Sad bi mogao poceti malo ozbiljnije i pametnije raditi.Znaci sve troskove snosi sam,nema vise Tana pa vjerujem da ce opreznije ako mu se ne bacaju ogromne pare.
Bolje ovako nego ono 49%
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad bi mogao poceti malo ozbiljnije i pametnije raditi.Znaci sve troskove snosi sam,nema vise Tana pa vjerujem da ce opreznije ako mu se ne bacaju ogromne pare.
Nema Dino, ima Dinin stari. Kupio je jedan ulog od 30.000 KM
Drug nebi tvog princajurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:54Nema Dino, ima Dinin stari. Kupio je jedan ulog od 30.000 KM
Drago mi je kad znam da ima još poneki fan pjesama koje su tu samo da "popune broj na albumu".napoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:03Napamet svaka pjesma. 10 god im nijedan koncert nisam promasio i cekam da je otpjevaju, i nista. Zaobilazi je Sejo opasno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:57Malo sam fulio ovo prvo, za drugo ostajem pri prvobitnom mišljenju.![]()
PS. Znaći preslušo se album detaljno.![]()
![]()
Samo polako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:04Drug nebi tvog princajurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:54Nema Dino, ima Dinin stari. Kupio je jedan ulog od 30.000 KM
DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:10Drago mi je kad znam da ima još poneki fan pjesama koje su tu samo da "popune broj na albumu".napoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:03Napamet svaka pjesma. 10 god im nijedan koncert nisam promasio i cekam da je otpjevaju, i nista. Zaobilazi je Sejo opasno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:57
Malo sam fulio ovo prvo, za drugo ostajem pri prvobitnom mišljenju.![]()
PS. Znaći preslušo se album detaljno.![]()
![]()
Ja sam ga jednom molio da otpjeva "šareno kamenje" kaže Sejo, nisam ti ja Šaban Šaulić da pjevam samo jednom čovjeku na uvce![]()
Ljudi se na današnjem vaktu vole baviti nebitnim stvarima, a pogotovo stvarima koje ih se ne tiču. To je posao policije i neka oni riješe. Mnogo je ljepše diskutovati kojih 11 momaka će prvi istrčati na teren u Banja Luci._weella_ je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:47Zanimljivo je kako se ljudi prime i diskutuju oko krajnje nebitnih stvari za SPORT i SPORTSKI segment, pa bile one istinite ili ne, nebitno deset stranica se raspravlja jel istina - nije istina, banovati, ne banovati, insajderi, nisu, jesu.
Ista je priča kad neko tokom transfer perioda stavi "bombu", odmah je 10 komentara, pošalji, inbox, ko, šta.
Odnosno tema je najtiša kad je sve dobro, ide nas, idu rezultati nema krvi da se piše.
Jel dođe poraz, iz rupa izlaze sve nedaće, od loše selekcije, skautinga, transfera, bombi. Čudo neviđeno kakav smo narod, a pogotovo navijači.
Sto posto, mozda izaci i kao Sloga odigrati revijalni mec, sprdat se na terenu, izbijati, napucavati.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:44Sutra treba izaci sa juniorima, halaliti 3 boda, i bez njih mozemo.
U suprotnom, samo ce ekipa izgubiti moral, i psihicki pasti.
Svirat ce svaki dodir sa igracem borca, nece pustiti prednost nikad za naš kontranapad. A oni ce te tuci, a crveni nece dobiti.
Ja glasam da djeca igraju sutra, jos kad bi nekim cudom pobijedili, to bi bilo pisanje.
Ništa to, samo deri ako ćemo izgubiti treba ih natjerati da se dobro oznoje i da mole sudiju da im pomogne.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:46Sto posto, mozda izaci i kao Sloga odigrati revijalni mec, sprdat se na terenu, izbijati, napucavati.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:44Sutra treba izaci sa juniorima, halaliti 3 boda, i bez njih mozemo.
Svirat ce svaki dodir sa igracem borca, nece pustiti prednost nikad za naš kontranapad. A oni ce te tuci, a crveni nece dobiti.
Ja glasam da djeca igraju sutra, jos kad bi nekim cudom pobijedili, to bi bilo pisanje.
A čime su djeca zaslužila da budu topovsko meso ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:46Sto posto, mozda izaci i kao Sloga odigrati revijalni mec, sprdat se na terenu, izbijati, napucavati.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:44Sutra treba izaci sa juniorima, halaliti 3 boda, i bez njih mozemo.
I gledat ce da se igra kad budemo u najgoroj formi a oni oporave se od Evrope.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 22:00Najace je ovo za super kup, naglo Zrinjski domacin, ljudi na svim terenu to nema nigdje na planeti.
Bukvalno su nas mogli 2-0 dobiti. Diskutabilna penal odluka i 1 na 1 mesica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 18:24Ma ja ba bolji su od nas, vidjecemo u revansu ove fudbalskw analiticare, uglavnom da ti ja kazem koji nisam vidio dobro nista apsolutno nisu napravili osim sto su trebali prije gola crveni dobiti i sto nam penal nije svirao. Sudija je nastavio malo blaze gdje je stao u Vrapcicima prosli put gdje smo gledali najvecu lakrdiju i primitivizam, zao mi je samo sto ih isto na Kosevu nismo docekali jer dole na terenu a i na tribinama, ne racunam RA godinama te docekuju na uzasan nacin.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 18:15Ocito nisi gledao utakmicu. Sansa je i kad nije 100% opasna po gol. Odlicno su iznosili loptu i pravili tranziciju. Drugo je sto napokon imamo kvalitet nazad, da smo protiv ovog veleza igrali na pocetku sezone izgubili bi 2-3 razlike