Pa nisam ja noDi
I to je relativno skoro bilo... Digla se Bosna jako brzo tamo gdje joj i jeste mjesto, još kad bi se Borac podigao iz ovog sivila pa da se 'potučemo' kako treba... Uzdravlje!
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Pa nisam ja noDi
Hvala buraz !!!
mene napadose kad sam pisao da bih ga ostavioVensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
Eh sad se pripremiti za najteži period sezone do sada i kraj sezone gdje se može dosta toga desiti ali polako. Muha povedi nas do duple krune![]()
Sve čestitke momcima a ponajviše Youngu, Plummeru i Joesaaru kojeg bi neki nogirali jer ima "samo" košarkaški IQ na visokom nivou.
Sramota kako malo komentara za prvi trofej , ja fakat ne znam zašto su ljudi ovoliko bolesni i negativni .
Da smo izgubili bilo bi 10 stranica pljuvanja , ovako nikome ništa ...
Helem , povedi nas Muhamede !!!![]()
![]()
![]()
Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Nadam se da ćete se vratiti na stare staze slave kada je harao Zoran Kukić
Jak Borac , jaka Sloboda i jak Široki neka se ponove 2000-te
Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
Eh sad se pripremiti za najteži period sezone do sada i kraj sezone gdje se može dosta toga desiti ali polako. Muha povedi nas do duple krune![]()
Sve čestitke momcima a ponajviše Youngu, Plummeru i Joesaaru kojeg bi neki nogirali jer ima "samo" košarkaški IQ na visokom nivou.
Sramota kako malo komentara za prvi trofej , ja fakat ne znam zašto su ljudi ovoliko bolesni i negativni .
![]()
![]()
Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Ne neki , nego većina na ovoj temi .CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:04Sljedeće godine polufinala Kupa Bosna-Borac i Sloboda-Široki, finale Bosna-Sloboda![]()
![]()
![]()
Igrati ABA 8 za dušu, napokon uzeti titulu i u Evropi ganjati što se može uhvatiti(minimum polufinale), kup smo već uzeli
Kako bi ovo nestvarno zvučalo prije pola godine.![]()
Bolan , ako su ti klubovi jaki onda je i Bosna još jača . Nemoj tako Jarode biti sebičan , ne znaš ti kako je bilo 3 sata prije utakmice pun plato Skenderije i čekamo Martina Vanjka da pjevamo Martine Martine napuši se .... I Martin nama 39 strpaJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Potpis!VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Bolan , ako su ti klubovi jaki onda je i Bosna još jača . Nemoj tako Jarode biti sebičan , ne znaš ti kako je bilo 3 sata prije utakmice pun plato Skenderije i čekamo Martina Vanjka da pjevamo Martine Martine napuši se .... I Martin nama 39 strpaJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26
Hvala buraz !!!
Jak Borac , jaka Sloboda i jak Široki neka se ponove 2000-te![]()
Znaci titula BiH donosi Ligu Sampiona?CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10
Ne neki , nego većina na ovoj temi .
![]()
![]()
Igrati ABA 8 za dušu, napokon uzeti titulu i u Evropi ganjati što se može uhvatiti(minimum polufinale), kup smo već uzeli
![]()
Idemo utakmicu po utakmicu i ne treba nigdje žuriti. Sljedeći cilj osvojiti prvenstvo i skinuti Igokeu sa trona jedne nam jedine te igrati sljedeće sezone BCL osvajanjem titule.
Ne donosi jer se može platiti pozivnica za učešće. Svakako sam mislio ako osvojimo titulu da znači da imamo mjesta u BCL jer bi pobjedili u finalu dugogodišnjeg učesnika BCLa, vjerovatno.Student94 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:01Znaci titula BiH donosi Ligu Sampiona?CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:31Ko bi se ovome nadao početkom prošle sezoneJadnimi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:28
Prvi u ovoj sezoni, danas bez 4 igrača, i još uvijek bez centra, malo nam je pomogao Avanti, ali pokazali smo snagu i osvojili.
![]()
Idemo utakmicu po utakmicu i ne treba nigdje žuriti. Sljedeći cilj osvojiti prvenstvo i skinuti Igokeu sa trona jedne nam jedine te igrati sljedeće sezone BCL osvajanjem titule.
A nevjerovatno kakav smo narod. Niko bolji od nas ne hoda na kugli zemaljskoj. Izvizde ti ljudi himnu, u nogomet unistavaju iz dana u dan, rukomet sahranili, a mi im zelimo da budu jaki, da se potucemo dobroJarodwest je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:27Ne treba niko jak, samo bosna da dominira. Fucka mi se za te klubove.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:26Hvala buraz !!!
Samo se izbora bojim, zeleni ubijaju kulturu i sport.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 3 gosta.