U21 eto radi togaHarinho97 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:38Za sto i zbog koga mora igrat, de reci nam ??MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:31Ovdje nije problem odbrana,koliko je napad i krilne pozicije.U otvaranju napada u par kontri Jaganjac il vraća nazad loptu ili komplikuje bez potrebe i normalno gubi loptu.Prokop na krilu,čisti promašaja,Vini opasan,zuji ali bez rezultata nekog.I naravno ta pozicija 10-ke nam fali,da neko razigra,poveže igru.Sve u svemu,teška borba za opstanak,dovest cemo sebe u situaciju da opet moramo kupit utakmicu da bi opstali,ako ništa sada imamo investitora za to.I da moram reći,Hamza Jaganjac me sinoć definitivno udaljio od Grbavice,za dalji period,kad sam čuo od čovjeka,za što i zbog koga on mora igrati...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Hadisa Zubanovića,Salćina koji je bio u Upravi ili Skupštini,sinoć momak priča na istoku,nisam ja izmislio to.ultra1987 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:36Zbog koga ?MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:31Ovdje nije problem odbrana,koliko je napad i krilne pozicije.U otvaranju napada u par kontri Jaganjac il vraća nazad loptu ili komplikuje bez potrebe i normalno gubi loptu.Prokop na krilu,čisti promašaja,Vini opasan,zuji ali bez rezultata nekog.I naravno ta pozicija 10-ke nam fali,da neko razigra,poveže igru.Sve u svemu,teška borba za opstanak,dovest cemo sebe u situaciju da opet moramo kupit utakmicu da bi opstali,ako ništa sada imamo investitora za to.I da moram reći,Hamza Jaganjac me sinoć definitivno udaljio od Grbavice,za dalji period,kad sam čuo od čovjeka,za što i zbog koga on mora igrati...
Bas tako. Raja je na tribini pomahnitala kad je jednu kontru vratio Pejicu i poceo da pelja loptu.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:31Ovdje nije problem odbrana,koliko je napad i krilne pozicije.U otvaranju napada u par kontri Jaganjac il vraća nazad loptu ili komplikuje bez potrebe i normalno gubi loptu.Prokop na krilu,čisti promašaja,Vini opasan,zuji ali bez rezultata nekog.I naravno ta pozicija 10-ke nam fali,da neko razigra,poveže igru.Sve u svemu,teška borba za opstanak,dovest cemo sebe u situaciju da opet moramo kupit utakmicu da bi opstali,ako ništa sada imamo investitora za to.I da moram reći,Hamza Jaganjac me sinoć definitivno udaljio od Grbavice,za dalji period,kad sam čuo od čovjeka,za što i zbog koga on mora igrati...
Plus, kada je zadnji put nas igrac dobio zvizduke od publike?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA,vidi se da si ubacen element....inzomni je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:04Bas tako. Raja je na tribini pomahnitala kad je jednu kontru vratio Pejicu i poceo da pelja loptu.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:31Ovdje nije problem odbrana,koliko je napad i krilne pozicije.U otvaranju napada u par kontri Jaganjac il vraća nazad loptu ili komplikuje bez potrebe i normalno gubi loptu.Prokop na krilu,čisti promašaja,Vini opasan,zuji ali bez rezultata nekog.I naravno ta pozicija 10-ke nam fali,da neko razigra,poveže igru.Sve u svemu,teška borba za opstanak,dovest cemo sebe u situaciju da opet moramo kupit utakmicu da bi opstali,ako ništa sada imamo investitora za to.I da moram reći,Hamza Jaganjac me sinoć definitivno udaljio od Grbavice,za dalji period,kad sam čuo od čovjeka,za što i zbog koga on mora igrati...
zvizde citavu sezonu svima i ti pitas kad je nas igrac dobio zvizduke HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, a jesi mi sladak
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Odavno vise nista nema logike u ovom klubu, prva stvar nemas krila Ibraheem na tribinama a brat klasicno desno krilo ti tu stavis Prokopa koji je ispuho u 25 min odnosno Vinija koji nema snage ni za 25 min
Jaganjac promasio sport, svezo trakicu oko ruke misli da ce tako postat igrac i ti njega opet stavis sa Krpicem koji vise ne moze igrati ni u Pofalickom.
