego njih na sjeveru Koseva , vise ce nas biti sutra u Mostaru.. nego njih kuci protiv Posusja
Koliko su samo opsjednuti
Godinama niste nam ni blizu, pomirite se s tim, cinjenice su to fuxicee 1946 mirna budi da te ne bi opet poprskali po faci
Nismo mi zeljo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Dva kupa i titula, ali džaba kad je to bezobrazno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo im je inace forumas godine bio, dovoljno je to reci i sve je jasno kakav je to skup. Copor koji nema nista osim tastature i par istih istomisljenika da im aplaudiraju. Njima je to zivot jer ih van ovog niko ne dozivljava.
I opet cemo citati ove pacijente kao on, pa izmisljotine i pokusaje da od lazi napravi istinu. To se ponavlja bukvalno godinama.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 20 feb 2026, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:22Kao što sam i rekao - u rupe do sljedećeg kiksa. Ogroman šamar dušebrižnicima. Samo je potrebno puno strpljenja i maksimalna podrška. Možda igra i rezultati do ljeta neće biti kako priželjkujemo ali ako budemo puhali zajedno u istom smijeru i ako budemo dali našu maksimalnu podršku siguran sam da ćemo doći do cilja.
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:35Sloga danas odmorila petoricu od prošle utakmice još su u pitanju ključni igrači prema naprijed. Feja i službeno na klupi. Totalno sam izgubio nadu da može bilo šta da se uradi po pitanju kupa. Totalno.
Nadam se da špekulacije koje kruže nisu tačne inače nam se ne piše dobro. Zaista ne kontam šta šsš radi na treningu? Na treningu jedno pred utakmicu nešto totalno drugo. Zašto? Totalno sam promijenio mišljenje o dotičnom. Sad kontam da se namjerno glupira jer je pogriješio kad je došao pa sad radi budalaštine samo da što prije ode. Nadam se da nije tačno. Ako bude tačno, on ne zaslužuje ništa drugo do otkaz.
Uuuupssss....
(PRATITE ZVANICNU)
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tu ste vi kreteni svi u par deka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:58Ovo im je inace forumas godine bio, dovoljno je to reci i sve je jasno kakav je to skup. Copor koji nema nista osim tastature i par istih istomisljenika da im aplaudiraju. Njima je to zivot jer ih van ovog niko ne dozivljava.
I opet cemo citati ove pacijente kao on, pa izmisljotine i pokusaje da od lazi napravi istinu. To se ponavlja bukvalno godinama.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju Vice da Posusije, Siroki izvedu protiv Zrinjskog juniore ili neki drugi timnorotiv Veleza i Satajeva da izbede juniore isto, da naglo pola tima dobije virozu, mada nema niko takav stomak i tesko da i jedan klub moze bit tako jadan da to uradi osim ovih iz RS.
A penali?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sloga kao i uvijek skida gaće jer da ne skida završila bi tamo gdje je Krupa sad kroz par godina.
Još im Feja novi trener u 2026. godini hahahahhaha
10x bi mi bilo draže da oni ispadnu nego Rudar, Rudar je makar zanimljiv zbog Španaca, ovima Feja trener a igrači od zla oca, od gore matere
Još im Feja novi trener u 2026. godini hahahahhaha
10x bi mi bilo draže da oni ispadnu nego Rudar, Rudar je makar zanimljiv zbog Španaca, ovima Feja trener a igrači od zla oca, od gore matere
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:37Vise nas u Zenici nego vas protiv Rudara Posusja i Radnika na citavom Istoku zajedno s kopomGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Zamisli udbaksa oyebina da nije pobjedila 12 utakmica, ne bi ih 150 bilo na Kosevu, ali opet ta fuxica prigovara za broj navijaca na Grbavici , dokle to ide u pm?
Vise Manijaka u Posusju dodje nego njih na sjeveru Koseva , vise ce nas biti sutra u Mostaru.. nego njih kuci protiv Posusja
Koliko su samo opsjednuti
Godinama niste nam ni blizu, pomirite se s tim, cinjenice su to fuxicee 1946 mirna budi da te ne bi opet poprskali po faci![]()
Hahahahahah hajp Zenica ti je mjerilo? Bravo maloumnice, evo aplauz.. zamisli jos lose rezultate, ne bi vas 50 na sjeveru bilo, e cuj Zenica
Jako dobre rezultate imate, pa evo kad nije hajp neki, sutra na sjeveru 150 ljudi i 230 zuba
Civilna zaštita. 

- Combattente87
- Kontakt:
A vas kao da je Dino Konak, lafo borac za boljitak i pravdu a sa Titom i kompanijom cmok cmok iza kulisa
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kad tražiš slamku spasa pa se uhvatiš s navijačima borca i zrinjskog redovno 
MNON
Kako sam ujedinio gamad
Ustvari natjerao ih da pokazu pravo lice

- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
A jesu se Borcevi i Zeljini spisali...prelijepo
Sve za nasu Bosnu ponosnu.
Sve za nasu Bosnu ponosnu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, leo1946, NJAZRI i 18 gostiju.