KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Čestitke ekipi i sš, a vala i Dubravku - red je
Nisam ni sumnjao u trofej čim je Igokea ispala u polufinalu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:10To je poenta svega.
Da Senad uđe svojim kapitalom u Bosnu,to bi bilo rješenje na duže staze.
I ne izgleda uopšte nemogućim.
Ma nece, ima tolike milijarde, zao mu marke izdvojiti za svoj neki klub iz tz kantona kamoli za Sarajevsku Bosnu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dolazi lidl pa ce i senadu odzvoniti, a evo ko da gledam lidl ce nekom sportskom timu uletiti pare.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nadam se da će tako i biti , kad naši ne mogu da poguraju naše , neka nas stranci guraju
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 22 feb 2026, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bingo,kralj skupih cijena 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nema teoretske sanse da Bingo izdvoji novac za Bosnu u narednoj sezoni, a ni Lidl. Iako bi sjajan marketinski potez Lidlu bio da na dresu Bosne stoji Lidl i eventualno u nazivu kluba.Rule_hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:21newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:10To je poenta svega.
Ma nece, ima tolike milijarde, zao mu marke izdvojiti za svoj neki klub iz tz kantona kamoli za Sarajevsku Bosnu.
Koliko znam daje nešto simbolično Visočkoj Bosni u rukometu i ništa više.Rule_hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:21newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:10To je poenta svega.
Bilo bi fantastično kad bi on uletio al izgleda ništa od toga neće biti.
lidlu se i isplati, jer za relativno malo para bi mogli dobiti reklamu u drzavama u kojima posluje, ako gledas koliko bi partizan ili cz trazili da dodaju Lidl u ime..dok Bingu je svejedno realno kad samo kod nas posluju, jbe im se za ABA trzisteDirkNowitzki je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:56Nema teoretske sanse da Bingo izdvoji novac za Bosnu u narednoj sezoni, a ni Lidl. Iako bi sjajan marketinski potez Lidlu bio da na dresu Bosne stoji Lidl i eventualno u nazivu kluba.Rule_hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:21newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:10
To je poenta svega.
Da smo bogdo uzeli argetu i tedeskija, jok bradic ceka kamiondžiju iz Amerike
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Prije će Bosna zaigrat Eurolige nego što će Bingo uložiti u sport
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Moglo bi se zaganjat sta sa Tedeschijem, svakako je fan kosarke a od Cibone nema nekog hajra. 
Ne znam samo kakva je situacija sa Olimpijom.
Ne znam samo kakva je situacija sa Olimpijom.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Penzioniso se brat, rece mi kad je repka bila da ce smanjiti forum ali ovoliko nisam ocekivao. Nadam se da ce se vratiti, pratio je i Bosnu i repku a znao i za NBA fine i kulturne stvari napisati.
Lidl ulece u rukometu.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
mrvinzymohaa
- Kontakt:
Womens In Your City - Anonymous Sex Dating - No Verify
Girls In Your City - No Verify - Anonymous Sex Dating
https://****.com
Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify
New Girls
Anastasia Doll
Sonya Vibe
Melissa
Kate Blush
Putri
Jamie Luna
Carolina
https://****.com
Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify
New Girls
Anastasia Doll
Sonya Vibe
Melissa
Kate Blush
Putri
Jamie Luna
Carolina
https://****.com - [url=https://****.com/girl/sofiia-67.html]Sofiia[/url] [url=https://****.com/girl/samanta-lily-64.html]Samanta Lily[/url] [url=https://****.com/girl/jessie-107.html]Jessie[/url] [url=https://****.com/girl/paula-flores-10.html]Paula Flores[/url] [url=https://****.com/girl/mia-milkers-30.html]Mia Milkers[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Local Live Private Lady Chat [/url]
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Bila je opcija prije par godina kada se spajao sa Olimpijom da dodje u Sarajevo, ali se odustalo zbog vrlo malog broja letova i konekcija Sarajeva sa Europom.
Tako da od Tedeschija i Atlantica nema apsolutno nista.
Dubravko za AVAZ:
Uz dužno poštovanje kao neko ko poznaje košarku i sa kim je uvijek uživanje diskutovati o košarci ovdje, prvi @Dirk (a i mnogi drugi) je došao na ovaj forum da sere po Dubravku jer sam donosi odluke i eto ti ljudi koji su bili 20 godina u maloj dvorani Skenderije uz Bosnu se više ne pitaju. Prije priprema u Dubaiju pa sranje po rosteru, Šalić i Kovačević nisu igrači za ABA ligu, Young ima problema sa alkoholom na treninzima(
), najveći smak svijeta je što Gutić uzima 3000 eura mjesečno bruto dok u Sarajevu nijedan ozbiljniji konobar ne radi ispod 2500 maraka plus bakšiš. Ali srećom pogurali su malo rezultati Dubravka, pa se nadam da neće dići ruke od svega.
I drago mi je što Neno na kraju nije preuzeo Bosnu, jer znajući nas, poslije onih rezultata na početku gdje ne bi realno mogao imati puno bolji skor zbog rasporeda, pretpostavljam da bismo i njega potrošili i otjerali i je.b.avali mu sve živo
Mislim da je ovo kljč i jedini način za uspjeh u sarajevskom sportu, izbaciti mahalu što dalje od kluba. To je naprimjer nešto što fudbalskim klubovima ne polazi nikako za rukom i zato su tu gdje jesu, desetljeće i po gledaju u leđa Zrinjskom i Borcu. Mislim da se nije ni proslavila pobjeda protiv Ilirije prošle sezone, već se počelo sa "vratiti Ikonića u klub", "vidjeti gdje Vasiljević", "potpisati 39-godišenjg Robersona na 3 sezone jer je eto zadužio repku na Kipru" itd. Ako ne možeš doprinijeti sa finansijama ili kompetencijama, kupi kartu druže i sjedi u prvi red pored terena i uživaj.Mislim da nam je najviše dobrog donijelo to što smo se izolirali. Nismo upali u ambijent neke osrednjosti i nekog kruga ljudi koji bi se vrtio oko Kluba, a suštinski ne bi mogao doprinijeti onome što današnji vrhunski sport iziskuje, a to su kompetencija i finansijski doprinos. Vrlo uzak krug ljudi je vodio klub sve vrijeme i svako je znao šta radi. Mi smo vjerovatno sportski kolektiv s najmanjom mogućom organizacijom na ovom nivou, a ABA i FIBA to sigurno mogu utvrditi. Dakle, mislim da je najvažnija zapravo bila izolacija od vanjskih faktora koji su prisutni u sarajevskom sportu i politici, a koja ne donosi dobro.
Uz dužno poštovanje kao neko ko poznaje košarku i sa kim je uvijek uživanje diskutovati o košarci ovdje, prvi @Dirk (a i mnogi drugi) je došao na ovaj forum da sere po Dubravku jer sam donosi odluke i eto ti ljudi koji su bili 20 godina u maloj dvorani Skenderije uz Bosnu se više ne pitaju. Prije priprema u Dubaiju pa sranje po rosteru, Šalić i Kovačević nisu igrači za ABA ligu, Young ima problema sa alkoholom na treninzima(
I drago mi je što Neno na kraju nije preuzeo Bosnu, jer znajući nas, poslije onih rezultata na početku gdje ne bi realno mogao imati puno bolji skor zbog rasporeda, pretpostavljam da bismo i njega potrošili i otjerali i je.b.avali mu sve živo
ZELJEZNICAR 1921!
-
ventilateur
- Kontakt:
Raja, vidim na rezultatima da se utakmica pomjerila na 08.03. protiv Partizana i to u 20h znal neko vise o tome?
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
i na aba str jeventilateur je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:28Raja, vidim na rezultatima da se utakmica pomjerila na 08.03. protiv Partizana i to u 20h znal neko vise o tome?
- Shategabri
Znači nedelja, pa odličnoJHam je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:32i na aba str jeventilateur je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:28Raja, vidim na rezultatima da se utakmica pomjerila na 08.03. protiv Partizana i to u 20h znal neko vise o tome?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Jadnimi i 5 gostiju.