Imamo Ibraheema ali tog covjeka su zaboravili isto tako kao sto je Dino danas zaboravio Huskovica i onda ga ubaci 8min do kraja i sutra ce ici prica lik nigdje veze.
Prokopa zalijepio za klupu a lik kad je usao pokretniji od citave vezne.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imamo Ibraheema ali tog covjeka su zaboravili isto tako kao sto je Dino danas zaboravio Huskovica i onda ga ubaci 8min do kraja i sutra ce ici prica lik nigdje veze.
Evo ja sam pregledao Mulalic emotivan ne zna sta da kaze i ja bi bio da svaki put kad malo krene tebe otjeraju iz kluba gdje si bio i kapiten i dolazio kad niko drugi nije htio . A ovaj Mimara je skratio koliko je mogao on je vise htio da nametne kako Edis hoce da se vrati u klub.
Nemam nista protiv da se Mulalic vrati u klub ! naprotiv i treba da se vrati. Covjek je dijete Zelje.Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 00:16Evo ja sam pregledao Mulalic emotivan ne zna sta da kaze i ja bi bio da svaki put kad malo krene tebe otjeraju iz kluba gdje si bio i kapiten i dolazio kad niko drugi nije htio . A ovaj Mimara je skratio koliko je mogao on je vise htio da nametne kako Edis hoce da se vrati u klub.
Pa vise su nam stete nanijeli ljudi sa "Zeljinim DNK", nego stranci...kreni od Adzema koji nas je unistio sa menadzerskim talovima, pa do Alihodzica, Guse i ostalih koji se vrte oko SŠ, i samo ispracaju jednog, a docekuju novog trenera na klupi...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 22:18Volio bi da poslusate sve ali meni je najbolja rečenica na kraju podcast: SARAJEVO I ŽELJEZNIČAR NE MOGU VODITI SRANCI!!!
Nama bi crveni karton dali, ove godine nas su ubjedljivo najvise pokraliAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:01
Imaš ovo iz ove perspektive, ima i na sažetku ali se sjevernokorejska televizija pobrinula da se u usporenom snimku ne pokaže glavni kadar udarca, bez obzira očito je sve. Ako je neko snimao neka objavi negdje taj dio.
Nisi kriv brate, slazem se oko toga
AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:01
Imaš ovo iz ove perspektive, ima i na sažetku ali se sjevernokorejska televizija pobrinula da se u usporenom snimku ne pokaže glavni kadar udarca, bez obzira očito je sve. Ako je neko snimao neka objavi negdje taj dio.
Na 0:12 ovog videa se čuje navijač koji govori "E nek ti je nogu slomio..." svom igraču. Takvih bolesnika nije malo na Grbavici. Trebaju tribine i malo sebe pogledati u ogledalo, kad igraš i na tvom terenu ti navijači j*** mater, od Mufte pa nadalje na svaku grešku nije ni čudo da se greške dešavaju, da nema volje i dobre hemije u ekipi. Ne opravdavam rezultate al stavi se u kožu mladog momka od 20 godina koji igra pod tim pritiskom.AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:01
Ne znam uploadovati video ovdjr ali.kad se uspori snimak na 0.25 i zumira na ovu situaciju jasno.je da.je doslo do sudara nogama. A u prilog tome ide i nacin na koji padaju obojica igraca, obojica su pala skoro identicno, svaki na svoju stranu. Ovako igrac ne moze pasti ako nije doslo do sudara nogama.AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:01
Ja sam par puta napisao ali opet moram, jedno su njihove sitne kokošarske igre kad ti uvale sudije na gostovanjima po raznim selima, pa ti kladionice objave kvote koje nemaju veze sa mozgom i već znaš šta ti se sprema i to se i desi, ili razna delegiranja o kojima se priča sedam dana prije kako si "zaklan" pa te na kraju i "zakolju". To sve na jednu stranu, ima i to posljedice itekako ali u poređenju sa ovim jako male. Stradaju nama živci ali živiš u nadi da će promjene doći. Ovo danas je novi nivo divljaštva gdje se radi o uništenju karijere jednom igraču naravno bez kazne. Šta sprječava ostale igrače da rade isto. Ovo danas ne smije proći bez kazne ali sve mi govori da hoće uz floskule "Brz oporavak Cveta". niti on šta ima od tog, niti mi kao Klub niti naš bodovni saldo. A za tog kontrolora i to sam podavno napisao, ako je hrvatima bilo bolje sa Layecom, srbima s onim talijanom i nama će sa ovim levatom Ceferinom.Orvel je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:34Ne znam uploadovati video ovdjr ali.kad se uspori snimak na 0.25 i zumira na ovu situaciju jasno.je da.je doslo do sudara nogama. A u prilog tome ide i nacin na koji padaju obojica igraca, obojica su pala skoro identicno, svaki na svoju stranu. Ovako igrac ne moze pasti ako nije doslo do sudara nogama.AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:01
Po ko zna koji put "greske" sudije. Eto krade se zbog bodova al igrac ce godinu dana biti van terena a ovaj nije pokazao ni zuti karton.
Kakav qrac Ceferin, hebo vam on zene u savezu. To je bukvalno stavljen covjek da se Vico opere i da ima neko drugi ko ce primati kritike na racun sudjenja umjesto Vice.
Samo ne znam sta imaju gurati sudije bilo koga protiv nas kad mi ne mozemo pobijediti da igramo 11 na prazan gol.
Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i MujkicaMrAmarOsim je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:00Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Kakvu plocu sam promjenio? Uputi me.NoDi80 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:55Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i MujkicaMrAmarOsim je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:00Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Umjesto sto me tamo indirektno prozivas bolje ti ja nauci nesto od tate, vidim da je pablo igracki promijenio plocu…
Huskovic kad uleti u masinu zabijace, a nadam se da ce dovesti na ljeto neke igrace sa nodi scouting report
Ide Brajanac u napad, Muharemovic sa Bicom na stopera…
Zapamti da je Mujkic iz kadeta (17) poetncijal za desno krilo, samo moram mu naci klasu od trenera da ga usavrsi i sjebaces se brkice![]()
![]()