FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
19%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
83
21%

Ukupno glasova: 399

MrAmarOsim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrAmarOsim » 26 feb 2026, 02:28

Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:26
NoDi80 je napisao/la:
26 feb 2026, 01:55
MrAmarOsim je napisao/la:
30 jan 2026, 14:00
Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i Mujkica
Umjesto sto me tamo indirektno prozivas bolje ti ja nauci nesto od tate, vidim da je pablo igracki promijenio plocu…
Huskovic kad uleti u masinu zabijace, a nadam se da ce dovesti na ljeto neke igrace sa nodi scouting report
Ide Brajanac u napad, Muharemovic sa Bicom na stopera…
Zapamti da je Mujkic iz kadeta (17) poetncijal za desno krilo, samo moram mu naci klasu od trenera da ga usavrsi i sjebaces se brkice :rol: :bih:
Kakvu plocu sam promjenio? Uputi me.
:bow: :bow:
Valjda si mu počeo dobre igračke sada davati :urnebes: :urnebes:
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 02:30

26 feb 2026, 02:22
Dijete, imaš se ti nagledat i nagledat utakmica, da bi mogao sa mnom sjest i komentarisati.
Ja glavu na panj dajem da će ukoliko ostane, i okupi se normalna ekipa sa normalnim trenerom od naredne sezone Milošević biti koplje iznad.
Na kraju krajeva ne znam šta se uopšte pravdam liku kojem je Šošić veća igračina od Dangubića.
Postujem stara skola od vas sam ucio i kalio se
Medjutim ne mozes sa mnom po tom pitanju, ti si kao ovi nasi treneri sablja, adzem, amar sto im je nasa liga vrhunac, a ja sam od svakog nesto pokupio i ciljam puno vise
Ja vec ocekujem neke igrace poput Mahmica, Djurica u reprezentaciji, Jakupovica ocekujem u Engleskoj, Memica u Bundesligi
Sto se tice striktno Zelje Sosic je za Zelju bitniji nego Dangubic i Milosevic zajedno
Moja ti je prognoza da Milosevic napusta Zelju zajedno sa Krpicem, Radovcem i svim tim imenima i da dovodimo nekog vjerovatno iz Austrije poput Musica (18) ili Lukica (19), a Sosic se biti kapiten naravno
Ziv bio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 feb 2026, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

KrajinaTm87
Kontakt:

Post Postao/la KrajinaTm87 » 26 feb 2026, 02:31

Kapitenu ili bolje reci "kapitenu" sta se ceka sa javnom podrskom Cveti ? S obzirom da su mnogi stavili ne bi mu ruke otpale da je i on... Ili nam sa ovim pokazuje da je ustvari sve istina sto se prica.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 02:31

NoDi80 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:30
26 feb 2026, 02:22
Dijete, imaš se ti nagledat i nagledat utakmica, da bi mogao sa mnom sjest i komentarisati.
Ja glavu na panj dajem da će ukoliko ostane, i okupi se normalna ekipa sa normalnim trenerom od naredne sezone Milošević biti koplje iznad.
Na kraju krajeva ne znam šta se uopšte pravdam liku kojem je Šošić veća igračina od Dangubića.
Postujem stara skola od vas sam ucio i kalio se
Medjutim ne mozes sa mnom po tom pitanju, ti si kao ovi nasi treneri sablja, adzem, amar sto im je nasa liga vrhunac, a ja sam od svakog nesto pokupio i ciljam puno vise
Ja vec ocekujem neke igrace poput Mahmica, Djurica u reprezentaciji, Jakupovica ocekujem u Engleskoj, Memica u Bundesligi
Sto se tice striktno Zelje Sosic je za Zelju bitniji nego Dangubic i Milosevic zajedno
Moja ti je prognoza da Milosevic napusta Zelju i da dovodimo nekog vjerovatno iz Austrije poput Musica (18) ili Lukica (19), a Sosic se biti kapiten naravno
Ziv bio
Odgovori mi gore nisam te skontao.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 02:40

Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:31
Ma oko Milosevica, Prokopa, nebitno nisam nista lose mislio
Samo me malo amar iznervirao, jer me vrijedja zbog razlicitog pogleda i misljenja
Recite preko svojih veza da dovedu Svraku
Zeljo je uvijek najbolje rezultate pravio sa domacim trenerom, a ovi sablja, dino, adzem, to je vec proslost i treba nam novo ime. Nama treba Zeljine svjeze trenerske krvi, jer dugo vremena nismo izbacili trenera, a posljednji kapiten koji je osvojio titulu je savrsen izbor
Nije sve u rezultatima utakmica iz op i Thomas je izgubio od Adzema, pa je poslije postao prvi trener Salzburga, Muslic nije imao neke pobjede sa juniorima Rieda i opet dobio je sansu
Samo Svraka vjerujte mi :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 26 feb 2026, 02:46

Hoce li se Brkovic prestat igrat fm ili cemo se nastavit brukat ?
Ogromnu krivicu za ovo on snosi. Izvoli majstore, rijesi sad problem ostanka u ligi i predaj klub nekome ko to zna radit.
Hocemo li mi ikad imati strucne ljude na svojim pozicijama...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 02:50

NoDi80 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:40
Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:31
Ma oko Milosevica, Prokopa, nebitno nisam nista lose mislio
Samo me malo amar iznervirao, jer me vrijedja zbog razlicitog pogleda i misljenja
Recite preko svojih veza da dovedu Svraku
Zeljo je uvijek najbolje rezultate pravio sa domacim trenerom, a ovi sablja, dino, adzem, to je vec proslost i treba nam novo ime. Nama treba Zeljine svjeze trenerske krvi, jer dugo vremena nismo izbacili trenera, a posljednji kapiten koji je osvojio titulu je savrsen izbor
Nije sve u rezultatima utakmica iz op i Thomas je izgubio od Adzema, pa je poslije postao prvi trener Salzburga, Muslic nije imao neke pobjede sa juniorima Rieda i opet dobio je sansu
Samo Svraka vjerujte mi :bih:
Milosevic je uz prokopa medju tri najbolja igraca u ekipi. Da ga treba klupirati da jer je u losoj formi, ali to je vise do Dine i ‘strucnog’ staba, gdje u cetiri utakmice ne mogu skontati da Prokop mora igrati. Jedina dvojica koja imaju mu.da ici prema naprijed pa i kad ne uspije. Dovoljno je danas vidjeti koliko smo ako mogu reci opasniji bili sa prokopom.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 03:19

Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 02:50

Milosevic je uz prokopa medju tri najbolja igraca u ekipi. Da ga treba klupirati da jer je u losoj formi, ali to je vise do Dine i ‘strucnog’ staba, gdje u cetiri utakmice ne mogu skontati da Prokop mora igrati. Jedina dvojica koja imaju mu.da ici prema naprijed pa i kad ne uspije. Dovoljno je danas vidjeti koliko smo ako mogu reci opasniji bili sa prokopom.
Slazem se da je dobar igrac za nase uslove, sve sto hocu da kazem jeste to da je bezopasan evo 20 i nesto utakmica
Lagumdzija je zabio 3 gola u 23 utakmice, Erick je zabio 2 gola u 20 utakmica, a Milosevic nije kako treba ni osutao prema golu takodjer 20 utakmica
Jednostavno ovaj nacin igre 4:2:3:1 njemu ne odgovara u Zelji
Drzi on loptu, odigra pas i sve to stoji, ali ne moze da pridje golu
3:5:2 je sistem koji vjerujem da odgovara Milosevicu i da bi u toj formaciji mogao tek doci do izrazaja
Sad bez cvete nemamo ni krila i klub mora promijeniti formaciju u 3:5:2 ili ubaciti kororu, mujkica, ibraheema,mhanda, odinaku na krilo
Ne mogu da spavam zbog Zelje, nadam se da necu gledati Krpica vise u ovom sistemu
Ratoboran je skace, ali to je krkanski fudbal bez mozga, trosi se na nebitne stvari i poslije kad treba nema snage da udje u prostor
Najgore sto se krila razvlace do korner zastavice i onda Krpic lijevo desno svera i svi se udaljavalju od protivnickog gola
Ne znam sta je problem da trce u jebni gol i da idu direkt u golmana
Jaganjac isto danas mi je zivac izvadio umjesto da pruzi u prostor brzem Huskovicu on puca sa 100 metara
Poceli su me svi nevirati toliko da bih izveo 11 kadeta i juniora, ako nista manje bi bolio poraz, a i sigurno svi bi dali pet puta vise od Zelje da se dokazu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 feb 2026, 03:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 26 feb 2026, 03:19

Ma atmosfera nikad gora u ekipi,svi znaju sta se desava i sute.
Kapitena klupirati prvog,jer nema ni m od mu*a,dovesti trenera i nek okupi svoj SS,dosta vise Alihodzica,Gusa itd.

