mene napadose kad sam pisao da bih ga ostavioVensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
Eh sad se pripremiti za najteži period sezone do sada i kraj sezone gdje se može dosta toga desiti ali polako. Muha povedi nas do duple krune![]()
Sve čestitke momcima a ponajviše Youngu, Plummeru i Joesaaru kojeg bi neki nogirali jer ima "samo" košarkaški IQ na visokom nivou.
Sramota kako malo komentara za prvi trofej , ja fakat ne znam zašto su ljudi ovoliko bolesni i negativni .
Da smo izgubili bilo bi 10 stranica pljuvanja , ovako nikome ništa ...
Helem , povedi nas Muhamede !!!![]()
![]()
![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Nadam se da ćete se vratiti na stare staze slave kada je harao Zoran Kukić
Jak Borac , jaka Sloboda i jak Široki neka se ponove 2000-te
Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
Eh sad se pripremiti za najteži period sezone do sada i kraj sezone gdje se može dosta toga desiti ali polako. Muha povedi nas do duple krune![]()
Sve čestitke momcima a ponajviše Youngu, Plummeru i Joesaaru kojeg bi neki nogirali jer ima "samo" košarkaški IQ na visokom nivou.
Sramota kako malo komentara za prvi trofej , ja fakat ne znam zašto su ljudi ovoliko bolesni i negativni .
![]()
![]()
Igrati ABA 8 za dušu, napokon uzeti titulu i u Evropi ganjati što se može uhvatiti(minimum polufinale), kup smo već uzeli
Kako bi ovo nestvarno zvučalo prije pola godine.
Baš je bio fin osjećaj kad su igrači podigli trofej, zaslužili su!
Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
![]()
![]()
Igrati ABA 8 za dušu, napokon uzeti titulu i u Evropi ganjati što se može uhvatiti(minimum polufinale), kup smo već uzeli
Kako bi ovo nestvarno zvučalo prije pola godine.![]()
Idemo utakmicu po utakmicu i ne treba nigdje žuriti. Sljedeći cilj osvojiti prvenstvo i skinuti Igokeu sa trona jedne nam jedine te igrati sljedeće sezone BCL osvajanjem titule.
- VensanKasel
- Kontakt:
Bolan , ako su ti klubovi jaki onda je i Bosna još jača . Nemoj tako Jarode biti sebičan , ne znaš ti kako je bilo 3 sata prije utakmice pun plato Skenderije i čekamo Martina Vanjka da pjevamo Martine Martine napuši se .... I Martin nama 39 strpaJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Potpis!VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Bolan , ako su ti klubovi jaki onda je i Bosna još jača . Nemoj tako Jarode biti sebičan , ne znaš ti kako je bilo 3 sata prije utakmice pun plato Skenderije i čekamo Martina Vanjka da pjevamo Martine Martine napuši se .... I Martin nama 39 strpaJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26
Hvala buraz !!!
Jak Borac , jaka Sloboda i jak Široki neka se ponove 2000-te![]()
Ako su jači ti klubovi jača liga što nam pravi jaču Bosnu i jaču repku
- VensanKasel
- Kontakt:
Đe ba Dirk ? Je li to slaviš u šeheru ?
Sezona iznad svih ocekivanja… svaka cast.
Kako ono ide za domacinstvo zavrsnice kupa, jel iduce sezone Skenderija aBd?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- VensanKasel
- Kontakt:
Znaci titula BiH donosi Ligu Sampiona?CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10
Ne neki , nego većina na ovoj temi .
![]()
![]()
![]()
Idemo utakmicu po utakmicu i ne treba nigdje žuriti. Sljedeći cilj osvojiti prvenstvo i skinuti Igokeu sa trona jedne nam jedine te igrati sljedeće sezone BCL osvajanjem titule.
Samo se drzati ovih fiba takmicenja, nadam se da ne pomisljaju o eurocupu za narednu sezonu. Liga sampiona ce biti vrhunsko takmicenje kroz godinu, dvije kad bude vodila u NBA Europe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne donosi jer se može platiti pozivnica za učešće. Svakako sam mislio ako osvojimo titulu da znači da imamo mjesta u BCL jer bi pobjedili u finalu dugogodišnjeg učesnika BCLa, vjerovatno.Student94 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:01Znaci titula BiH donosi Ligu Sampiona?CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28
Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.
![]()
-
legendarnadruga
- Kontakt:
A kako će se igrati završnica naše lige, koji je format
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
A nevjerovatno kakav smo narod. Niko bolji od nas ne hoda na kugli zemaljskoj. Izvizde ti ljudi himnu, u nogomet unistavaju iz dana u dan, rukomet sahranili, a mi im zelimo da budu jaki, da se potucemo dobroJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Neka ovaj trofej oznaci pocetak dominacije europskog velikana KK Bosne, titula mora isto vratiti se kuci. Uzmi i Europu Dubravko pa svima ispisaj usta.
Samo se izbora bojim, zeleni ubijaju kulturu i sport.
to uvijek odrede pred pocetak playoffa, nadam se da ce biti normalan format a ne ko prosle godinelegendarnadruga je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:05A kako će se igrati završnica naše lige, koji je format
Joj gledam Shepardove reakcije na tekmi, brat skače kao da igra deset godina za nas, imam osjećaj da će da gori kad počne igrati. Fakat ne pamtim jaču Bosnu od kako znam za sebe a skupilo se 37 godina, biće ovo sezona snova i za historije aBd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.