Dalje veza Hodzic-Pejic vidi se da znaju al ispred njih nikog, obojica vole loptu i dobri su igraci al par puta se okrenu da povuku odigraju al naravno sta mozes osim duge lopte na Krpica, kad nemas ispred sebe prednjeg veznog.
Galchev koliko je dobar toliko je i los mislim da njemu treba drugaciji sistem pravi moderni bek, fizicki los nije imo podrsku Vinija, cujem 4 5 puta sa sjevera kako ga zovu al Vini ne j3b3 ni 2% nikog, il ne razumije il nece (da razumije)
Nastic jedini promasaj prijelaznog roka al eto kao izmjena Alicu slj sezone moze dat ruke, u svakom slucaju bolje nego Obradov. Muftic ja ne znam vise sta je njemu, pa moras mu rec sa tribina da bi on kreno na loptu, sutnu mu covjek sa 40 metara jedva je izvadi, odbijanje lopte na stranu a ne naprijed(ispred sebe) se uci u onom trenutku kad hoces postat golman tj prvi trening, velike zasluge za ovo ima njegov trener koji ga je unazadio i nadam se da nece radit ni sa jednim golmanom vise u Zeljeznicaru. Alic standardno najbolji i od svih Eldar 10/10 kakva zelja kod momka bez obzira na rezultat, e to je to sto nama treba dosta vas omalovazava nasu djecu evo momak vas je demantovao, ono sto bi definitivno uradio Kororu u prvih 11, pa jel bolje gledat momka kako grize il ona dva panja od sinoc.
Ostatak pojacanja individualno prolazna ocjena timski velika 0.
Citiro bi svoj post od neki dan al ne da mi se trazit, reko sam kukavicki 4-4-2 tako je i bilo, imam osjecaj da je Dino vecinski krivac za rezultate Slavise al necu grijesit duse, samo mi nema logike da je Slavisa pripremne igro 4-3-3 ofanzivno, krenula liga Slavisa 4-4-2 defanzivno na kontre.
Evo Savo je dosao, ima dvojicu svojih pomocnika, nadam se da ce on prepoznat kvalitet omladinaca (ako ga ima), ako se Gojak ne nametne ni njemu onda vam je sve jasno, oni moraju Ibraheema gurnut u prvih 11 jer drugih opcija nema, sve ce nam bit jasno protiv Sloge, moja neka zelja :
Muftic
Galchev Bicakcic Sukilovic Alic
Hodzic Pejic
Prokop
Ibraheem Korora Dragovic
Ekipa sloge je udaracka ekipa, nemaju neke igre sve je na indvidualni kvalitet Jovica ili Vidica u napadu, takodjer stadion u doboju je prelijep za igru (mislim na teren) za promjenu odigrati prvih 15 minuta visoki presing, ostalo ne znam sta ocekivat kad nemamo nikakvih automatizacija, kombinatorika 0, zavrsnica jos veca 0.
Ocekivanje 4-2-3-1
Muftic
Galchev Bicakcic Nastic Alic
Hodzic Pejic
Vini Prokop Milosevic
Jaganjac
Ponovo ne ocekujem nista naravno, al jedino sto bi moglo se desit je taj neki pozitivni sok sa novim trenerom , igramo sa njima 2 puta u 3 dana, remi u ligi poraz u kupu. Trebat ce Savi puno puno vremena da ovo poslozi, a nema ga.
Jaganjac promasio sport, svezo trakicu oko ruke misli da ce tako postat igrac i ti njega opet stavis sa Krpicem koji vise ne moze igrati ni u Pofalickom.
Dalje veza Hodzic-Pejic vidi se da znaju al ispred njih nikog, obojica vole loptu i dobri su igraci al par puta se okrenu da povuku odigraju al naravno sta mozes osim duge lopte na Krpica, kad nemas ispred sebe prednjeg veznog.
