FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do kraja prvenstva svaku utakmicu treba početi bar 4 igrača ispod 21 godine.
-
UltraNorth
- Kontakt:
Banic
Mujkic bralic gojkovic ristovski
Cimirot
Elezi ljajic
Menalo carlos kupresak
Najbolje sto imamo trenutno
Mujkic bralic gojkovic ristovski
Cimirot
Elezi ljajic
Menalo carlos kupresak
Najbolje sto imamo trenutno
Imaju oni kvalitet uigrani su sve stoji, al do tog nisu dosli radi kvalitetnog rostera i ss, vec ocito 4 godine POGURANAC koji je njih oslobodio pritiska i kojim su dobili samopouzdanje STO JE EKSTRIMNO TESKO DOBIT NA FER NACIN A TAKO RECI NEMOGUCE SA ROSTEROM KOJI BORAC IMA.Herson je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:49Imaju i kvalitet i kontinuitet. Svi već sad znamo u kojem bi sastavu oni istrčali da igramo opet u nedelju, sa eventualno jednom ili dvije izmjene. Kod nas toga nema godinama unazad. Stalne rokade, promjene sistema, lutanja od utakmice do utakmice i ovo je rezultat toga svega. Velika većina naših igrača nije spremna za to. Dobar dio njih nema puno toga za pokazati ni kada igraju na prirodnim pozicijama, a kamoli kad ih stalno rotiraš i promijeniš im po 3 pozicije u toku utakmice.belosevic23 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 09:30Bgmi Borac mlatnu i nas i Zrinjskog glat.. čini se ove godine da imaju baš solidnu ekipu za osvojit. Treba biti realan i priznati da bi Savić, Grahovac, Juričić, možda i Hrelja mogli igrat kod nas u prvoj ekipi.. Otprilike stanje na tabeli i odražava trenutni kvalitet. Trebamo mi još dosta radit na sebi, pa da tek onda upjeramo prstom u sudije
Pogledaj 30 sekundu igre kad covjek svira slobodan udarac, pogledaj koliko slobodnoh udaraca na 25-30 m borac ima koliko mi (8-1) od tih 8 tri nisu ni 10% faul 2 su bila 50/50.
Pogledaj cjelu utakmicu vidjeces mi i kad bi izvrsili pritisak moze proc jedan napad al ako bi ih stisnuli i napravili dva kontinurana pritiska sudija bi odma svirao faul prekino igru dao im break da izadju iz pritiska. 3-4 puta se to desilo, naravno da u tom trenutku igraci gube zivce strpljenje ulazu svoju energiju u pogresno a pogledajte reakciju borcevih igraca ljudi se smiju kao jeste ludi sta ste mislili da imate fer sudjenje. SLUCAJ MENALO ZUTI KARTON , pogledajte Ademovu rekciju ristovskig reakciju, daje bilo koji drugi igrac reagovao kao Adem dobio bi bar zuti karton. Kad izbijes Adema iz cipela NAJVECE IME STO JE IKAD IGRALO U PL BH KOJI JE IGRAO U NAJACIM LIGAMA SVIJETA STA ONDA MISLIS tipovima ko began ignjatkov krdzalic.
Dali se ikad desilo da je borac izgubio utakmicu ili igrao nerjeseno sudiskom odlukom u zadnjih 10 se ona u kojim borac igra pl bh.
Pogledajte slogu protiv nas 5 dana zabrana gostujucoj publici full ekipa, ljudi su igrali dobro i nebi bilo nezasluzeno da je bilo nerjeseno, posle toga NK SLOGA izlazi sa saopstenjem da je SPORAZUMNO RASKINULA UGOVOR SA MAKSIMOVICEM, za par sati Maksimovic izlazi u javnost DA NIJE SPORAZUMNO VEC DA SU GA ISTJERALI. dolazi borac 5 standardnih igraca (najbolji koje imaju) neigraju, TO SU IGRACI KOJI PRVO NEZELE DA PUSTE BORAC, drugo igraci koji se nadaju ako ispadne sloga da ce ih FK SARAJEVO zrinjski zeljo mozda angazovat bar jednog dvoicu, drugo svjesni su ti igraci da ako se sklone na terenu da ce se to prosirit ne samo po bh ligi vec po citavoj ex yugi pa i dalje klubovi vani i kad angazuju i tako niskobudzetne igrace se raspituju (nikom nije u interesu da baca pare bez obzira koliko male bile na igraca koji nema fer play plus upitan kvalitet karakter). 5 minuta prije kraja utakmice spiker najavljuje novog trenera, koji na tv taj isti dan kaze nisu trebali to reci i izmedju redova se moglo vidjet da je htio reci nisam htio uzet da vidim ovu utakmicu a mogso sam upravi zato sto je namjestena utakmica
Borcu super laksi trening 4 komada zabili digli samopouzdanje, plus nemaju kup, koji mi imamo (to je ok zato nije borac kriv) i to je to.
