Ma i taj X je upitan kako mi znamo dole (ne)odigrati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:09Ma i u Banja Luci rezultat nije realan.Da im je priznao onaj gol za 1-1 okrenuli bi ih 100%.Po meni najbolja su ekipa ove sezone.Strahota kako su sinoc odigrali,kako stalozeno kompjuterski precizno.Svi znaju svoju ulogu na terenu,krecu se izmedju linija.S drugim timom igrali sa 40% snage i otresli ih.Oni do derbija imaju 3 teske utakmice i nece nigdje pobjediti.Nismo ih dobili 7 godina dole ako ih sad ne uzmemo ovakve nek okace kopacke i nek Mario podere licencu.Ljudi su kar.ina zesca a mi cemo ko da gledam uvlacit se u njihov seljakuk,usrat od 8k medvjedica,Adem ce se pola utakmice svadjati sa publikom i mrtvi X.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 mar 2026, 06:30Zrinjski sinoc objasnio mnoge stvari.
Zeljka jeste odron ekipa,ali li su i ovi dimenzija iznad.
Kad pogledam kompletnu sliku tu smo gdje trebamo biti,i nismo losi koliko se igramo fudbala kao da je video igrica.
Ono je sistem,automatizmi,pristup i odnos.
Nemaju nito jedne „zvijezde“ u timu,a opet su svi zvijezde.
Ozbiljan tim prepun profesionalaca,tako se i ponasaju. Grizu do zadnje sekunde.
Stoji i to da im je pobjeda bila imperativ,ali u tome se i ogleda velicina jednog tima.
Ocito su u B.Luci previse gledali na London.
Licno mislim da su s ovom tekmom sinoc zavrsili ovaj sunovrat. Prosto nije realno ocekivati da ovako zavrse sezonu bez obzira sto su trenutno najgora ekipa lige,i sto ne vidis u cijelom rosteru igraca i po da valja necemu.
Imaju da kazes dva igraca koji su van stroja.
Dobro si sve detektovao,samo bih jos dodao davno izreceno da kad smo bili najjaci i sampionski tim one ili ove drzave,nikad ih nismo znali rutinirati kao npr.sto su ovi sinoc.
Zato meni licno,a,i mnogim jos sigurno ce ostati u sjecanju posljednji derbi. Ne samo zbog rezultata nego sto smo ih bas elegantno otresli,a nismo recimo odigrali onako atomski kao Zrinjski sinoc.
Pa i ovo sad u B.Luci smo izgubili onako bzvz,bas zato sto mi tako znamo mrljavo odigrati kao i masu derbija.
Borac nije nista posebno ostavio na mene taj utisak,cak sta vise zreli su bili da oni fasuju dva.
E,to smo mi,zato cemo mi rijetko kad biti bezbrizni kad se tice tekmi koje bas imaju tezinu.