Galchev koliko je dobar toliko je i los mislim da njemu treba drugaciji sistem pravi moderni bek, fizicki los nije imo podrsku Vinija, cujem 4 5 puta sa sjevera kako ga zovu al Vini ne j3b3 ni 2% nikog, il ne razumije il nece (da razumije)
Nastic jedini promasaj prijelaznog roka al eto kao izmjena Alicu slj sezone moze dat ruke, u svakom slucaju bolje nego Obradov. Muftic ja ne znam vise sta je njemu, pa moras mu rec sa tribina da bi on kreno na loptu, sutnu mu covjek sa 40 metara jedva je izvadi, odbijanje lopte na stranu a ne naprijed(ispred sebe) se uci u onom trenutku kad hoces postat golman tj prvi trening, velike zasluge za ovo ima njegov trener koji ga je unazadio i nadam se da nece radit ni sa jednim golmanom vise u Zeljeznicaru. Alic standardno najbolji i od svih Eldar 10/10 kakva zelja kod momka bez obzira na rezultat, e to je to sto nama treba dosta vas omalovazava nasu djecu evo momak vas je demantovao, ono sto bi definitivno uradio Kororu u prvih 11, pa jel bolje gledat momka kako grize il ona dva panja od sinoc.
Ostatak pojacanja individualno prolazna ocjena timski velika 0.
Citiro bi svoj post od neki dan al ne da mi se trazit, reko sam kukavicki 4-4-2 tako je i bilo, imam osjecaj da je Dino vecinski krivac za rezultate Slavise al necu grijesit duse, samo mi nema logike da je Slavisa pripremne igro 4-3-3 ofanzivno, krenula liga Slavisa 4-4-2 defanzivno na kontre.
Evo Savo je dosao, ima dvojicu svojih pomocnika, nadam se da ce on prepoznat kvalitet omladinaca (ako ga ima), ako se Gojak ne nametne ni njemu onda vam je sve jasno, oni moraju Ibraheema gurnut u prvih 11 jer drugih opcija nema, sve ce nam bit jasno protiv Sloge, moja neka zelja :
Muftic
Galchev Bicakcic Sukilovic Alic
Hodzic Pejic
Prokop
Ibraheem Korora Dragovic
Ekipa sloge je udaracka ekipa, nemaju neke igre sve je na indvidualni kvalitet Jovica ili Vidica u napadu, takodjer stadion u doboju je prelijep za igru (mislim na teren) za promjenu odigrati prvih 15 minuta visoki presing, ostalo ne znam sta ocekivat kad nemamo nikakvih automatizacija, kombinatorika 0, zavrsnica jos veca 0.
Ocekivanje 4-2-3-1
Muftic
Galchev Bicakcic Nastic Alic
Hodzic Pejic
Vini Prokop Milosevic
Jaganjac
Ponovo ne ocekujem nista naravno, al jedino sto bi moglo se desit je taj neki pozitivni sok sa novim trenerom , igramo sa njima 2 puta u 3 dana, remi u ligi poraz u kupu. Trebat ce Savi puno puno vremena da ovo poslozi, a nema ga.
Zadnja izmjena: Ferroviere1987, dana/u 03 mar 2026, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zvizde, ali nisu zvizdali kad izlazi iz igre. Onoliko zvizduka ne bi dobio ni Bilbija, a ni Kvrzic koliko ih je dobio Krpic s Jaganjcem kad su izlazili.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:11HAHAHAHHAHAHAHAHAHA,vidi se da si ubacen element....inzomni je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:04Bas tako. Raja je na tribini pomahnitala kad je jednu kontru vratio Pejicu i poceo da pelja loptu.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:31Ovdje nije problem odbrana,koliko je napad i krilne pozicije.U otvaranju napada u par kontri Jaganjac il vraća nazad loptu ili komplikuje bez potrebe i normalno gubi loptu.Prokop na krilu,čisti promašaja,Vini opasan,zuji ali bez rezultata nekog.I naravno ta pozicija 10-ke nam fali,da neko razigra,poveže igru.Sve u svemu,teška borba za opstanak,dovest cemo sebe u situaciju da opet moramo kupit utakmicu da bi opstali,ako ništa sada imamo investitora za to.I da moram reći,Hamza Jaganjac me sinoć definitivno udaljio od Grbavice,za dalji period,kad sam čuo od čovjeka,za što i zbog koga on mora igrati...
zvizde citavu sezonu svima i ti pitas kad je nas igrac dobio zvizduke HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, a jesi mi sladak
ja ba koji lik fol plavi zavoj ovo ono, djesi R7dubioza144 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:59Koga Jaganjac glumi sa onim zavojima po rukama vec godinu dana![]()
Naravno i uvijek ce dobiti dva kloca. Zadnje im bilo i zabraniti prilaz na Grbavici, tuziti starog od Hamze kad ga je upisao na fudbal kao mali. Rakic za njega Dzeko u napadu, eto koliko je los.inzomni je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:24Zvizde, ali nisu zvizdali kad izlazi iz igre. Onoliko zvizduka ne bi dobio ni Bilbija, a ni Kvrzic koliko ih je dobio Krpic s Jaganjcem kad su izlazili.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:11HAHAHAHHAHAHAHAHAHA,vidi se da si ubacen element....
Fk Željezničar.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Nikad nisam mislio da cu ovo rec, vratit Rakica i Koningsa u ekipu molim te savo
nek crknu dusmani, najjaci smo
Imas izvjestaje porezne i vidis da je placeno.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:14Ustaljena prica svih novih ljudi u upravi kad dodju, kao investitora. Platili smo porez, plate, vracamo dugove, prethodni nam ostavili dugove. Svake godine ista prica.Argentina je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:00Kako moze sad neko tjerati Upravu kad "ima klub". To je kao da ti imas dugorocni ugovor o zakupu nekog stana/prostora, to ima Mirvic.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 10:02Jug je za pojedince biznis, imaju kolac od toga i onda prosipaju ljubav prema klubu. Sto se do sad nijednom nije prozivala uprava, sto se niko nije iz uprave nikad tjerao, da nemas mozga grama i da nisi upucen u nista skontao bi. A to sto ovi iz kluba hodaju po istoku lizu im jaja, palamude, to je druga prica.
Sanin nista nije uradio konkretno. Pola ovih je trebalo biti istjerano iz kluba od administracije, ovih sto su dole deceniju pa prenose klixu info i slicno. Investitor je trebao imati ljude spremne, kad je došao u klub rastjerat sve od cistacice pa dalje. Zato ce se on noge ufatit vrlo brzo. Koga su oni izabrali za direktora, tu odmah znas o čemu se radi.
Ne slazem se da nije nista uradio, dugovi, uposlenici, porezna - puno uradjeno. E sad, teren i bodovi sto je najbitnije svima, to je katastrofa. Greska je pustiti Boljevica, jer sa povredom Cvetanovskog mi nemamo 3 gore glavna igraca (Sosic, Boljevic, Cvetanovski). Pri tome je otisao i glavni stoper. A atmosfera nula.
Ako se izvucemo iz ovoga i sredjeno udjemo u sljedevu sezonu, mislim da je uradjen posao. Uz sve ovo, nama Evropa bjezi 8 bodova (puno, ali nije nedostizno) i kao u kupu smo jos. Vidjet cemo.
Hoce li jug platiti kaznu za pirotehniku i Mirvic koji jenuzeo klub? Mirvic. Ne vidim logiku da se ni jug, niti bolo ko pita sada, a posebno kad se izbijaju pare iz dzepa investitoru.
Onda dodje u klub proda Karamarka I Boljevica uzme pola milke, a dovede Huskovica Pejica, baletana Prokopa i sad se borimo za opstanak. Te vaše price su ispracene svake godine isto, a cinjenice govore sasvim suprotno. Imamo mi prihoda od karti, poslovnih prostora, sponzora, platit ce to sve navijaci. Mislis da jug placa 15 maraka kartu za istok, placa al u kurcu.