Kvalitetom igrim na fer sudjenje SVIMA, borac bi bio uigran ko imi sto smo uigrani. Jel stvarno misli neko da bi borac drzao bilo ko da je trener da je u 19 utakmica imao 6 poraza i dva tri remija, nebi i tu ti je novi trener nova uigravanja nova gubljenja bodova i to je to.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pogledajte rekciju
Hirosa
Hrelje
Grahovca
Juricac
Kad su igrali za druge klubove pogledajte sad, sad svaki faul grublji ne grublji nista ides igras, nije to bas zato sto je tebi marinko istreniro ili pokojni zizovic vec zato sto ti je receno igraj sudije su nase ako zaskripa. Neobracaj te paznju ako nekad sudija pogrijesi na nasu stetu pa ako se nekad uzgubi, to ce se nama kompenzirat vratit. Takodje igraci to kroz igru osjete, kao sto neko rece probaj sa rajom na terminu odigrat pa kad ti 2 ocita faula nesvira zna se desit saketanje u najmanju ruku za gusu se fatat. Jesu ovo profesionalci i zato i ne dokazi do saketanja al dolazi do guranja psovanja sudi protivnicki igracima, posle utakmice nesmije niko nista reci ni trener ni igraci. Ristivski prico na nekom podkestu lijevom odma kazna. Jedino poneki trener sd kad napuste bh nigomet ibricic rozman zekic su rekli kako jeste, i to samo zato sto znaju da vise nikad nece se vratit u bh fudbal. Nemoze to reci Adzem Sablja Husref itd itd jer oni nemaju gdje radit nego pl bh a ako sta kazes dobices tarabu.
ZASTO NIKO IZ B KOMPONENTE NISTA NEKAZE ZA ORGIJANJE U BL, zasto niko nista nekaze ako nista za ovaj slucaj zabrane nasim navijacima u doboju.
1000% ovo da se desava borcu i zrinjskom imao bi bar 5 istupa ljudi s ili h komponente kako se treba liga vratit na entitere kako se hrvaski srbski klubovi diskriminraju kako samo bisnjacki klubovima sudi ovako itd.
AZMIR HUSIC je nakon samo dvije godine u pl bh poceo napadat javno televiziski na FK SARAJEVO, usao u savez kao sastupnik (svi znamo sta se desilo u gligovoj/srebrenici nedo bog nikom) i covjek nijednu jedinu rijec status izjavu nije rekao na ovaj cirkus rezisiran od Vice/Beusa
Nije valjda da je preci vico beus nego drzava i FK SARAJEVO
Opravdanje nije zasto ljudi iz sarajevskig jantona nekazu nesto sto cu ja..
Hirosa
Hrelje
Grahovca
Juricac
Kad su igrali za druge klubove pogledajte sad, sad svaki faul grublji ne grublji nista ides igras, nije to bas zato sto je tebi marinko istreniro ili pokojni zizovic vec zato sto ti je receno igraj sudije su nase ako zaskripa. Neobracaj te paznju ako nekad sudija pogrijesi na nasu stetu pa ako se nekad uzgubi, to ce se nama kompenzirat vratit. Takodje igraci to kroz igru osjete, kao sto neko rece probaj sa rajom na terminu odigrat pa kad ti 2 ocita faula nesvira zna se desit saketanje u najmanju ruku za gusu se fatat. Jesu ovo profesionalci i zato i ne dokazi do saketanja al dolazi do guranja psovanja sudi protivnicki igracima, posle utakmice nesmije niko nista reci ni trener ni igraci. Ristivski prico na nekom podkestu lijevom odma kazna. Jedino poneki trener sd kad napuste bh nigomet ibricic rozman zekic su rekli kako jeste, i to samo zato sto znaju da vise nikad nece se vratit u bh fudbal. Nemoze to reci Adzem Sablja Husref itd itd jer oni nemaju gdje radit nego pl bh a ako sta kazes dobices tarabu.
ZASTO NIKO IZ B KOMPONENTE NISTA NEKAZE ZA ORGIJANJE U BL, zasto niko nista nekaze ako nista za ovaj slucaj zabrane nasim navijacima u doboju.
1000% ovo da se desava borcu i zrinjskom imao bi bar 5 istupa ljudi s ili h komponente kako se treba liga vratit na entitere kako se hrvaski srbski klubovi diskriminraju kako samo bisnjacki klubovima sudi ovako itd.
AZMIR HUSIC je nakon samo dvije godine u pl bh poceo napadat javno televiziski na FK SARAJEVO, usao u savez kao sastupnik (svi znamo sta se desilo u gligovoj/srebrenici nedo bog nikom) i covjek nijednu jedinu rijec status izjavu nije rekao na ovaj cirkus rezisiran od Vice/Beusa
Nije valjda da je preci vico beus nego drzava i FK SARAJEVO
Opravdanje nije zasto ljudi iz sarajevskig jantona nekazu nesto sto cu ja..
evo ga izvirio opet iz sahta nakon 4 mjeseca, dok smo drzali niz nije dva posta objavio al zato sad palamudi kad i kome treba podrsku datiJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.Rule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Bravo Mario, bravo igraci.
Od srca vam zelim u zivotu ovakav osjecaj kakav ste vi nama pripredili.
