Ko ce sa cetnicimaMikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam ja, Horde su nadglasale ugašene u Zenici.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:12Koga ste bolan nadjačali u Zenici
Pa kad vec lazes lazi sa stilom djecace
![]()
Pa znalo je i Hordi otići i da ne stanu svi na tu "tribinu", nego i da stoje na livadi pored.
Jasno mi je da nećeš postaviti sliku npr. sa ovog gostovanja ugašenih u BL.

-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Vidim koliko se trudis da mi ignorises post da si me citiraoHerson je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:18Razguli, šabane. Moraš shvatiti da ste irelevantni i nebitni za bilo koju vrstu rasprave na ovoj temi. Kao što i sam vidiš niko vas ni ne pominje ovdje.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:12Koga ste bolan nadjačali u Zenici
![]()
Toliko i tome da vam nismo trn u oku svima
Vrijedjajte nas mrzite nas al mi smo Zenica i možete nam se samo diviti
Nikad vecina vas ne moze preko svog Ega prevaliti rijeci pohvale ili sličnog stava da kazete nesto pozitivno za sve ove godine na navijackoj sceni ali to dovoljno govori o vama i cast pojedincima i pravim navijacima a ovaj forum svakako je skup djece i kompleksiranih fakina...
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
Paromlinac
Na osnovu kojih formalnopravnih vratolomija si dosao do ovog zakljucka ?MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:58Sutra ce nama zeljana pokazat koliko je postena.
A nije da nismo vidjeli vec i to protiv istog protivnika.
Curi li jos rmaspe od Rudara i malo Bandica
Bordo xafu voli dupli
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Top nam tad biloNoProfit je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:24Nisam ja, Horde su nadglasale ugašene u Zenici.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:12Koga ste bolan nadjačali u Zenici
![]()
Pa znalo je i Hordi otići i da ne stanu svi na tu "tribinu", nego i da stoje na livadi pored.
Jasno mi je da nećeš postaviti sliku npr. sa ovog gostovanja ugašenih u BL.![]()
![]()
P.s. nismo najavljivali nikakvu invaziju
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Nažalost danas svaki jado bez identiteta i karaktera može doći i na Koševo i na Grbavicu i svirat kako hoće.
Uvijek sam za to da bude pošteno pa nek moj klub izgubi ako je protivnik bolji nemam nikakav problem.
Ali evo za 31 godinu nisam upamtio da nam je kao domaćinu dosuđen crveni i 2 penala kontra nas, 7/8 žutih nama, a protivniku 1, to jednostavno ne smije.
Potpuno nejasno, niti mi možemo gore niti se Rudar može izvadit, jedino objašnjenje je da ovaj kamenjarski seljačić ima mržnju prema Sarajevu.
Uvijek sam za to da bude pošteno pa nek moj klub izgubi ako je protivnik bolji nemam nikakav problem.
Ali evo za 31 godinu nisam upamtio da nam je kao domaćinu dosuđen crveni i 2 penala kontra nas, 7/8 žutih nama, a protivniku 1, to jednostavno ne smije.
Potpuno nejasno, niti mi možemo gore niti se Rudar može izvadit, jedino objašnjenje je da ovaj kamenjarski seljačić ima mržnju prema Sarajevu.
MNON
Paromlinac je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:25Na osnovu kojih formalnopravnih vratolomija si dosao do ovog zakljucka ?MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
Pisao sam mu ja vec, ali eto sto da ne opet.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:20Ko ce sa cetnicimaMikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
Mozda da pomognemo covjeku da pokrene inicijaticu da ae stadion u BL preimenuje u Stadion 1 mart ili Stadion A. Izetbegovica, ipak bez samostalne BiH ne bi odigrali Evropu uopste
A izgleda da je po njemu Obilic jedno vrijeme bio uspjesniji od Crvene Zvezde kad su u pitanju sprski timovi u Evropi, jer po njemu se ne pika liga prvaka jer su tada bili dio SFRJ.
Da je nema, trebalo bi izmisliti ovu srpsku mitomaniju. Nacisti placu za vama sto vas nisu regrutovali za propagandu
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Tad nekad je i poceo sumrak ove lige realno, na stranu sto je cinjenica da vi ne mozete ocekivat da cemo mi pustit vama titulu da slavite na kosevu jer to nije normalno rivali smo ipak najveci u ovoj ligi, ali od tad kad se vidjelo da mozes nekom titulu dat bez posljedica tad su se pocela muda pustat da u ovoj ligi ti se mogu trenutno posrat na glavu i za 5 dana se to zaboravi..Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:10Jeste.
Tada se dio Pitara radovao (to mi je ok jer smo rivali), a drugi se nije radovao nego objasnjavao kako je bio penal i da je audija bio upravu i donio dobro odluku.
- feniksptica
- Kontakt:
Bune se i jedni drugi sarajevski klubovi na tretman saveza i sudija prema njima.
Svi traze jedinstvo, borbu protiv zla, da se nesto pokrene.