Dovesti tim psihologa prije svega i ne mogu izaci dok se sve ne rijesi a ima mnogo toga,najveca steta sto par dobrih pojacanja ce ostati zatrovano iz ovog perioda.

P.S.
Mateju brz oporavak,ali je **** od covjeka.
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 feb 2026, 04:39

Ustanem na sehur da bih procitao "Milosevic medju najbolja 3 igraca" , i to mu kriv Adzem, Stojanovic sad i Djurbuzovic. Covjek nema duela dobijenog. :tokralju:

Sta kaze u losoj formi hahahahahaha
Kad je bio u formi tacno?

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 feb 2026, 05:04

Bersaga je napisao/la:
25 feb 2026, 23:18
Kakav košmar koji ne prestaje. Ja ne vidim ovdje izlaz, nema tog trenera koji može bilo šta promijeniti. Problem je izgleda mnogo dublje prirode. Imali smo lošije igrače, imali smo problema gdje nam je opstanak bio u pitanju i opet smo pregurali i ličili na nešto koliko toliko.

Moj Dino i ti nisi sav svoj, čuj Osmanović, Radovac i Krpić u prvih 11. Radovac se jadan sam sa sobom bori, mislim da goru utakmicu u karijeri nije odigrao. Najnebitnija pozicija na svijetu je trenutno napadač u Želji.

Gledam ovaj start na sažetku, nepopularno mišljenje ali ovo nije bilo za crvenog kako se piše. Protivnik ispucao loptu, poslije je bilo bukvalno kost u kost, istim dijelom noge su se sudarili, nije bio džon. Cveta brz oporavak ali situacija je preteška.

Daj tog malog Keljemendija uz Bičakčića do kraja sezone, daj Gojaka umjesto raspalog Radovca i Erika, daj Dragovića umjesto anemije Miloševića, daj Kororu umjesto Krpića i Jaganjca. Garantujem da djeca ništa neće biti lošija.

Kako je krenulo neće nam trebati licenca ni za Premijer ligu.
Prije sudara. Cvetanoskog udara Dino Hasanovic svjesno ide na igraca jednom, pa ga opet stize i drugi put onda ide taj sudar. Naravno sudija to nije ni pogledao. Nevjerovatno kakav je kriterij dopustio, a sto kaze Nedim Jusufbegovic nisu dosli da se udaraju.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 feb 2026, 05:08

NoDi80 je napisao/la:
26 feb 2026, 01:55
30 jan 2026, 14:00
Oj hljebe, uđeš na temu jednom mjesečno i vidiš da ovaj kojem je Lagumdžija bolji od Miloševića
Tačno ću se na forum Misketovih uposlenika transportovat, oni ako ništa ti ne vrijeđaju inteligenciju u vezi igrača.
Bolji je bio za Zelju nego sto je ovaj. Prokop najbolji vezni kao sto sam najavio. Dragovic upao, cekam Kororu i Mujkica
Umjesto sto me tamo indirektno prozivas bolje ti ja nauci nesto od tate, vidim da je pablo igracki promijenio plocu…
Huskovic kad uleti u masinu zabijace, a nadam se da ce dovesti na ljeto neke igrace sa nodi scouting report
Ide Brajanac u napad, Muharemovic sa Bicom na stopera…
Zapamti da je Mujkic iz kadeta (17) poetncijal za desno krilo, samo moram mu naci klasu od trenera da ga usavrsi i sjebaces se brkice :rol: :bih:
Upita je bilo za Lagumdziju i mimo Zrinskog. A to sto je zavrsio tamo aktuelnom sampionu dovoljni govori.

