Popusti ljude sta ti glumis ovdje nekog dezurnog policajac, prozivas ljude I etiketiras. Idi radi nesto bolesnice bolesni.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 07:48Jel postoji Admin na ovom forumu? Lik otvoreno trola temu s laznog profila i nista. Djipke je definitivno poludio, cak ga nije sramota da ne promijeni ovaj provaljeni profil.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:48istokzeljo je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:31
Ne trolam brate, samo kažem nije uredu da prozivaš nodija na taj način. Ja nisam upratio da je on bilo šta reko loše o Cveti. Ali i ako jeste može se reći na drugi način da se ne slažeš s njim. A ovo što si izabro je baš bilo teško. Ne trebamo jedni prema drugima imati taj rječnik. Valjda smo svi mi ovdje na istoj strani, imamo isti cilj. e sad put do cilja koji je Bože moj. Svako ima svoj izbor. Halali što sam te prozvo al...
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Moze li se Muftic suspendovati sa dva zuta na tri utakmice?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 18:43Suspenzije zbog tri žuta kartona prijete Sulejmanu Krpiću, Mustafi Šukiloviću, Vedadu Muftiću, Enesu Aliću, Hamzi Jaganjcu, te Bojanu Nastiću, Žoao Eriku i Edinu Osmanoviću. Amin da svi ovi dobiju treci osim Alića
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šta se ti javljaš i govoriš nekom da radi nešto, a ti si u 3 mjeseca 600+ postova napisao.GavranBeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 08:21Popusti ljude sta ti glumis ovdje nekog dezurnog policajac, prozivas ljude I etiketiras. Idi radi nesto bolesnice bolesni.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 07:48Jel postoji Admin na ovom forumu? Lik otvoreno trola temu s laznog profila i nista. Djipke je definitivno poludio, cak ga nije sramota da ne promijeni ovaj provaljeni profil.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
GavranBeli
Pa? Ti ces mi odrediti koliko cu pisati?Uniited je napisao/la: ↑04 mar 2026, 08:26Šta se ti javljaš i govoriš nekom da radi nešto, a ti si u 3 mjeseca 600+ postova napisao.GavranBeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 08:21Popusti ljude sta ti glumis ovdje nekog dezurnog policajac, prozivas ljude I etiketiras. Idi radi nesto bolesnice bolesni.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 07:48
Jel postoji Admin na ovom forumu? Lik otvoreno trola temu s laznog profila i nista. Djipke je definitivno poludio, cak ga nije sramota da ne promijeni ovaj provaljeni profil.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Mogu se dva željina navijača neslagati u mišljenju ali da jedan drugom psuju nešto ili nekog to ne mogu da pojmim.
U koliko je danas trening da gledam tu Jogu Bonito?
U koliko je danas trening da gledam tu Jogu Bonito?
Pozdrav, mene isto zanima ima li danas treninga? Inace bude oko 11h, pa ako neko zna da li ce danas isto biti neka odgovori, unaprijed hvala.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ima njih jos samo promjenio telefon pa skrinove zijanio, i duska ti pise ovde i jos par njihTramvaji29877 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 07:48Jel postoji Admin na ovom forumu? Lik otvoreno trola temu s laznog profila i nista. Djipke je definitivno poludio, cak ga nije sramota da ne promijeni ovaj provaljeni profil.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:48istokzeljo je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:31
Ne trolam brate, samo kažem nije uredu da prozivaš nodija na taj način. Ja nisam upratio da je on bilo šta reko loše o Cveti. Ali i ako jeste može se reći na drugi način da se ne slažeš s njim. A ovo što si izabro je baš bilo teško. Ne trebamo jedni prema drugima imati taj rječnik. Valjda smo svi mi ovdje na istoj strani, imamo isti cilj. e sad put do cilja koji je Bože moj. Svako ima svoj izbor. Halali što sam te prozvo al...
![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
bhsport je napisao/la: ↑04 mar 2026, 08:25Moze li se Muftic suspendovati sa dva zuta na tri utakmice?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 18:43Suspenzije zbog tri žuta kartona prijete Sulejmanu Krpiću, Mustafi Šukiloviću, Vedadu Muftiću, Enesu Aliću, Hamzi Jaganjcu, te Bojanu Nastiću, Žoao Eriku i Edinu Osmanoviću. Amin da svi ovi dobiju treci osim Alića
Ne kazem da je dobar, los je kao i svi uostalom.