Preplacene pichke.
Jesmo li to ispali iz kupa? Koliko je druga tekma zavrsila?
Dosta smo mi glumili zastitnike kluba, samo nek ne puca. A igraci se pisaju po nama.
To sto je vama uredu da smo mi ovde gdje jesmo, onda ne gledamo isto.
Ti si ubjedljivo najofirnija plava fekalija na ovom nasem forumu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Mi moramo jačati kao ekipa i moramo jačati van terena, zaštiti klub kako se zna i umije. Bićeš konkurentan kad budeš imao stabilnu ekipu dvije sezone na okupu bez velikih promjena i kad suđenje barem bude da ti ne rade ono što su nam radili prvih 10 kola, pa nas pustili na miru da ne bude preofirno.
Borca nemamo priliku vidjeti u krizi rezultata to je jasno. Ili igraju utakmicu protv rs ekipa koje im se sklanjaju ili igraju protiv naših gdje im se svirne sve što je najblaže rečeno 50-50.
Jedino protiv Zrinjskog imaju profi suđenje i imaju taj luksuz da ponekad i izgube, li što reče Pitar kad imaš nabildano samoupuzdanje i kad si lošeg dana uzimaš bodove.
Borca nemamo priliku vidjeti u krizi rezultata to je jasno. Ili igraju utakmicu protv rs ekipa koje im se sklanjaju ili igraju protiv naših gdje im se svirne sve što je najblaže rečeno 50-50.
Jedino protiv Zrinjskog imaju profi suđenje i imaju taj luksuz da ponekad i izgube, li što reče Pitar kad imaš nabildano samoupuzdanje i kad si lošeg dana uzimaš bodove.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Super napisano. Bas me zanima, koliko će raje biti na Koševu do kraja sezone, ako ispadnemo od Veleža. Pretpostavljam 2500 plafon po utakmici, izuzev derbija zadnje kolo.Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.Rule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Preplacene pichke.
Dosta smo mi glumili zastitnike kluba, samo nek ne puca. A igraci se pisaju po nama.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Paklena podrska nema sta. Prosjek nam 2500 hiljade po utakmiciJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.Rule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Preplacene pichke.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
I kad sam patio
u tvoje ime sam se kleo,
svuda te pratio, pjev'o Saraj'vo leo leo,
koliko volim te zna samo ludo srce moje,
proći će godine ja neću izdat bordo boje !
u tvoje ime sam se kleo,
svuda te pratio, pjev'o Saraj'vo leo leo,
koliko volim te zna samo ludo srce moje,
proći će godine ja neću izdat bordo boje !
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako igraju, i to je puno.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Paklena podrska nema sta. Prosjek nam 2500 hiljade po utakmiciJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bla, bla, bla.plisek je napisao/la: ↑02 mar 2026, 14:31evo ga izvirio opet iz sahta nakon 4 mjeseca, dok smo drzali niz nije dva posta objavio al zato sad palamudi kad i kome treba podrsku datiJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.
Ti si ubjedljivo najofirnija plava fekalija na ovom nasem forumu
Evo ga nasao se ko ce komentirati moje postove.
Pa daji podrsku, ko ti sta brani. Veca si ti plava fekalija nego sto ce iko ovde biti na ovom forumu.
Kako Borac koristi sudije i u juniorskoj ligi.
A kako to oni igraju ?Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:23Kako igraju, i to je puno.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Paklena podrska nema sta. Prosjek nam 2500 hiljade po utakmiciJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00
Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.
Po tvome razmišljanju onda samo ako su prvi na tabeli trebaju imati podršku a i kad smo prvi bili nismo se baš pokazali da posjetom,ne pričaj glupostiJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:23Kako igraju, i to je puno.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Paklena podrska nema sta. Prosjek nam 2500 hiljade po utakmiciJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:00
Pa ja mislim da je doslo napokon vrijeme da se prvo rezultati donesu, pa onda da ide podrska.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Subota, 15:00h, vrijeme sunčano, temperatura ~15°C.
2000 bolesnika da na miru isprati još jednu pobjedu bordo kluba.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Padavine 95%DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:14Subota, 15:00h, vrijeme sunčano, temperatura ~15°C.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nema tih vremenskih neprilika, rezultata, protivnika koji će odbiti ovih 2000 gore spomenutih da dođu na Koševo.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:16Padavine 95%DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:14Subota, 15:00h, vrijeme sunčano, temperatura ~15°C.
To za 95% padavina nadam se da ne želiš ureći ovo

- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ja koliko znam, od kad je Mirvic tu, mi se oprastamo od titule jako rano.Anex je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:00Po tvome razmišljanju onda samo ako su prvi na tabeli trebaju imati podršku a i kad smo prvi bili nismo se baš pokazali da posjetom,ne pričaj glupostiJet2Holiday je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:23Kako igraju, i to je puno.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58
Paklena podrska nema sta. Prosjek nam 2500 hiljade po utakmici
Kad smo to zadnji put bili prvi na tabeli? Sjecas li se ti?
.png)