Posolije kradje nad FKS uleti par ljudi u teren malo sudiju ruzit(nije niko lud fizicki napast) i onda dosta navijaca iz plavog tabora to ismijava.
Pa kako Bog ti pomogo kralju da se zastitimo nego da im barem ne bude svejedno u Sarajevo kad dodju kad nas vec na strani J***.
Ovako je bilo prije par godina kad je Bjelica pod bijelim brijegom sviro fantomski penal za Zrinjski protiv Sarajeva pa prijetnje neke ovo ono a covjek normalno gradom hoda.
Posolije kradje nad FKS uleti par ljudi u teren malo sudiju ruzit(nije niko lud fizicki napast) i onda dosta navijaca iz plavog tabora to ismijava.
Pa kako Bog ti pomogo kralju da se zastitimo nego da im barem ne bude svejedno u Sarajevo kad dodju kad nas vec na strani J***.
Ovako je bilo prije par godina kad je Bjelica pod bijelim brijegom sviro fantomski penal za Zrinjski protiv Sarajeva pa prijetnje neke ovo ono a covjek normalno gradom hoda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto si upalio kao umnjak?Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:16Preslazem da gradalom stadionu u BL date ime Stadion Alije Izetbegovica s obzirom da se bucas u prsa sa BiH i povezujes da ocito po tebi klubovi postoje od '92. Ili mozda Stadion 1 mart, red je ako sudimo po tvom postu.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
I Borac i Zeljo su nastali u doba Kraljevine SHS, tako da ne seri s komentarima.
Radije se sjeti ko ti je klub osnovao i sta je sad u klubu.
Znaci, ti mislis da je vas evropski nastup veci rezultat od naseg 1/2, svaka cast. Mozda bi trebao u raspravi Zvezda - Partizan reci da je Partizan uspjesniji u Evropi, jer titula lige prvaak Zvezde se ne pika, jer je u doba Jugoslavije. Nadam se da da bar malo znas kakve gluposti si navaljao u postu iznad.
P.S. Zeljo je i sprski tim, jer smo mi klub svih nacija, vjera i rasa, kad vec i tu pokusavas malo provokaciju da odradis. Ali da znas, Zeljo je klub Zeljovaca (znamo da politicckih strana nije sigurno)![]()
Ne nikada nisam rekao da je nasa 1/8 finala LK od prosle godine veca od 1/2 UEFA kupa Zelje, nego da Borac drzi najbolji rezultata BiH klubova u evropi od kada se BiH osamostalila ili ti od kada je priznata kao samostalna drzava ili ako hoces od kada se igra zajednicka BiH PL ili jos bolje od kada nismo dio Jugoslavije, ciji su sportski rezultati svih republika priznati SRJ a na kraju Srbiji. Znam da je cinjenica teska, ali je takva
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!
Naravno da neće niko ništa pozitivno reći, iz principa. Kad ste bili na dnu i kad su vam svi okrenuli leđa, Sarajevo je nastojalo pomoći i pomagalo na raznorazne načine. A vi sad pljujete po tom Sarajevu gdje god stignete i još zviždite i urličete na skandiranje Vedranu. Kad pomogneš nekome, a to rezultira nezahvalnošću, ne možeš ništa drugačije ni očekivati u budućnosti.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:24Vidim koliko se trudis da mi ignorises post da si me citiraoHerson je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:18Razguli, šabane. Moraš shvatiti da ste irelevantni i nebitni za bilo koju vrstu rasprave na ovoj temi. Kao što i sam vidiš niko vas ni ne pominje ovdje.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:12
Koga ste bolan nadjačali u Zenici
![]()
Toliko i tome da vam nismo trn u oku svima
Vrijedjajte nas mrzite nas al mi smo Zenica i možete nam se samo diviti
Nikad vecina vas ne moze preko svog Ega prevaliti rijeci pohvale ili sličnog stava da kazete nesto pozitivno za sve ove godine na navijackoj sceni ali to dovoljno govori o vama i cast pojedincima i pravim navijacima a ovaj forum svakako je skup djece i kompleksiranih fakina...
VLAHADIJO I ŠOKADIJO pročiće i vaše kad tad...a vi BALIJE i dalje se svadjajte i prozivajte i ismijavajte jedni drugo jer bolje i ne zaslužujete bošnje glupe...
-
GavranBeli
Bas ce se sudije prepasti. Onom zapalili auto on jos gori.feniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:35Bune se i jedni drugi sarajevski klubovi na tretman saveza i sudija prema njima.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Nitko ne pobjeđuje FK Široki 14 puta za redom.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
successminator
- Kontakt:
Ima Antoni iskustva, nije mu prvi put.
Salji email u UEFA ako ovo nije dokaz ne znam sta jeste
Jos mu savez drugi nabavioGavranBeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:42Bas ce se sudije prepasti. Onom zapalili auto on jos gori.feniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:35Bune se i jedni drugi sarajevski klubovi na tretman saveza i sudija prema njima.
Ni ne cudi onda sto je jos gori...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Bandicu treba stan sto mu je Zrinjski kupio 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
successminator
- