Ne sikeraj se, siri se kolonija iz austrije. Radi se na tome za lijeto abdberjan je napisao/la: ↑03 mar 2026, 15:17Hazre je napisao/la: ↑03 mar 2026, 14:42Te igrace sto ti trazis ne dolaze u premijer ligu...kao drugo igrace sto ti trazis kostaju po 2-3 miliona eura.berjan je napisao/la: ↑03 mar 2026, 14:13mislim da svi zajedno trebamo prestati siriti nemir i nervozu, ovo se sve prenosi indirektno ili direktno dolazi do nekih ljudi i igraca
sve ja shvatam kako sutiti kad nekoga volis toliko ali evo sta smo i dobili dosad
prvi su svi trazili da se tjeraju igraci da se dovode drugi ubacuj mjenjaj , suflirali taktike, postave i td
fudbal tezak komplexan biznis radio bi ga svako da moze, vidite i ovih igraca sta su, evo prvi sam ja mislio bicakcic igracina ovaj onaj, prokop maradona , ali nije to tako
sloga doboj ima boljih 11 igraca od nas, ne sto su bolji nego sto su uigraniji, znaju bar imena ostalih igraca u ekipi, zna se otprilike ko sta radi, ovo kod nas je razbijena vojska
evo nemam ni ja pojma o fudbalu ali vidim ni da drugi nista bolji nisu pa da ne smijes reci nesto, evo sta se sad pokazalo -
da treba prestati dovoditi igrace sto nisu igrali pa da je i R7 , prosla su vremena i slaba liga kad si mogao dovesti nekog tako i da ti valja, znaci samo igraci iz ekipa sto su igrali 90% utakmica pa nek je i iz kanta ekipe neke
ljudi pogledajte flashscore i sl, milosevic od 2020 te godine nije odigrao 20 utakmica, hodzic isto zadnje 3 god nije odigrao 20 , prokop zamjena na svakoj utakmici zadnjih par god, huskovic je dao u cijeloj seniorskoj karijeri 9 golova , nastic u zadnje 2 god.... bicakcic 36 god 6mj ne igra plus ti dodje sa maldiva u prvu utakmicu i mi to stavimo
ja nemam rijeci za ovo , ne pametujem nije lako , svi prave strategije organizuju se ,nismo mi jedini klub i liga , u fudbalu velike pare ogromne i nije ih lako zaraditi sigurno
trazim ja legendo vidica i jovica iz sloga za pocetak, trazim pantelica i gogica iz radnika i slicne, nikakve maradone te tvoje iz austrije
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Sinoć mu je Vini bar 10 puta dupe spasio, ta priča da nije imao podršku ne pije vode ni 1%.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:18Galchev koliko je dobar toliko je i los mislim da njemu treba drugaciji sistem pravi moderni bek, fizicki los nije imo podrsku Vinija, cujem 4 5 puta sa sjevera kako ga zovu al Vini ne j3b3 ni 2% nikog, il ne razumije il nece (da razumije)
Protiv Veleža morao trčat za Denija, sinoć za Galcheva.
Momak ispuše 3x brže nego što bi krilo smjelo samo jer mora igrat i za sebe i za druge.
U normalnom sistemu imali bi mi Vinija bar za 60min kvalitetnih prodora.
Dodao bih ja i Biču ovdje koliko god bolno bilo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:18Nastic jedini promasaj prijelaznog roka al eto kao izmjena Alicu slj sezone moze dat ruke, u svakom slucaju bolje nego Obradov.
Ostatak pojacanja individualno prolazna ocjena timski velika 0.
Koliko negdje pokaže iskustvo, toliko u drugim situacijama pokaže da je debil. Previše ide ko vo na igrača, a spor ko ništa, haman svi ga pročitali više.
Vidiš Biču, odigraš dupli pas na stranu i poselamiš ga za 5 minuta kad se uspije vratiti na poziciju.
Na momente i Seedorf izgleda kao ozbiljniji igrač, toliko od mene na tu temu.
Muharema treba više vidjeti, al ono je bilo korektno + veoma inteligentna asistencija.
Pejić je bio za crveni karton, ne znam koje pomračenje uma u onoj situaciji, a Hodžić, on i Bičo su kumovali prvom golu kako su se nabili u metar.
Pošteno, pa kako bude.
