KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Imam pitanje, dali još važe ono za karte članske Želje i Sarajeva?
Odlicno jos vise zbog utakmice protiv Madjara koju bi inace igrali za manje od 48 sati nakon Partizana.Shategabri je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:34Znači nedelja, pa odličnoJHam je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:32i na aba str jeventilateur je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:28Raja, vidim na rezultatima da se utakmica pomjerila na 08.03. protiv Partizana i to u 20h znal neko vise o tome?![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
ABA liga se sprema za revoluciju pošto će se prema svemu sudeći priključiti još jedan klub i to iz centralne Evrope.
Rukovodstvo regionalnog košarkaškog takmičenja izdalo je hitno saopćenje o promjeni formata, kao i vjerovatnom ulasku Slovana iz Bratislave u takmičenje.
U novoj sezoni među učesnicima bi se trebala naći i KK Bosna pa će biti zanimljivo za vidjeti šta će ova promjena značiti za sarajevski klub.
- U godini velikog jubileja – obilježavanja 25. godišnjice osnivanja ABA lige, regionalno košarkaško takmičenje doživjet će značajne promjene koje bi trebale doprinijeti daljnjem rastu i razvoju ovog jedinstvenog košarkaškog projekta. To je opći zaključak sjednice Skupštine ABA lige održane u online formatu, a najvažnija odluka koja je jednoglasno donesena odnosi se na formiranje Radne skupine koja će pripremiti prijedlog za promjenu cijelog organizacijskog sistema i odabir najboljeg sportskog i poslovnog modela za funkcioniranje ABA lige.
Radnu skupinu, koja će pravno pripremiti cijeli proces i prijedlog novog društvenog ugovora, činit će predstavnici Crvene zvezde Meridianbet, Partizan Mozzart Bet, Budućnosti VOLI, Cedevite Olimpije, kao i direktor ABA lige j.t.d. Dubravko Kmetović i pravni zastupnik ABA lige j.t.d. Mihovil Granić. Nakon toga održat će se nova Skupština ABA lige na kojoj će se raspravljati o pripremljenom prijedlogu.
Članovima Skupštine predstavljeno je i detaljno financijsko izvješće koje nedvosmisleno je naznačeno da ABA liga j.t.d. posluje izuzetno stabilno i najprofitabilnije u svojoj historiji, a o atraktivnosti natjecanja u AdmiralBet ABA ligi svjedoči i činjenica da je 12.01.2026. stigao službeni dopis od BC Slovan Bratislava sa željom da od sljedeće sezone bude novi učesnik regionalnog košarkaškog takmičenja, ispunjavajući sve tehničke i financijske uvjete.
Uprava ABA lige započet će pregovore, a konkretna rješenja bit će poznata tek nakon što članovi Skupštine, tj. suvlasnici ABA lige j.t.d., donesu odluke o broju klubova i sustavu natjecanja koji će vrijediti u nadolazećim sezonama.
Također, članovi Skupštine obaviješteni su o činjenici da je ABA liga j.t.d., kao članica Skupštine ECA, uspostavila izravan kontakt s novom upravom Eurolige, te je predstavljen prijedlog o proslavi 25. godišnjice ABA lige, koji je također jednoglasno usvojen - navodi se u saopćenju.
Rukovodstvo regionalnog košarkaškog takmičenja izdalo je hitno saopćenje o promjeni formata, kao i vjerovatnom ulasku Slovana iz Bratislave u takmičenje.
U novoj sezoni među učesnicima bi se trebala naći i KK Bosna pa će biti zanimljivo za vidjeti šta će ova promjena značiti za sarajevski klub.
- U godini velikog jubileja – obilježavanja 25. godišnjice osnivanja ABA lige, regionalno košarkaško takmičenje doživjet će značajne promjene koje bi trebale doprinijeti daljnjem rastu i razvoju ovog jedinstvenog košarkaškog projekta. To je opći zaključak sjednice Skupštine ABA lige održane u online formatu, a najvažnija odluka koja je jednoglasno donesena odnosi se na formiranje Radne skupine koja će pripremiti prijedlog za promjenu cijelog organizacijskog sistema i odabir najboljeg sportskog i poslovnog modela za funkcioniranje ABA lige.
Radnu skupinu, koja će pravno pripremiti cijeli proces i prijedlog novog društvenog ugovora, činit će predstavnici Crvene zvezde Meridianbet, Partizan Mozzart Bet, Budućnosti VOLI, Cedevite Olimpije, kao i direktor ABA lige j.t.d. Dubravko Kmetović i pravni zastupnik ABA lige j.t.d. Mihovil Granić. Nakon toga održat će se nova Skupština ABA lige na kojoj će se raspravljati o pripremljenom prijedlogu.
Članovima Skupštine predstavljeno je i detaljno financijsko izvješće koje nedvosmisleno je naznačeno da ABA liga j.t.d. posluje izuzetno stabilno i najprofitabilnije u svojoj historiji, a o atraktivnosti natjecanja u AdmiralBet ABA ligi svjedoči i činjenica da je 12.01.2026. stigao službeni dopis od BC Slovan Bratislava sa željom da od sljedeće sezone bude novi učesnik regionalnog košarkaškog takmičenja, ispunjavajući sve tehničke i financijske uvjete.
