FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
19%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
83
21%

Ukupno glasova: 399

ELDIABLO20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ELDIABLO20 » 26 feb 2026, 00:12

Ejnur je napisao/la:
25 feb 2026, 23:52
Znaci mi smo do kraja sezone,samo na jednom krilu.
U zadnjem mandatu Osima desila se slicna situacija kad nismo imali krila i igrali smo romb formaciju i izgledalo je to solidno,mislim da bi do kraja prvenstva trebali igrati u toj formaciji.
Imamo Ibraheema ali tog covjeka su zaboravili isto tako kao sto je Dino danas zaboravio Huskovica i onda ga ubaci 8min do kraja i sutra ce ici prica lik nigdje veze.
Prokopa zalijepio za klupu a lik kad je usao pokretniji od citave vezne.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 feb 2026, 00:14

Evo, Mimara trpa Mulalica u klub :hmmmmm:

Tesko je danas odluciti sta je najbolje za Zelju.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 26 feb 2026, 00:16

let3 je napisao/la:
26 feb 2026, 00:14

Evo ja sam pregledao Mulalic emotivan ne zna sta da kaze i ja bi bio da svaki put kad malo krene tebe otjeraju iz kluba gdje si bio i kapiten i dolazio kad niko drugi nije htio . A ovaj Mimara je skratio koliko je mogao on je vise htio da nametne kako Edis hoce da se vrati u klub.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 26 feb 2026, 00:20

Koga je zadnjeg Edis vodio i kad??

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 feb 2026, 00:20

Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 00:16
let3 je napisao/la:
26 feb 2026, 00:14

Evo ja sam pregledao Mulalic emotivan ne zna sta da kaze i ja bi bio da svaki put kad malo krene tebe otjeraju iz kluba gdje si bio i kapiten i dolazio kad niko drugi nije htio . A ovaj Mimara je skratio koliko je mogao on je vise htio da nametne kako Edis hoce da se vrati u klub.
Nemam nista protiv da se Mulalic vrati u klub ! naprotiv i treba da se vrati. Covjek je dijete Zelje.
Ali da trenira podmladak (pionire, kadeti, juniori) nebitno koje. Samo ne vise prvi tim.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 26 feb 2026, 00:21

Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
25 feb 2026, 22:18
Volio bi da poslusate sve ali meni je najbolja rečenica na kraju podcast: SARAJEVO I ŽELJEZNIČAR NE MOGU VODITI SRANCI!!!
Pa vise su nam stete nanijeli ljudi sa "Zeljinim DNK", nego stranci...kreni od Adzema koji nas je unistio sa menadzerskim talovima, pa do Alihodzica, Guse i ostalih koji se vrte oko SŠ, i samo ispracaju jednog, a docekuju novog trenera na klupi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 26 feb 2026, 00:52

Sanjina namoliti da nam sredi teren, i to odmah. Do tada možemo se prebaciti do Konjica, Kiseljaka, Kaknja pa igrati, svakako nam posjeta i nije ovu polusezonu neki adut.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 26 feb 2026, 00:54

Ima li negdje snimak one situacije sa Cvetanoskim?

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 26 feb 2026, 01:01

Orvel je napisao/la:
26 feb 2026, 00:54

Imaš ovo iz ove perspektive, ima i na sažetku ali se sjevernokorejska televizija pobrinula da se u usporenom snimku ne pokaže glavni kadar udarca, bez obzira očito je sve. Ako je neko snimao neka objavi negdje taj dio.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 01:07

AhmedNurudin je napisao/la:
26 feb 2026, 01:01
Orvel je napisao/la:

Imaš ovo iz ove perspektive, ima i na sažetku ali se sjevernokorejska televizija pobrinula da se u usporenom snimku ne pokaže glavni kadar udarca, bez obzira očito je sve. Ako je neko snimao neka objavi negdje taj dio.
Nama bi crveni karton dali, ove godine nas su ubjedljivo najvise pokrali
Siroki, Radnik golovi, prva utakmica protiv Sloge u Doboju 0:0 70 minuta i nije dao drugi zuti za mesarski start na Sosicem, Zrinjski ponisten cist gol, a isti takav Velezu protiv nas priznali
Igranje rukom u Posusju, evo slomili nogu Cveti i nikom nista
Namanje 12 bodova smo izgubili na sudijskim lakrdijama

godrina je napisao/la:
25 feb 2026, 19:13

Jok eto ja sam kriv sto nije doveden nijedan ofanzivac, sto smo nakamarali zadnjih veznih a akcije nema ko napravit.
Nisi kriv brate, slazem se oko toga
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 01:19

Orvel je napisao/la:

ja msm da ovaj klip dosta govori, niko prisao nije - pejic koji je novi samo, kasnije dosao bicakcic i sa osmanovicem i onda galcev

znaci niko ne mirise lika od stare klape, i istina je ono sto se prica po mahali

a vi ostalo presudite kako hocete..

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 01:22

ne znam vise to sa sudijama stvarno, evo veceras ni sarajevu nije sviran penal lik pucao na go pogodio u ruku igraca veleza , lopta isla prema golu, var u roku par sekundi odlucio da nije penal

ne znam sta da kazem za te sudije vise gledamo samo sebe evo ok , ali sto toliko sviraju protiv nas evo nismo ni opasnost nikome vise , hoce li mi neko objasniti , sve sam vidio ono u posusju i td ja sam skocio da je penal
ali ne znam evo veceras ovo iz sarajeva sa velezom niko se bunio nije, ni trener nije spomenuo da je penal bio i td

valjda mi od nemoci spasavamo se sa tim sudijama i nekakvim urotama

ovo isto sa cvetom vceras ne dao Bog nikome, ali isli su jedan prema drugom lik izbio loptu i sudarile se noge u tom trenutku , nije s ledja nije sa strane nije sa djonom i td,
sudija u tom trenutku nije znao da je slomljena noga a ni vi ni ja

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 26 feb 2026, 01:29

Ovo je tužno, pretužno, sreća onaj imbecil pogriješi poslije iftara, za ramazan, inače bih iz vjere izašo.

Najveći problem ekipe i Želje komplet je odsustvo bilo kakvog karaktera i mu*a. Nijedan karakterom nije dostojan Želje, Šošić jedino i možda Bičakčić koji je danas pokazao sigurnost i da je teren normalan ostala bi nula. Doveli smo igrače koji se nikad nisu borili ni za šta što nije opstanak u ligi. To se najviše vidi u pokušaju kreiranja napada jer se niko ne otvara da primi loptu, boje se lopte ko da je pitbull s bjesnilom. Niko ne preuzima nikakvu odgovornost ni za šta i zato smo čučnuli bez Madžida.

Od igrača koji bi mogli dat ruke, ne igrat jer to nisu zasluzili i ovo je na lijepe oči, su sljedeći: Ćosić, Bičakčić, Galchev, Odinaka? Pejić?, nadam se Hodžić, Prokop, Šošić, Deni?, Gojak, Fočo, Dragović, Cvetko i mislim da je to to.

Stoperi kriminal teski, jad, cemer, nivo Azota iz Vitkovica. Nastić ima neki kvalitet i smirenost al spor, trom, nizak, Alića odvest na kakvu rukju izgleda izbezumljeno s loptom, bez lopte, uvijek. Odinaka i Galcev upitni obojica al s normalnom ekipom bi se mogli iskoristit. Bicakcic koliko nije u formi danas je odigro poprilicno bez greske. Erik se pogubio sav, možda još polusezonu da ostane za ne daj Bože al dizelaš, Radovac ćao, spor, smotan, isto ko da mu je jedna kopačka veća za tri broja, klapa, a druga ga ubija u prste, dva pit zapeo za loptu i četiri puta bez lopte, strah ga Dine Hasanovića. Pejić najviše kreiro igru danas a frajer je sve samo nije kreator. Vinicius divljak, ne zna engleski, Šabić ne zna trčat, anemičan, spor, a nešto se kur*i na onim vlogovima, predmet šprdancije. Navalni red suvišno komentarisat…
Muftić gori od Kjosevskog iz najgorih dana, unosi nemir, kratak, ne zna nogom, ne hvata kornere. Abdulahoviću se svidja da ne igra očito čovjek nema tendenciju da više brani dok se zadovoljio s poluvremenom na pripremama.

Mislio sam se da će post bit kratak, su ogorčenost i nemoć prevladale jer i očito je nemoguće živjeti bez Želje i ljubav je ogromna.

VTŽ!!!

MarcosSenna
Kontakt:

Post Postao/la MarcosSenna » 26 feb 2026, 01:34

Orvel je napisao/la:

Na 0:12 ovog videa se čuje navijač koji govori "E nek ti je nogu slomio..." svom igraču. Takvih bolesnika nije malo na Grbavici. Trebaju tribine i malo sebe pogledati u ogledalo, kad igraš i na tvom terenu ti navijači j*** mater, od Mufte pa nadalje na svaku grešku nije ni čudo da se greške dešavaju, da nema volje i dobre hemije u ekipi. Ne opravdavam rezultate al stavi se u kožu mladog momka od 20 godina koji igra pod tim pritiskom.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 26 feb 2026, 01:34

Orvel je napisao/la:

Ne znam uploadovati video ovdjr ali.kad se uspori snimak na 0.25 i zumira na ovu situaciju jasno.je da.je doslo do sudara nogama. A u prilog tome ide i nacin na koji padaju obojica igraca, obojica su pala skoro identicno, svaki na svoju stranu. Ovako igrac ne moze pasti ako nije doslo do sudara nogama.

