FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako Djurbuzovic bude dobro vodio ne vidim razlog da ne ostane trener
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ima još opcija koje nisu spomenute.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ili to,ili znaci da je frajer izvodio potpuno nelogicne postavkeitatabisine je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:52Nadam se da Dino i ostala ekipa ostaju na klupi samo u naredne dvije utakmice, jer je prekratak period za promjenu trenera.
Ako sada proigramo znaci da su se desavale neke stvari iza ledja Stojanovicu.
Vrijeme je najbolji sudija vidjet cemo sta ce nam pokazat
- dubioza144
- Kontakt:
Vec smo znaci dobar korak napravili
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ima li opcija u kojoj nema ni ovih preostalih aktualnih članova SŠ?
Pošteno, pa kako bude.
Najlakse srat.
Ko je dostupan trenutno, a da je ime s kojim ce se vecina slozit?
- Amar vjerujem da nece dok se ne rasciste stvari iz zadnjeg mandata. S jedne strane se vidi i da je covjek van sporta, da se zanima nekim drugim stvarima, ali opet znam da je i takav tri klase iznad Musemica, Rahimica i slicnih.
- Od bivsih trenera koji imaju mozda neki kvalitet sumnjam da se neko zeli vratiti. Eventualno Coric
- Treneri s BH iskustvom a da su koji k pokazali u prethodnim mandatima: Klafuric i Rendulic
- Stranci: Petev mladja verzija Stojanovica, u zadnjih 10 godina jedino se u Ludogorecu prije 3 godine uspio zadrzati cijelu sezonu.
Zeljko Sopic, jedini korektan mandat mu je bio u Rijeci prije 5 godina.
Pored svega toga, treba se jos X stvari poklopiti da bi trener imao uspjesan mandat (vidi Bjelicina dva mandata u Dinamu, nebo i zemlja). Odgovarajuci trener bi bio onaj koji zna unijeti samopouzdanje i kojem odgovaraju ovi igraci za ono sto on zeli da igra, ma koliko god sakati oni bili. Barem do jula.
Ko je dostupan trenutno, a da je ime s kojim ce se vecina slozit?
- Amar vjerujem da nece dok se ne rasciste stvari iz zadnjeg mandata. S jedne strane se vidi i da je covjek van sporta, da se zanima nekim drugim stvarima, ali opet znam da je i takav tri klase iznad Musemica, Rahimica i slicnih.
- Od bivsih trenera koji imaju mozda neki kvalitet sumnjam da se neko zeli vratiti. Eventualno Coric
- Treneri s BH iskustvom a da su koji k pokazali u prethodnim mandatima: Klafuric i Rendulic
- Stranci: Petev mladja verzija Stojanovica, u zadnjih 10 godina jedino se u Ludogorecu prije 3 godine uspio zadrzati cijelu sezonu.
Zeljko Sopic, jedini korektan mandat mu je bio u Rijeci prije 5 godina.
Pored svega toga, treba se jos X stvari poklopiti da bi trener imao uspjesan mandat (vidi Bjelicina dva mandata u Dinamu, nebo i zemlja). Odgovarajuci trener bi bio onaj koji zna unijeti samopouzdanje i kojem odgovaraju ovi igraci za ono sto on zeli da igra, ma koliko god sakati oni bili. Barem do jula.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Mehmed Bazdarevic je bez kluba, njemu je Zeljo sve.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑23 feb 2026, 08:50Al evo sad pogledat spisak trenera koji su slobodni i koga dovest???
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Prije par dana je isti lik samo s drugog profila pisao...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Znaci protiv Sloge gledamo Sulju u napadu 
Nije vrijeme, ili jest cim imamo paraConfiance je napisao/la: ↑23 feb 2026, 11:28Mehmed Bazdarevic je bez kluba, njemu je Zeljo sve.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑23 feb 2026, 08:50Al evo sad pogledat spisak trenera koji su slobodni i koga dovest???