Uprava ABA lige započet će pregovore, a konkretna rješenja bit će poznata tek nakon što članovi Skupštine, tj. suvlasnici ABA lige j.t.d., donesu odluke o broju klubova i sustavu natjecanja koji će vrijediti u nadolazećim sezonama.
Također, članovi Skupštine obaviješteni su o činjenici da je ABA liga j.t.d., kao članica Skupštine ECA, uspostavila izravan kontakt s novom upravom Eurolige, te je predstavljen prijedlog o proslavi 25. godišnjice ABA lige, koji je također jednoglasno usvojen - navodi se u saopćenju.
Važi uvijek, 10 KM je karta sa članskom S ili Ž.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:25Imam pitanje, dali još važe ono za karte članske Želje i Sarajeva?
Ne važe, popust na 10 KM je samo sa članskom KK Bosna. Tako je bilo i protiv Zvezde, a biće vjerovatno i protiv Dubaija.071 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:45Važi uvijek, 10 KM je karta sa članskom S ili Ž.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:25Imam pitanje, dali još važe ono za karte članske Želje i Sarajeva?
Za ove ostale ‘manje’ utakmice, obično može FKŽ, FKS, index ili ček od penzije
ZELJEZNICAR 1921!
Je li fakat? Nisam upratio kako imam sezonsku... ispričavam se na dezinformaciji.hamzaTM87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:50Ne važe, popust na 10 KM je samo sa članskom KK Bosna. Tako je bilo i protiv Zvezde, a biće vjerovatno i protiv Dubaija.071 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:45Važi uvijek, 10 KM je karta sa članskom S ili Ž.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:25Imam pitanje, dali još važe ono za karte članske Želje i Sarajeva?
Za ove ostale ‘manje’ utakmice, obično može FKŽ, FKS, index ili ček od penzije
- Shategabri
Entrio je izbacio ovu info za utakmicu sa Partizanom:071 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:45Važi uvijek, 10 KM je karta sa članskom S ili Ž.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:25Imam pitanje, dali još važe ono za karte članske Želje i Sarajeva?
Nema pomena članskih sarajevskih fudbalskih rivala.Posebne pogodnosti za sve vlasnike/ce članskih kartica KK Bosna BH Telecom: uz pokaz članske kartice, kupite ulaznicu za teleskop SJEVER ili JUG po cijeni od 10 KM. Ulaz za djecu na teleskopima Sjever i Jug je 5 KM. Kupovina je moguća samo na fizičkim prodajnim mjestima. Broj kupljenih ulaznica po jednoj osobi/kartici nije ograničen.
Isto je bilo i za CZ i nisu važile.
Koševo Zapad
Ma tako sam se i ja zezno prošli put....071 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:51Je li fakat? Nisam upratio kako imam sezonsku... ispričavam se na dezinformaciji.![]()
Inače članska je cvaja, već se isplati na ovoj utakmici sa uštedom, a onda važi do kraja kalendarske godine
ZELJEZNICAR 1921!
Kakav je raspored Bosne narednih pet utakmica, ako neko može napisati.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
DorkNowitzki napisao prije tri stranice ovdje.
09.03.2026. Partizan (H)
11.03.2026. Szombathely (A)
14.03.2026. Igokea (A)
18.03.2026. Szombathely (H)
22.03.2026. Cluj (H)
30.03.2026. Partizan (A)
BosnaE
- Shategabri
- Shategabri
Doduše Partizan je već pomjeren na 08.03.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:29DorkNowitzki napisao prije tri stranice ovdje.
09.03.2026. Partizan (H)
14.03.2026. Igokea (A)
22.03.2026. Cluj (H)
30.03.2026. Partizan (A)
Koševo Zapad
Dakle utakmica protiv Partizana, pa put prema Szombathely-u koji je od Sarajeva cca 7 sati vožnje. Ako krenu u ponedjeljak gore mogli bi se i odmorit, nije strašno velika razlika.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Fokus na madjare a ABA kako bude svejedno cemo biti 7 ili 8 a lijepo bi bilo u polufinale fiba kupa.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:29DorkNowitzki napisao prije tri stranice ovdje.
09.03.2026. Partizan (H)
14.03.2026. Igokea (A)
22.03.2026. Cluj (H)
30.03.2026. Partizan (A)
- VensanKasel
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Teleskop zapad 1 , teleskop zapad 2 i tribina family seats rasprodano !!!
Sigurno rekord za ovu sezonu ide .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja sam uzeo dvije karte za teleskop zapad 1, jel se mora zauzeti mjesto koje na karti ili kako godVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2026, 21:44Teleskop zapad 1 , teleskop zapad 2 i tribina family seats rasprodano !!!
Jel i ti porodicno idesVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2026, 21:44Teleskop zapad 1 , teleskop zapad 2 i tribina family seats rasprodano !!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , sa haverima .L-Train je napisao/la: ↑24 feb 2026, 21:56Jel i ti porodicno idesVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2026, 21:44Teleskop zapad 1 , teleskop zapad 2 i tribina family seats rasprodano !!!
Sigurno rekord za ovu sezonu ide .![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.