Jedini smislen i odgovarajući sastav za Velež.H8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:00Banić
Hujber Gojković Mujkić Kuprešak
Cimirot
Kyeremeh Elezi Ljajić Menalo
Carlos
Juriš na Velež
U-21 predstavlja najveći problem, bilo bi lijepo imati nekog stopera, beka za ovu ulogu zaštićenog godišta. Đurić se tek sljedeće sezone vraća, Krdžalić, Ignatkov nemaju šta tražiti ispred ovog veznog reda. Opet Mujkić kao stoper nekako najmanje će praviti smetnju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad kad ih opet ohlade jedno sedam-osam utakmica od forumarimljanin90 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 22:34Jedva cekam pobjedu u mostaru i nemogucnost kukanja pojedinacaRule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Bravo Mario, bravo igraci.
Od srca vam zelim u zivotu ovakav osjecaj kakav ste vi nama pripredili.
Preplacene pichke.
Jesmo li to ispali iz kupa? Koliko je druga tekma zavrsila?
MušijaH8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:00Banić
Cimirot
Carlos
Juriš na Velež
U-21 predstavlja najveći problem, bilo bi lijepo imati nekog stopera, beka za ovu ulogu zaštićenog godišta. Đurić se tek sljedeće sezone vraća, Krdžalić, Ignatkov nemaju šta tražiti ispred ovog veznog reda. Opet Mujkić kao stoper nekako najmanje će praviti smetnju.
Hujber Gojković Bralić Kuprešak
Cimirot
Kyeremeh Elezi Ljajic Menalo
Carlos
Nikad poraz, samo lekcija.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemoj ga na gol majke ti, pa mi smo tek sad skontali da ti golman može donijeti koji bod.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisu nas puno ostetili protiv Veleza crveni i penal. Sad gledam ovaj Var momenat na Areni.
Al su nas zato gurnuli protiv Posusja gdje bi svakako dobili 3 razlike, da se 15 puta odigra utakmica.
Al su nas zato gurnuli protiv Posusja gdje bi svakako dobili 3 razlike, da se 15 puta odigra utakmica.
Sad bi nam donio prolaz u kupu. Svakako je i Mario rekao da će i on dobiti priliku, a kako rotira, ne bi me iznenadilo da ga vidim na golu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:36Nemoj ga na gol majke ti, pa mi smo tek sad skontali da ti golman može donijeti koji bod.
Nadam se da ga ipak nećemo vidjeti na golu ali ovo je najjače što imamo kad je on na golu.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Kakav Musija, taj panj nas je kostao bodova u svakoj utakmici u kojoj je branio. Bolje da brani onaj momak iz juniora.tabba77 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:31MušijaH8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:00Banić
Cimirot
Carlos
Juriš na Velež
Hujber Gojković Bralić Kuprešak
Cimirot
Kyeremeh Elezi Ljajic Menalo
Carlos
![]()
Evo i oni tebe selame!
-
Laganini1986
- Kontakt:
Taman da do 18.godine skonta za koju ce agenciju potpisati.
Ima raznoraznih opcija.
Ne razumijem sta si htio reci ovim postom ?Laganini1986 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 08:27Taman da do 18.godine skonta za koju ce agenciju potpisati.
Ima raznoraznih opcija.
Uskoro protiv Rudara.
SVI NA KOŠEVO!
Dajte podršku ekipi nakon dva poraza.
SVI NA KOŠEVO!
Dajte podršku ekipi nakon dva poraza.
- belosevic23
- Kontakt:
Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nista oni pretjerano dobro ne igraju. Kad im se ukaze prilika zabiju, a ne kao mi
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
evo ga dobri bosnjaci zaboravljaju sta je bilo prije 5 mjeseci a ne prije 3 godine i hvale borac da je dobra ekipa. Zbog ovog i jesmo gdje smo, ne pamtimo nista i jedva cekamo da protiv svojih sta kazemo. Borac odigrao 3 regularne tekme od 2021 i ono meni ovdje prica da je realno stanje na tabeli i da moramo na sebi radit. Dobro mi postojimo ko narod jos uvijek bgmbelosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Imaju i kvalitet i kontinuitet. Svi već sad znamo u kojem bi sastavu oni istrčali da igramo opet u nedelju, sa eventualno jednom ili dvije izmjene. Kod nas toga nema godinama unazad. Stalne rokade, promjene sistema, lutanja od utakmice do utakmice i ovo je rezultat toga svega. Velika većina naših igrača nije spremna za to. Dobar dio njih nema puno toga za pokazati ni kada igraju na prirodnim pozicijama, a kamoli kad ih stalno rotiraš i promijeniš im po 3 pozicije u toku utakmice.belosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.Rule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Bravo Mario, bravo igraci.
Od srca vam zelim u zivotu ovakav osjecaj kakav ste vi nama pripredili.
Preplacene pichke.
Jesmo li to ispali iz kupa? Koliko je druga tekma zavrsila?
Dosta smo mi glumili zastitnike kluba, samo nek ne puca. A igraci se pisaju po nama.