Oni su veći navijaci od ljudi koji dolaze svaku utakmicu, porodica I slicno. Mi smo odron trenutno u svakom segmentu al mi bajke nećete pisati.
Imas zvanicne kazneni vidis da ih jug pravi, a klub placa (ne stoji prica da vole klub visenod ostalih, da vole ne bi to klubi radili).
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Gavran je hulahopka, ako mozemo bilo bi dobro makar da im ne repliciramo, vidis i sam da su on i slicni njemu okupirali temu.Argentina je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:50Imas izvjestaje porezne i vidis da je placeno.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:14Ustaljena prica svih novih ljudi u upravi kad dodju, kao investitora. Platili smo porez, plate, vracamo dugove, prethodni nam ostavili dugove. Svake godine ista prica.Argentina je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:00
Kako moze sad neko tjerati Upravu kad "ima klub". To je kao da ti imas dugorocni ugovor o zakupu nekog stana/prostora, to ima Mirvic.
Ne slazem se da nije nista uradio, dugovi, uposlenici, porezna - puno uradjeno. E sad, teren i bodovi sto je najbitnije svima, to je katastrofa. Greska je pustiti Boljevica, jer sa povredom Cvetanovskog mi nemamo 3 gore glavna igraca (Sosic, Boljevic, Cvetanovski). Pri tome je otisao i glavni stoper. A atmosfera nula.
Ako se izvucemo iz ovoga i sredjeno udjemo u sljedevu sezonu, mislim da je uradjen posao. Uz sve ovo, nama Evropa bjezi 8 bodova (puno, ali nije nedostizno) i kao u kupu smo jos. Vidjet cemo.
Hoce li jug platiti kaznu za pirotehniku i Mirvic koji jenuzeo klub? Mirvic. Ne vidim logiku da se ni jug, niti bolo ko pita sada, a posebno kad se izbijaju pare iz dzepa investitoru.
Onda dodje u klub proda Karamarka I Boljevica uzme pola milke, a dovede Huskovica Pejica, baletana Prokopa i sad se borimo za opstanak. Te vaše price su ispracene svake godine isto, a cinjenice govore sasvim suprotno. Imamo mi prihoda od karti, poslovnih prostora, sponzora, platit ce to sve navijaci. Mislis da jug placa 15 maraka kartu za istok, placa al u kurcu.
Oni su veći navijaci od ljudi koji dolaze svaku utakmicu, porodica I slicno. Mi smo odron trenutno u svakom segmentu al mi bajke nećete pisati.
Imas zvanicne kazneni vidis da ih jug pravi, a klub placa (ne stoji prica da vole klub visenod ostalih, da vole ne bi to klubi radili).
mislim da svi zajedno trebamo prestati siriti nemir i nervozu, ovo se sve prenosi indirektno ili direktno dolazi do nekih ljudi i igraca
sve ja shvatam kako sutiti kad nekoga volis toliko ali evo sta smo i dobili dosad
prvi su svi trazili da se tjeraju igraci da se dovode drugi ubacuj mjenjaj , suflirali taktike, postave i td
fudbal tezak komplexan biznis radio bi ga svako da moze, vidite i ovih igraca sta su, evo prvi sam ja mislio bicakcic igracina ovaj onaj, prokop maradona , ali nije to tako
sloga doboj ima boljih 11 igraca od nas, ne sto su bolji nego sto su uigraniji, znaju bar imena ostalih igraca u ekipi, zna se otprilike ko sta radi, ovo kod nas je razbijena vojska
evo nemam ni ja pojma o fudbalu ali vidim ni da drugi nista bolji nisu pa da ne smijes reci nesto, evo sta se sad pokazalo -
da treba prestati dovoditi igrace sto nisu igrali pa da je i R7 , prosla su vremena i slaba liga kad si mogao dovesti nekog tako i da ti valja, znaci samo igraci iz ekipa sto su igrali 90% utakmica pa nek je i iz kanta ekipe neke
