Premijer liga BiH - aktuelno

Riziko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riziko » 25 feb 2026, 14:43

Aj Sloga !!! :bih:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 feb 2026, 14:44

Threeplanetrees je napisao/la:
25 feb 2026, 14:37
Combattente87 je napisao/la:
25 feb 2026, 14:20

Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebano
Sa ovom prvom rečenicom mi je jasno da ti apsolutno pojma nemaš.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 25 feb 2026, 14:45

Threeplanetrees je napisao/la:
25 feb 2026, 14:37
25 feb 2026, 14:20

Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebano
Proci ce godine i godine da neko napadne Manijake sa gostovanja u ovom trenutku. Svako gostovanje kao vecini domace tekme, valja skupiti ljudi. Lesinari nisu ozbiljna grupa vec dvije godine.
Fk Željezničar.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 14:47

Pablo11 je napisao/la:
25 feb 2026, 14:41
NoProfit je napisao/la:
25 feb 2026, 14:16
sakahuligana je napisao/la:
25 feb 2026, 14:00
hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribine
Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina. :mrgreen: Pa gdje je onda holy south? Pretpostavljam da je grupa preuzela te preostale zastave. :kafa:
Znas i sam da CF nije uzeo tu zastavu, ima i slika gyje kruzi fotosopirano. Zasto je nisu zapalili?
ma nema on pojma vidis da je neznalica cuj holy south ahahahhahaha

slika

slika

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 14:48

AvantiBL je napisao/la:
25 feb 2026, 14:44

Sa ovom prvom rečenicom mi je jasno da ti apsolutno pojma nemaš.
Srele se dvije grupe i bez obzira kakav je ishod bio na kraju mogli su Manijaci prvi napast. Mislim da ne razumiješ na šta se misli kada koristiš izraz "napao"

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 25 feb 2026, 14:51

25 feb 2026, 11:25
Pact1921 je napisao/la:
25 feb 2026, 11:18
Zutti je napisao/la:
25 feb 2026, 10:26

Jel to postoji neka šansa da se i nama neko gostovanje, osim Vrapčića, dozvoli? Iz tvojih usta u božije uši...
Kako nama dozvoljavaju svako gostovanje osim Banja Luke . I vjerovatno sad necemo ici u Doboj zbog nekog njihovog renoviranja.
Niste gostovali od kupresa, i valjda si svjestan da je belaj u najavi ako dođete, a nebi ni bio prvi put...
Vode se jednostavno onom, bolje spriječiti nego liječiti ;)
Ne znam da se mozes javiti nakon najvece bruke na nasoj navijackoj sceni, gdje ste cak i brojcano jaci bili. Sjekire nosili sa sobom.. Niko batine nije dobio u historiji kao vi tad.
Fk Željezničar.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 15:07

Prangijanje dvije tople bratske grupe , prepoznajte svoje drugove

slika

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 feb 2026, 15:13

Suljo Krpic - Pajser, sam sebe uvrstio u prvih 11. 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 25 feb 2026, 15:27

Trpajte slobodno na komsinice. Krpa kad im naredi ima da izgaraju na terenu ili ce opet potegnuti za hladnim oruzjem mada mu nije trebalo ovo da sebe stavi u spic napada. Pomalo nekulturno rekao bih.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 feb 2026, 15:34

Kad debituje prva frizura lige mali Husković (22) ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 feb 2026, 15:34

Par milijardi moždanih ćelija odumre svaki put kada čovjek pročita huliganski post sakehuligana. Neki je qrac ušao u željezničare, pomahnitali su totalno, sve mahnitiji od mahnitijeg.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 25 feb 2026, 15:34