To sto je vama uredu da smo mi ovde gdje jesmo, onda ne gledamo isto.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Mi smo ekipa u izgradnji, još uvijek. Pisao sam tokom zime da je ovo proljeće test za mnoge igrače da li će biti u klubu od ljeta. Mamić i Cvitanović žele pružiti priliku svima da kupe svoj status u klubu i to je razlog brojnih rotacija, a što je najjače nemamo krizu rezultata, samo smo mi ultra retardirani navijači koji očigledno ne poznajemo dovoljno dobro fudbal, procese itd., kritikujemo i nakon pobjede jer nam se neko ne sviđa na terenu i jer nije bilo 5:0, za što imamo razlog jer nemamo uspjeha godinama, ali novi ljudi su u klubu i treba im dati šansu da rade.Herson je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:49Imaju i kvalitet i kontinuitet. Svi već sad znamo u kojem bi sastavu oni istrčali da igramo opet u nedelju, sa eventualno jednom ili dvije izmjene. Kod nas toga nema godinama unazad. Stalne rokade, promjene sistema, lutanja od utakmice do utakmice i ovo je rezultat toga svega. Velika većina naših igrača nije spremna za to. Dobar dio njih nema puno toga za pokazati ni kada igraju na prirodnim pozicijama, a kamoli kad ih stalno rotiraš i promijeniš im po 3 pozicije u toku utakmice.belosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
Trenutno stanje je takvo da dva naša izuzetno važna igrača Gojković i Krdžalić izlaze iz teških povreda i nisu u stanju igrati u ritmu srijeda-subota što nas je koštalo poraza u Banja Luci. Da osim Banića nemamo igrača koji je u formi. Da Mamić nije htio kamarati igrače u vrhu napada jer očigledno nije bio zadovoljan sa tržištem tokom zime.
Koliko god je igrača otišlo, ovu ekipu treba još pročistiti, ali za to je potrebno vrijeme ne može sve preko noći.
I još jedno iskreno, ako večeras na Grbavici bude 8000 ljudi svaki naš navijač pogotovo ovi što žive blizu Sarajeva, ne govorim za USK i TK npr., zaslužuje 8000 šamara za svoju ljenost i nepoštovanje kluba kojeg je spreman ponižavati na instagramu, facebooku i forumu jer njegovo znanje je veće od svakog trenera koji je kročio u klub, a boli ga ona stvar da ode na utakmicu kad igra "njegovo" Sarajevo domaću utakmicu.
Možda bi bolje igrali ako nas na Koševo u četvrtfinalu KUP-a dođe 10000?
Hoćemo li to ikad saznati?
Aaaaa zima brrrr.
Cinjenica je da je Borac imao 2 sedmice, znaci jedne pripreme da odrade za utakmicu protiv nas. Gdje smo mi imali 1 trening za njih.plisek je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:46evo ga dobri bosnjaci zaboravljaju sta je bilo prije 5 mjeseci a ne prije 3 godine i hvale borac da je dobra ekipa. Zbog ovog i jesmo gdje smo, ne pamtimo nista i jedva cekamo da protiv svojih sta kazemo. Borac odigrao 3 regularne tekme od 2021 i ono meni ovdje prica da je realno stanje na tabeli i da moramo na sebi radit. Dobro mi postojimo ko narod jos uvijek bgmbelosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
- belosevic23
- Kontakt:
kakve to veze ima sa nastankom i postankom i bošnjacima i srbima. Kazem da su ljudi kvalitetni, igrački mi ništa nismo pokazali u banja luci, oni melju i nas i zrinjskog i to je suština mog posta. Previše se oslanjamo na sudijske lakrdije i time opravdavamo našu nesposobnost da evo već 6 godina ne igramo ozbiljnu ulogu u bh fudbalu. Dok drugi igraju grupe evropskih takmičenja mi smo i dalje 3. mjesto..treba nekad priznat da su ljudi kvalitetniji a to su bili ovu tekmu, jer nije bilo značajnijih sudijskih greški u tekmi, kao ni protiv zrinjskog. Ne znam jeste li gledali onaj neki govor Grahovca u svlačionici nakon Zrinjskog, oni su zeljni i gladni pobjeda kao igrači, a našima je najbitnije objavit sliku na instagramu.plisek je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:46evo ga dobri bosnjaci zaboravljaju sta je bilo prije 5 mjeseci a ne prije 3 godine i hvale borac da je dobra ekipa. Zbog ovog i jesmo gdje smo, ne pamtimo nista i jedva cekamo da protiv svojih sta kazemo. Borac odigrao 3 regularne tekme od 2021 i ono meni ovdje prica da je realno stanje na tabeli i da moramo na sebi radit. Dobro mi postojimo ko narod jos uvijek bgmbelosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
Činjenica je da nam nije svirao faul kod prvog gola.bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:36Cinjenica je da je Borac imao 2 sedmice, znaci jedne pripreme da odrade za utakmicu protiv nas. Gdje smo mi imali 1 trening za njih.plisek je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:46evo ga dobri bosnjaci zaboravljaju sta je bilo prije 5 mjeseci a ne prije 3 godine i hvale borac da je dobra ekipa. Zbog ovog i jesmo gdje smo, ne pamtimo nista i jedva cekamo da protiv svojih sta kazemo. Borac odigrao 3 regularne tekme od 2021 i ono meni ovdje prica da je realno stanje na tabeli i da moramo na sebi radit. Dobro mi postojimo ko narod jos uvijek bgmbelosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
-
Strucnjak1
- Kontakt:
Koji faul legendo, ono faula vidilo nije.fks74 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:58Činjenica je da nam nije svirao faul kod prvog gola.bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:36Cinjenica je da je Borac imao 2 sedmice, znaci jedne pripreme da odrade za utakmicu protiv nas. Gdje smo mi imali 1 trening za njih.plisek je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:46
evo ga dobri bosnjaci zaboravljaju sta je bilo prije 5 mjeseci a ne prije 3 godine i hvale borac da je dobra ekipa. Zbog ovog i jesmo gdje smo, ne pamtimo nista i jedva cekamo da protiv svojih sta kazemo. Borac odigrao 3 regularne tekme od 2021 i ono meni ovdje prica da je realno stanje na tabeli i da moramo na sebi radit. Dobro mi postojimo ko narod jos uvijek bgm

.png)