Za Milosevica niko nije upit poslao. Covjek od kojeg Saba ima bolji ucinak.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 05:19

zeljovolimte je napisao/la:
26 feb 2026, 04:39
Ustanem na sehur da bih procitao "Milosevic medju najbolja 3 igraca" , i to mu kriv Adzem, Stojanovic sad i Djurbuzovic. Covjek nema duela dobijenog. :tokralju:

Sta kaze u losoj formi hahahahahaha
Kad je bio u formi tacno?
Nabroj tri bolja igraca u ekipi?
Fk Željezničar.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 26 feb 2026, 05:45

Ekipi treba puno vise muskosti pod jedan a pod dva puno vise pobjednickog mentaliteta, ne mozes ti igrat protiv sloge ko protiv borca ili zrinjskog, moras imati to u sebi da si bolji jaci i da nemas pravo na kiks, jer te utakmice Żeöjo mora dobijati... fali nam djece Željine tipa stilic cocalic biscevic mulalic itd... koji znaju ko je i sta je Željo

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 26 feb 2026, 06:40

Pitanje svih pitanja, zasto su Muftic i Cvetanoski i dalje dio ekipe? Zasto su u prvih 11? Zasto je jedan od njih cak kapiten? Nakon svih desavanja su trebali dobiti zabranu prilaska stadionu, fuj.
Željezničar über alles

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 26 feb 2026, 06:50

lakilone je napisao/la:
26 feb 2026, 06:40
Pitanje svih pitanja, zasto su Muftic i Cvetanoski i dalje dio ekipe? Zasto su u prvih 11? Zasto je jedan od njih cak kapiten? Nakon svih desavanja su trebali dobiti zabranu prilaska stadionu, fuj.
Zato sto smo p….

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 26 feb 2026, 07:20

Dino Hajrudin je pogriješio što je stavio Osmanovića i Radovca u prvu postavu, a Miloševića na krilo. Drugo poluvrijeme jesmo nešto kao dominirali, ali isključivo zato što se Sloga svjesno povukla. Krpić je sinoć kad se sve sabere i oduzme za razliku od njih pokazao neki karakter.

Osmanović mora biti odstranjen iz ekipe, jer je Šukalov igrač, a četiri Šukalova Holanđana su na hlađenju i sigurno da će Šukalo gledati da klub "kazni" zbog toga. Osmanović nam je sam svojim greškama izbio dosta bodova, i opet ga stručnjaci stavljaju.

Žao mi je Cvete ali evo sada je vrijeme za Freemana možda. Ne vidim bolje rješenje. Mufta Zadruga hitno na klupu i hlađenje.

Moj prijedlog za Zrinjski je ovaj:

Ćosić
Galčev Hodžić Bičakčić Alić
Prokop Pejić
Vini Milošević Freeman
Krpić

Kombinacija mladosti i iskustva, ybg moramo tako, ne možemo igrati sa 5 juniora.

I ponavljam još jednom: svi kojima su trebe i menadžeri važniji od svetinje sram i stid da vas bude. Što dalje od Grbavice pa makar i drugu ligu igrali, vratićemo se brzo, ali klub mora progledati i prodisati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 26 feb 2026, 07:27

lakilone je napisao/la:
26 feb 2026, 06:40
Zasto sto ti trener ko god da je nema odrijesene ruke, zato sto je Muftic ulizica i “ljubimac” navijaca.

Zamisli da dodje normalan trener i klupira laznog kapitena, pa to bi havarija bila. Mogu misliti koliko bi clanaka bilo kako je sutnut neopravdano itd, trener bi bio bivsi u rolu 7 dana.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 26 feb 2026, 08:26

slika

Hoće li se napraviti neki transparent, prozvati neko ko je odgovoran ili će se čekati 5 poraza u prvenstvu. Šta je sa Statutom, jeli tačno da je problem Senat, odnosno odlučivanje o imovini kluba?

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 26 feb 2026, 08:47

Hrasno15 je napisao/la:
26 feb 2026, 08:26
slika

Hoće li se napraviti neki transparent, prozvati neko ko je odgovoran ili će se čekati 5 poraza u prvenstvu. Šta je sa Statutom, jeli tačno da je problem Senat, odnosno odlučivanje o imovini kluba?
Senat i odlučivanje o imovini nisu problem. Jasno je šta je jedan od problema, uzmi Zakon i skontat ćeš iz medijskih istupa.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lokomotifa, mnon46, OldTownDistrict i 33 gosta.