Vjerovatno vecina ljudi ovdje je upisivala osnovnu, kad su se desili Oborci. Ali taj poraz Manijaka je bio najveci u njihovoj istoriji. Od skidanja do gole koze, do drukanja u stanici i nudjenja velike cifre za oduzete stvari. Zato su toliko dugo i cekali da se osvete. Kupres akcija ekstra, ali ljudima sa kacigama na glavi, i kantom biber spreja ne mozes prici. Poredjenje kad je u Oborcima momak iz epinefrin grupe ostao sam na zemlji niko ga nije dalje dirao, dok je vas 20 skakalo momku po glavi na kupresu! 1-1. Susret ce biti kad tad… :mrgreen:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 feb 2026, 15:44

ultrazonfa je napisao/la:
25 feb 2026, 15:34
Vjerovatno vecina ljudi ovdje je upisivala osnovnu, kad su se desili Oborci. Ali taj poraz Manijaka je bio najveci u njihovoj istoriji. Od skidanja do gole koze, do drukanja u stanici i nudjenja velike cifre za oduzete stvari. Zato su toliko dugo i cekali da se osvete. Kupres akcija ekstra, ali ljudima sa kacigama na glavi, i kantom biber spreja ne mozes prici. Poredjenje kad je u Oborcima momak iz epinefrin grupe ostao sam na zemlji niko ga nije dalje dirao, dok je vas 20 skakalo momku po glavi na kupresu! 1-1. Susret ce biti kad tad… :mrgreen:
.
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 25 feb 2026, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 feb 2026, 15:51

Slaba odbrana Sloge.
Napad jak.
Možda mogu gol dati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 feb 2026, 15:53

Razlika je u tome sto je Rudar dosao da pobjedi i pobjedio,ovi ce klasicno njihovo na X od prve sekunde,izbij,lezi i izgubiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 feb 2026, 15:58

Ko im je ovaj mali na ovoj slici sastava za kone? Isto neki indonezanin

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 25 feb 2026, 16:00

Na Oborcima Manijaci pijani bili ko tute. Jedva na nogama stajali, nisu znali gdje udaraju. Znam da su tada Manijaci opasna ekipa bili i nista ne oduzimam od Lesinara, postena pobjeda. Trenutno Manijacima u fer tuci niko nista ne moze u BiH, a i sire. Vec odavno se zna da su na radaru Delija i drugih grupa koje bi eventualno pokusale i da ih ugase, al niko se jos nije usudio zaletiti.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 25 feb 2026, 16:01

Manijakdokraja9 je napisao/la:
25 feb 2026, 16:00
Na Oborcima Manijaci pijani bili ko tute. Jedva na nogama stajali, nisu znali gdje udaraju. Znam da su tada Manijaci opasna ekipa bili i nista ne oduzimam od Lesinara, postena pobjeda. Trenutno Manijacima u fer tuci niko nista ne moze u BiH, a i sire. Vec odavno se zna da su na radaru Delija i drugih grupa koje bi eventualno pokusale i da ih ugase, al niko se jos nije usudio zaletiti.
Znači drhti Evropa od strašnih Manijaka? Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 25 feb 2026, 16:02

25 feb 2026, 11:23
plisek je napisao/la:
25 feb 2026, 10:55
25 feb 2026, 10:03

Svi uslovi za derbi su ispunjeni !
Neka pobjedi bolji :salut:
Uslovi ce bit ispunjeni ako vidimo horde na gostujucoj tribini duze od 35 minuta i ako bude sudio Peljto, u svakom drugom slucaju uslovi nisu ispunjeni
Pa evo, koliko su bili Ultrasi sada, skoro pa cijelu utakmicu, mislim da su 5 min prije kraja otišli prema busevima.
Peljto ili Nihad Ljaić može i jedan i drugi.
Niko sretniji od mene ne bi bio da to bude slucaj, pa da vidimo ko je gdje, i jedni i drugi.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 25 feb 2026, 16:05

Zutti je napisao/la:
25 feb 2026, 16:01
Manijakdokraja9 je napisao/la:
25 feb 2026, 16:00
Znači drhti Evropa od strašnih Manijaka? Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu :rol:
To mozda ti tako dozivljavas, ja sam napisao da im u fer tuci u BiH ne moze niko nista, potencijalno i sire, ne u Evropi. Vi pitari ste bas majstori u spinovanju, ne kontam sto ti ovo treba da ti bespotrebno repliciram i otvaramo bespotrebnu raspravu oko necega sto nisam rekao. Ali jedno je sigurno, a to je da znamo ko redovno dobija batine u glavnom gradu i ko fakat drhti. :tralala:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarskiBijeli1, Vanja8 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []