Pripreme fizicka sprema borac tako reci u 14 dana odigrao jednu izbiljnu utakmicu, sudija koji je svoim odlukama vec od 30 sekunde pokazao kako ce stvari ici, Menalo zuti karton kad je bralic cistu loptu uzeo kad smo ih bas pritiski i svaki put je to radio. Odradio bas poso onako kako su mu rezisirali Vico i co, dovoljno pomog uzeta 3 boda a sva pomoc sakrivena i on ce dobit prolaznu ocjenu, vukovi siti a i ovce na broju.
Totalno su pali u formi
Marodza
Mujkic
Keremeh
Beganovic
IGNJATKOV
Takodje mozese se reci da sledeci koje cu nabrojat su u istoj formi kako su i bili sto je ispod zadovoljavajuceg nivoa posebno sto sad nemogu se vadit na to da su tek dosli
RISTOVSKI
TURKES
BRALIC
KRDZALIC
KUPRESAK
Ko je digao formu jeste
Banic
Gojko
Elezi
Plus GOJKOVIC koji se vratio iz povrede i Adem koji jednostavno ima kvalitet, prem da danas nista nije pokazao.
Brazilac je danas pokazao da je fizicki i kondiciono spreman takodje da je fizicki dobro jak, sad je vrijeme cekanja da vidimo kakav ce bit finiser.
Takodje cinimi se da Mario radi rotaciju igraca da bi kroz utakmice dao sto vise minuta citavom rosteru a ujedno da nebi igrace preforsiro. Vjerovatno kisa i snijeg su utjecale da odradi ono sto je naumio.
Evo kaze da je Cimirota izvadio jer se povrijedio.
Kostur ekipe
Banic
gojkovic ristovski cimirot
Elezi adem menalo
To je tih 7 igraca i najvjerovatnije da ce bit 8 igrac brazilac
Began telalovic bralic krdzalic hujber mujkic maroodza kupresak ovih 8 ce bit dopuna
Plus turkes keremeh mehmedovic musija
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni su najjaci ovi sto vec tjeraju Marija.
Kad vidim komentare skontam ma nismo mi ni za sta vise id husrefa i sta je tu je.
Cude se rotacijama igraca u 7 dana 3 utakmice ma pljujte pitari u tom smo prvaci.
Kad vidim komentare skontam ma nismo mi ni za sta vise id husrefa i sta je tu je.
Cude se rotacijama igraca u 7 dana 3 utakmice ma pljujte pitari u tom smo prvaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.