Fk Željezničar.
25/02/2026 (Kup BiH) Željezničar - Sloga Doboj
28/02/2026 (Liga BiH) Željezničar - Zrinjski
07/03/2026 (Liga BiH) Sloga Doboj - Željezničar
11/03/2026 (Kup BiH) Sloga Doboj - Željezničar
14/03/2026 (Liga BiH) Željezničar - Borac
21/03/2026 (Liga BiH) Široki Brijeg - Željezničar
04/04/2026 (Liga BiH) Željezničar - Sarajevo
11/04/2026 (Liga BiH) Radnik Bijeljina - Željezničar
18/04/2026 (Liga BiH) Željezničar - Posušje
Nema pritiska samo lagano...
28/02/2026 (Liga BiH) Željezničar - Zrinjski
07/03/2026 (Liga BiH) Sloga Doboj - Željezničar
11/03/2026 (Kup BiH) Sloga Doboj - Željezničar
14/03/2026 (Liga BiH) Željezničar - Borac
21/03/2026 (Liga BiH) Široki Brijeg - Željezničar
04/04/2026 (Liga BiH) Željezničar - Sarajevo
11/04/2026 (Liga BiH) Radnik Bijeljina - Željezničar
18/04/2026 (Liga BiH) Željezničar - Posušje
Nema pritiska samo lagano...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
mi samo tapkamo u mjestu majke mi
FK Željezničar izražava zahvalnost Slaviši Stojanoviću na angažmanu, radu i profesionalnom odnosu tokom njegovog boravka na Grbavici.
U narednom susretu protiv Sloge ekipu će predvoditi Dino Đurbuzović zajedno s aktuelnim stručnim štabom.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Standardno uhljebi ostaju
-
sanjinusto
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Nevezano za smjenu Stojanovica, ali ja mislim da smo mi rekorderi u otpustanju trenera u situacijama kad je xy trener sto bi se reko "on track" sa ciljem i ambicijom za tu sezonu....mene samo zanima sta klub a i raja tacno ocekuje?
Realan nas domet u ovakvoj ligi gdje stalno imas jake tekme je 4./5. mjesto i eto u kupu ako sta uradis uradis...ok mozda se otvori pa budes 3. ako tipa neko od ovog vodeceg trojca ima losi sezonu. Ja sam ubjedjen da bi Adzem dobio otkaz sve i da je bio 2./3. na tabeli ali da je zaredo 5 bez pobjede....
Realan nas domet u ovakvoj ligi gdje stalno imas jake tekme je 4./5. mjesto i eto u kupu ako sta uradis uradis...ok mozda se otvori pa budes 3. ako tipa neko od ovog vodeceg trojca ima losi sezonu. Ja sam ubjedjen da bi Adzem dobio otkaz sve i da je bio 2./3. na tabeli ali da je zaredo 5 bez pobjede....
=\_1921_/=
-
MisterBlue
- Kontakt:
Očigledno je problem kontinuitet. Ne možemo očuvati pobjednički niz. Svaku sezonu krenemo manje vise dobro i onda pad nastane kad uđemo u decembar pa se izvlačimo do marta. Promijeniti svake sezone trenera i 10 igrača to ne može podnijeti ni Liverpool a kamo li mi.
Ako dođe Petev strah me da ne bude mlađa verzija Slaviše, dobije dobar ugovor, uzme kešovinu i nabere. Treba nam naravno mlad i agresivan, bezobrazan i nahajcan trener, ali ko će sjesti na ovako užarenu klupu sa ovakvim rasporedom?!
Ako dođe Petev strah me da ne bude mlađa verzija Slaviše, dobije dobar ugovor, uzme kešovinu i nabere. Treba nam naravno mlad i agresivan, bezobrazan i nahajcan trener, ali ko će sjesti na ovako užarenu klupu sa ovakvim rasporedom?!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hajdeee, haklamas, Levin, Lokomotifa, majtn22, sassari i 92 gosta.