Fudbal je timski sport, kako pojačanje individualno može biti dobro a timski loše. Ako su dobri individualci neka se bave individualnim sportom
Taman da im Barišić i Savić održe fudbalsku lekciju. Možda nešto i nauče.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
Jadna nam majka ako kolonija bude ko balerina Prokop. Daleko cemo dogurati. Garantujem da bi sad Stilic prekuco sve ijednog igraca bez treninga. Toliko o Prokopu, Huskovic, Galcevu.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Do Bajrama sa mogućnošću produženja do prvog maja
- dubioza144
- Kontakt:
Trenutno je na probnom radu ako zadovolji dobit ce ugovor, 3 tekme su disko
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sto kraci ugovor to bolje. Njemu je pedala nakon derbija, ako uopste izdrzi do tad.
ma lupio sam za vidice i jovice, ali ne moguce je da ne mozes naci 5 igraca iz nase lige , znsci i platit ako treba 100k obestecenje , ne kazem da su bolji i td ali sigurno bi se prije aklimatizovali znaju terene znaju ekipe znaju sudije i sto je najvaznije bili bi u takmicarskoj formi , pa kad s tim igracima izboris europu i sl onda ti dovodi nakve nazovi zvijezde
msm i ja lupam ko da sam ja fusbalski radnik nakav nisam, ali eto vodimo raspravu
msm i ja lupam ko da sam ja fusbalski radnik nakav nisam, ali eto vodimo raspravu
nama nijedan igrac nece iz austrije biti pojacanje na koje svrsaje nodi, sto?
zato sto tamo ljudi igraju timski fudbal , znaci ko ekipa su ok-sistem a individualno bolji da su igraci od ovih ovdje nisu, mozda u slazburgu sto imaju bijesnih crnaca to se ne moze porediti ali ovi nakvi hornovi i hartberzi
pa dovodis huskovica ko pojacanje koji ne moze u Hornu nakvom igrati, a ti hoces ovdje zeljo da najvece domete ima u BiH
pa ne znam ko koga ovdje zeza?
zato sto tamo ljudi igraju timski fudbal , znaci ko ekipa su ok-sistem a individualno bolji da su igraci od ovih ovdje nisu, mozda u slazburgu sto imaju bijesnih crnaca to se ne moze porediti ali ovi nakvi hornovi i hartberzi
pa dovodis huskovica ko pojacanje koji ne moze u Hornu nakvom igrati, a ti hoces ovdje zeljo da najvece domete ima u BiH
pa ne znam ko koga ovdje zeza?
-
GavranBeli
Uzet ce taj masne pare s stručni starom bio mjesec ili sest.
Matić Čoko Lukman.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:38Uzet ce taj masne pare s stručni starom bio mjesec ili sest.
Ne laprdaj gluposti...
Savo je cak za ne povjerovati izaso nam u susret.. Nije ugovorom Vezan i nema obestecenja
Savo ako uspije spasiti,sta se spasit moze,Dobija ugovor na Ljeto pravi...
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Ako ispadnemo, sve rastjerati ko je ikad proso pored grbavice i krenuti od 0. Mozda to bude i dobro za klub ko zna, ovo nicemu ne vodi svakako.
-
GavranBeli
Ne lupaj ti, kako ce bez ugovora bilo sta. Dzaba ce raditi volonterski. Daj ba manite se suplje price. Bas Savu boli chuna za Zelju. Logicno ako ispadnemo iz lige da nece ostati.b00t je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:48GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:38Uzet ce taj masne pare s stručni starom bio mjesec ili sest.
Ne laprdaj gluposti...
Savo je cak za ne povjerovati izaso nam u susret.. Nije ugovorom Vezan i nema obestecenja
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ma Hulhaopka vjeruj on je tolika kurcina od trenera da je mozda i pristao na nesto slicno. Nece ga niko. Naravno da ima ugovor, ali moguce da vodi do kraja sezone uz opciju produzenja ili nesto tako. Cim nisu ni objavili do kad je potpisao neka privremena varijanta je u pitanju.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:55Ne lupaj ti, kako ce bez ugovora bilo sta. Dzaba ce raditi volonterski. Daj ba manite se suplje price. Bas Savu boli chuna za Zelju. Logicno ako ispadnemo iz lige da nece ostati.b00t je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:48GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:38Uzet ce taj masne pare s stručni starom bio mjesec ili sest.
Ne laprdaj gluposti...
Izuzev prvog mandata u Partizanu najduze sto se Savo negdje zadrzao je tri mjeseca. To je bilo u Olimpiji, a i tu je uspio izgurati tri mjeseca samo jer ga je pauza zakacila
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Jel bio neko na treningu?
Poglup si ti HulahopkiceGavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:55Ne lupaj ti, kako ce bez ugovora bilo sta. Dzaba ce raditi volonterski. Daj ba manite se suplje price. Bas Savu boli chuna za Zelju. Logicno ako ispadnemo iz lige da nece ostati.b00t je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:48GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:38Uzet ce taj masne pare s stručni starom bio mjesec ili sest.
Ne laprdaj gluposti...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, Travnik1921 i 14 gostiju.