FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
112
32%
Četvrti
72
21%
Peti
26
7%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
26
7%

Ukupno glasova: 351

amkeivke
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amkeivke » 28 feb 2026, 23:44

Jel normalan ovaj Mario?? Nabolji nam igrač zadnje 3-4 utakmice klupiran govorim o Eleziju. Krdzalic uhvatio ritam, ofanzivno može nešto odradit on ga klupira igra sa Ignatkovom. Kriminalno je da ovaj Bralic igra prije Renata. Igraju dva desna beka Began i Hujber, dva lijeva beka Marodza i Kuprešak! Ofanzivni jedino Ljajic i Carlos (koji je pokazao da bi mogao bit pojačanje) i kao čudimo se nismo uputili šuta u gol, pa kako, ko??? Jel i dalje dežurni krivac Turkeš?? Šta mu znače izmjene u 86 i 92min?? Mario ispani još u kupu i noga u dupe neznalico!
Haris

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 feb 2026, 23:45

Umri Hrelja.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 28 feb 2026, 23:47

amkeivke je napisao/la:
28 feb 2026, 23:44
Jel normalan ovaj Mario?? Nabolji nam igrač zadnje 3-4 utakmice klupiran govorim o Eleziju. Krdzalic uhvatio ritam, ofanzivno može nešto odradit on ga klupira igra sa Ignatkovom. Kriminalno je da ovaj Bralic igra prije Renata. Igraju dva desna beka Began i Hujber, dva lijeva beka Marodza i Kuprešak! Ofanzivni jedino Ljajic i Carlos (koji je pokazao da bi mogao bit pojačanje) i kao čudimo se nismo uputili šuta u gol, pa kako, ko??? Jel i dalje dežurni krivac Turkeš?? Šta mu znače izmjene u 86 i 92min?? Mario ispani još u kupu i noga u dupe neznalico!
Druga recenica nam govori koliko ti pratis FKS.

slika

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 28 feb 2026, 23:47

Gulisha 2 gola i asistencija za Racing Santander.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 28 feb 2026, 23:50

bvsic je napisao/la:
28 feb 2026, 23:47
amkeivke je napisao/la:

slika
Htio je reci najbolji igrac u zadnje 3-4 utakmice je klupiran veceras, a ne da je klupiran zadnje 3-4 utwkmice

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 28 feb 2026, 23:51

bvsic je napisao/la:
amkeivke je napisao/la:

slika
100% u pravu, ne znam sta je fulio ako se misli da je fulio.Realno ne mogu Gojkovic,Menalo i Elezi biti na klupi nikako...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 28 feb 2026, 23:56

Na pauzi Mario je govorio kako ekipa treba da ima 7 standardih igrača koji će biti nosioci, 6 koji će tu biti za rotaciju i 5 da se promovišu.
Zašto sad ovoliko rotira ko će mu ga znat, jel moguće da nije shvatio ko su mu glavni igrači.
Ne može se iznenaditi protivnik sa nekom izmjenom ako taj nema kvalitete.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 28 feb 2026, 23:58

Mislim da nije fer samo mario okriviti za poraz. Mozda se i mamic nesto pitao za prvih 11

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 01 mar 2026, 00:00

De utakmica u kojoj bi bilo lijepo pobijediti, a ne nosi ti ništa. Prvi ne možemo biti, iako bi dalo malo nade da smo ih dobili, ali samo bi dali gas više na narednim tekmama u vidu kartoniranja i slično, i tu bi popušili foru.

Ništa nismo ni izgubili posebno ovim. Pozabaviti se time da se kup osvoji, sklepat ekipu za kvalifikacije i napast ulaz u grupe tj liga fazu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 mar 2026, 00:07

Tek stigoh kuci.
Ocajna igra, takav je i rezultat. Ipak bez ikakvog stresa, nista se drugo nije ni ocekivalo u bl. Fokus je na kupu.
Brazilcu dati malo vremena za adaptaciju.
Svi u mostar!

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 01 mar 2026, 00:13

E da, brazilac bi mogao biti dobro pojačanje. Jak, stabilan, a i okretan. Ima tehnike :)

Off topic:
@Vanja8 imaš pp.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 01 mar 2026, 00:14

amkeivke je napisao/la:
Noga tebi u glavu karinasu,Marodza nije lijevi bek nego lijevi stoper,a Ignatkov je zadnji vezni destruktivac,Krdzalic to nije a nije ni Cimi Boga mi,Gojkovic hvata formu jos uvijek

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 mar 2026, 00:50

Ne znam što Shanea forsira na beku kad čovjek nije bek. Okej po potrebi da odigra ponekad, ali očigledno se ne snalazi.
Loš je i večeras a i protiv Veleža je bio.

Pisao sam i poslije Doboja, mi smo druga ekipa sa Cimijem i bez njega. Iako je i on relativno spor, daleko od dobre forme, puno je pelja i kasni sa predajom, ali bez njega u ekipi mi smo katastrofa.
Bralić također ne ulijeva neku sigurnost nazad. Možda smo mogli probat i sa Ivaniševićem večeras.

Ovaj brazilac je jedino pozitivno večeras. Dosta se kreće, jak u duelu, lijepo spušta lopte.

Sve u svemu, mora puno bolje imamo prostora za napredak. I da smo dobili samo bi sebi lažnu nadu davali.