ljudi pogledajte flashscore i sl, milosevic od 2020 te godine nije odigrao 20 utakmica, hodzic isto zadnje 3 god nije odigrao 20 , prokop zamjena na svakoj utakmici zadnjih par god, huskovic je dao u cijeloj seniorskoj karijeri 9 golova , nastic u zadnje 2 god.... bicakcic 36 god 6mj ne igra plus ti dodje sa maldiva u prvu utakmicu i mi to stavimo
ja nemam rijeci za ovo , ne pametujem nije lako , svi prave strategije organizuju se ,nismo mi jedini klub i liga , u fudbalu velike pare ogromne i nije ih lako zaraditi sigurno
sve ja shvatam kako sutiti kad nekoga volis toliko ali evo sta smo i dobili dosad
prvi su svi trazili da se tjeraju igraci da se dovode drugi ubacuj mjenjaj , suflirali taktike, postave i td
fudbal tezak komplexan biznis radio bi ga svako da moze, vidite i ovih igraca sta su, evo prvi sam ja mislio bicakcic igracina ovaj onaj, prokop maradona , ali nije to tako
sloga doboj ima boljih 11 igraca od nas, ne sto su bolji nego sto su uigraniji, znaju bar imena ostalih igraca u ekipi, zna se otprilike ko sta radi, ovo kod nas je razbijena vojska
evo nemam ni ja pojma o fudbalu ali vidim ni da drugi nista bolji nisu pa da ne smijes reci nesto, evo sta se sad pokazalo -
da treba prestati dovoditi igrace sto nisu igrali pa da je i R7 , prosla su vremena i slaba liga kad si mogao dovesti nekog tako i da ti valja, znaci samo igraci iz ekipa sto su igrali 90% utakmica pa nek je i iz kanta ekipe neke
ljudi pogledajte flashscore i sl, milosevic od 2020 te godine nije odigrao 20 utakmica, hodzic isto zadnje 3 god nije odigrao 20 , prokop zamjena na svakoj utakmici zadnjih par god, huskovic je dao u cijeloj seniorskoj karijeri 9 golova , nastic u zadnje 2 god.... bicakcic 36 god 6mj ne igra plus ti dodje sa maldiva u prvu utakmicu i mi to stavimo
ja nemam rijeci za ovo , ne pametujem nije lako , svi prave strategije organizuju se ,nismo mi jedini klub i liga , u fudbalu velike pare ogromne i nije ih lako zaraditi sigurno
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Evo vratio se Hasagic

Bio na treningu danas. Samo je Čiča iz starog SŠ ostao, zasad. Nakon treninga priđe Savo raji, pozdravi se i kaže “najebali smo ko žuti”.
Te igrace sto ti trazis ne dolaze u premijer ligu...kao drugo igrace sto ti trazis kostaju po 2-3 miliona eura.berjan je napisao/la: ↑03 mar 2026, 14:13mislim da svi zajedno trebamo prestati siriti nemir i nervozu, ovo se sve prenosi indirektno ili direktno dolazi do nekih ljudi i igraca
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Ne sikirajte se vi za Poreznu
to je sada najmanji problem..
Zadnja izmjena: b00t, dana/u 03 mar 2026, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Hazre je napisao/la: ↑03 mar 2026, 14:42Te igrace sto ti trazis ne dolaze u premijer ligu...kao drugo igrace sto ti trazis kostaju po 2-3 miliona eura.berjan je napisao/la: ↑03 mar 2026, 14:13mislim da svi zajedno trebamo prestati siriti nemir i nervozu, ovo se sve prenosi indirektno ili direktno dolazi do nekih ljudi i igraca
trazim ja legendo vidica i jovica iz sloga za pocetak, trazim pantelica i gogica iz radnika i slicne, nikakve maradone te tvoje iz austrije
Zadnja izmjena: berjan, dana/u 03 mar 2026, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Rečeno je da pare nisu problem, da možemo platiti igrače isto koliko i ovi vodeći, pošto smo vidjeli da igrače ne znaju dovesti, valjda će znati platiti da se ostane
-
GavranBeli
Vidic nije dao gol od Bozica 2024 God a ti bi ga dovodio.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.