Po ko zna koji put "greske" sudije. Eto krade se zbog bodova al igrac ce godinu dana biti van terena a ovaj nije pokazao ni zuti karton.

Kakav qrac Ceferin, hebo vam on zene u savezu. To je bukvalno stavljen covjek da se Vico opere i da ima neko drugi ko ce primati kritike na racun sudjenja umjesto Vice.

Samo ne znam sta imaju gurati sudije bilo koga protiv nas kad mi ne mozemo pobijediti da igramo 11 na prazan gol.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 26 feb 2026, 01:41

Jel djalovic slobodan???
Sljedeci trener koji dolazi mora imat svoj strucni stab..
nek crknu dusmani, najjaci smo

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 26 feb 2026, 01:52

Orvel je napisao/la:
26 feb 2026, 01:34
Orvel je napisao/la:

Ne znam uploadovati video ovdjr ali.kad se uspori snimak na 0.25 i zumira na ovu situaciju jasno.je da.je doslo do sudara nogama. A u prilog tome ide i nacin na koji padaju obojica igraca, obojica su pala skoro identicno, svaki na svoju stranu. Ovako igrac ne moze pasti ako nije doslo do sudara nogama.

Po ko zna koji put "greske" sudije. Eto krade se zbog bodova al igrac ce godinu dana biti van terena a ovaj nije pokazao ni zuti karton.

Kakav qrac Ceferin, hebo vam on zene u savezu. To je bukvalno stavljen covjek da se Vico opere i da ima neko drugi ko ce primati kritike na racun sudjenja umjesto Vice.

Samo ne znam sta imaju gurati sudije bilo koga protiv nas kad mi ne mozemo pobijediti da igramo 11 na prazan gol.
Ja sam par puta napisao ali opet moram, jedno su njihove sitne kokošarske igre kad ti uvale sudije na gostovanjima po raznim selima, pa ti kladionice objave kvote koje nemaju veze sa mozgom i već znaš šta ti se sprema i to se i desi, ili razna delegiranja o kojima se priča sedam dana prije kako si "zaklan" pa te na kraju i "zakolju". To sve na jednu stranu, ima i to posljedice itekako ali u poređenju sa ovim jako male. Stradaju nama živci ali živiš u nadi da će promjene doći. Ovo danas je novi nivo divljaštva gdje se radi o uništenju karijere jednom igraču naravno bez kazne. Šta sprječava ostale igrače da rade isto. Ovo danas ne smije proći bez kazne ali sve mi govori da hoće uz floskule "Brz oporavak Cveta". niti on šta ima od tog, niti mi kao Klub niti naš bodovni saldo. A za tog kontrolora i to sam podavno napisao, ako je hrvatima bilo bolje sa Layecom, srbima s onim talijanom i nama će sa ovim levatom Ceferinom.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 01:55

MrAmarOsim je napisao/la:
30 jan 2026, 14:00
Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i Mujkica
Umjesto sto me tamo indirektno prozivas bolje ti ja nauci nesto od tate, vidim da je pablo igracki promijenio plocu…
Huskovic kad uleti u masinu zabijace, a nadam se da ce dovesti na ljeto neke igrace sa nodi scouting report
Ide Brajanac u napad, Muharemovic sa Bicom na stopera…
Zapamti da je Mujkic iz kadeta (17) poetncijal za desno krilo, samo moram mu naci klasu od trenera da ga usavrsi i sjebaces se brkice :rol: :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 26 feb 2026, 02:22

Dijete, imaš se ti nagledat i nagledat utakmica, da bi mogao sa mnom sjest i komentarisati.
Ja glavu na panj dajem da će ukoliko ostane, i okupi se normalna ekipa sa normalnim trenerom od naredne sezone Milošević biti koplje iznad.
Na kraju krajeva ne znam šta se uopšte pravdam liku kojem je Dangubić nepotreban igrač.
Zadnja izmjena: MrAmarOsim, dana/u 26 feb 2026, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 02:26

NoDi80 je napisao/la:
26 feb 2026, 01:55
MrAmarOsim je napisao/la:
30 jan 2026, 14:00
Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i Mujkica
Umjesto sto me tamo indirektno prozivas bolje ti ja nauci nesto od tate, vidim da je pablo igracki promijenio plocu…
Huskovic kad uleti u masinu zabijace, a nadam se da ce dovesti na ljeto neke igrace sa nodi scouting report
Ide Brajanac u napad, Muharemovic sa Bicom na stopera…
Zapamti da je Mujkic iz kadeta (17) poetncijal za desno krilo, samo moram mu naci klasu od trenera da ga usavrsi i sjebaces se brkice :rol: :bih:
Kakvu plocu sam promjenio? Uputi me.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ibz, MikiPirs, mnon46, Omerta1921, SjeverGrbavica, Stanceski, ultra1987 i 51 gost.