Mada i ovaj Borac je tu i tamo, ne igraju oni nešto lijepo da im se ne može parirat. Samo su kompaktni, čvrsti, imaju pobjednički mentalitet a i kad zakažu imaju poguranac.

Natrpat Rudara sad i onda po prolaz u Mostar ako Bog da.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 mar 2026, 01:09

Ne znam sta je problem oko Bralica, komentarisati njega a u liniji sa njim stoje Ristovski i Maroodza mislim da je suludo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 mar 2026, 01:29

Beli98 je napisao/la:
Gulisha 2 gola i asistencija za Racing Santander.
I promašena 100% šansa, prevario golmana izbi loptu igrač s linije. I to protiv direktnog konkurenta za šampiona u gostima.
:clap:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 mar 2026, 01:44

bvsic je napisao/la:
01 mar 2026, 01:09
Ne znam sta je problem oko Bralica, komentarisati njega a u liniji sa njim stoje Ristovski i Maroodza mislim da je suludo.
Čuj šta je problem...

Problem je što je nesiguran, ispada, spor je na širokom prostoru. Čovjek najobičniji pas prvom do sebe nabije u aut a ionako teško iznosimo loptu, konkretno večeras.

5arajevo
Kontakt:

Post Postao/la 5arajevo » 01 mar 2026, 02:00

slika

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 mar 2026, 02:23

Nista gore sudjenje nego sto smo imali protiv Veleza kad nas je bas yebo Sivac.Kakvo zna bit ovo nije ni 10% od onoga i ne treba se vaditi na to.

Drugi Mariov poraz u 3 dana.Izmiksan tim,lose izmjene,razbacan sastav...Otp jasno nam je sta je njegova filozofija,italijanski fudbal drzi posjed,nemoj primiti gol,pobjedi 1-0.Moze proci za neki osrednji klub ali mi moramo svaku utakmicu igrati napadacki i stvarati sanse.Igraci preko 30 godina moraju preuzeti odgovornost u ovim utakmicama a ne protiv Radnika i Posusja nesto se mangupirati.Ne mogu cekati na djecu da ulaze i vade nas.Posebno me cudi Maroodza.Njemu je u prvim utakmicama igra nogom bila ubjedljivo najjaci adut,sad ne moze da se sastavi sa loptom.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 mar 2026, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 mar 2026, 02:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 mar 2026, 02:23
Nista gore sudjenje nego sto smo imali protiv Veleza kad nas je bas yebo Sivac.Kakvo zna bit ovo nije ni 10% od onoga i ne treba se vaditi na to.

Drugi Mariov poraz u 3 dana.Izmiksan tim,lose izmjene,razbacan sastav...Otp jasno nam je sta je njegova filozofija,italijanski fudbal drzi posjed,nemoj primiti gol,pobjedi 1-0.Moze proci za neki osrednji klub ali mi moramo svaku utakmicu igrati napadacki i stvarati sanse.Igraci preko 30 godina moraju preuzeti odgovornost u ovim utakmicama a ne protiv Radnika i Posusja nesto se mangupirati.Ne mogu cekati na djecu da ulaze i vade nas.
Ja bi sad potpisao titulu da 20 utakmica pobjedimo sa po 1:0. :mrgreen:

Sa Feđom smo igrali napadački, svaka utakmica je bila po 4/5 zicera, prečke stative itd... Međutim bez bodova.

Ali svakako se slažem da je Mariova krivica oba ova poraza. Puno miksanja za kratko vrijeme. Jbt ako ne mogu odrzat kakav takav kontinuitet u 3 tekme za 7 dana trebaju se zapitati onda kakvi su igrači. Shvatam da treba odmora svakako, ali ovo sto mi radimo je puno. Teško i za igrače da uhvate formu ako nemaju kontinuitet.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 mar 2026, 02:33

ajdohordas je napisao/la:
01 mar 2026, 02:29
NajvecaRadosti je napisao/la:
01 mar 2026, 02:23

Drugi Mariov poraz u 3 dana.Izmiksan tim,lose izmjene,razbacan sastav...Otp jasno nam je sta je njegova filozofija,italijanski fudbal drzi posjed,nemoj primiti gol,pobjedi 1-0.Moze proci za neki osrednji klub ali mi moramo svaku utakmicu igrati napadacki i stvarati sanse.Igraci preko 30 godina moraju preuzeti odgovornost u ovim utakmicama a ne protiv Radnika i Posusja nesto se mangupirati.Ne mogu cekati na djecu da ulaze i vade nas.
Ja bi sad potpisao titulu da 20 utakmica pobjedimo sa po 1:0. :mrgreen:

Sa Feđom smo igrali napadački, svaka utakmica je bila po 4/5 zicera, prečke stative itd... Međutim bez bodova.

Ali svakako se slažem da je Mariova krivica oba ova poraza. Puno miksanja za kratko vrijeme. Jbt ako ne mogu odrzat kakav takav kontinuitet u 3 tekme za 7 dana trebaju se zapitati onda kakvi su igrači. Shvatam da treba odmora svakako, ali ovo sto mi radimo je puno. Teško i za igrače da uhvate formu ako nemaju kontinuitet.
Slazem se i ja da trebaju svi dobiti priliku jer svi su tu s razlogom ali ovo je krajnje neozbiljno sta mi radimo.Od Celika do Borca dakle 5 utakmica u svakoj je napravio barem 6 promjena,to niko ne radi.Ko se ne bi pogubio.I sad smo zijanili sad ide novih 7 promjena u sastavu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 19 gostiju.