Ali golman je zadnji problem ove ekipe trenutno.
Odbrana, sredina, napad
Zapravo zna se, odbrana je ipak najgora.
Vjeruj mi da je jedan od ključnih problema. Vakat je na klupu da sjede ili tribine. Udarila mu slava u glavu.let3 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:12bhsport je napisao/la: ↑04 mar 2026, 08:25Moze li se Muftic suspendovati sa dva zuta na tri utakmice?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 18:43Suspenzije zbog tri žuta kartona prijete Sulejmanu Krpiću, Mustafi Šukiloviću, Vedadu Muftiću, Enesu Aliću, Hamzi Jaganjcu, te Bojanu Nastiću, Žoao Eriku i Edinu Osmanoviću. Amin da svi ovi dobiju treci osim Alića![]()
Ne kazem da je dobar, los je kao i svi uostalom.
Ali golman je zadnji problem ove ekipe trenutno.
Odbrana, sredina, napadne zna se sta je gore.
Zapravo zna se, odbrana je ipak najgora.
Niti jedan jedini prekid ne sto ne zna nego i nece da izadje na loptu, ko mrtvac zakovan na liniji.
Prvi gol Zrinjskog i njegova 'odbrana' je cirkus.
Drugi gol cuva stativu mjesto kontra ugao.
Krenuti sa promjenama od golmana.
Direktni krivac uz Sedorfa za Posušje.
Skinuti mu i kapitensku odmah i dati je nekom u polju.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jel ona ibrahim barem registrovan da imamo barem jedno krsteno krilobhsport je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:50Vjeruj mi da je jedan od ključnih problema. Vakat je na klupu da sjede ili tribine. Udarila mu slava u glavu.
Niti jedan jedini prekid ne sto ne zna nego i nece da izadje na loptu, ko mrtvac zakovan na liniji.
Prvi gol Zrinjskog i njegova 'odbrana' je cirkus.
Drugi gol cuva stativu mjesto kontra ugao.
Krenuti sa promjenama od golmana.
Direktni krivac uz Sedorfa za Posušje.
Skinuti mu i kapitensku odmah i dati je nekom u polju.
Ne znam to Kajkute.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Promijenio bi, ali ne zna.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 07:48Jel postoji Admin na ovom forumu? Lik otvoreno trola temu s laznog profila i nista. Djipke je definitivno poludio, cak ga nije sramota da ne promijeni ovaj provaljeni profil.
Te račune mu je napravio manje retardirani član porodice.
Sportski pozdrav.
MA HAJTE MOLIM VAS
- dubioza144
- Kontakt:
Cosic/Abdulahovic
Galchev Bicakcic (C) Pejic Nastic Alic
Hodzic
Milosevic Dragovic Prokop
Huskovic
Hodzic
Huskovic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jedino amarov romb ide u obzir ako nemamo kriladubioza144 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 12:41Cosic/Abdulahovic
Hodzic
Huskovic
-
sanjinusto
- Kontakt:
Je li neko upratio da je onaj retard digao cijenu Eleziju i oborio Galchevu da ih izjednaci hahhahahahah
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nisam vidio da je to pisao. Znam da s prva nije znao o cemu je rijec.tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:28
“ **** mater svoju jedes s njim, spavas u hotelu i sprci ti trebu
Mufta da je pametan nju navit nogom, a klub treba cvetu otjerati ko ga ****”
-nodi
Necemo se lagat
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Muftic je u onom fazonu mogu i da pogrijesim, mogu odigrati dobru utakmicu a mogu biti i najlosiji svejedno nemam zamjenu... E bas zbog toga sto je to sebi umislio treba na hladjenje. Ali treba imati hrabrosti pa klupirati Muftica, Krpica itd odmah se uvrijede nase "zvijezde" i slijedi bojkot i rusenje trenera. Savo donesi nam promjene vec od subote!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
Lp
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 14:33glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma garant neko spinovanje oko dogovora, poklanjanja bodova, namjestanja, vice, itdAdmir74 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:20Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 14:33glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp![]()
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Zeljoo1921 i 14 gostiju.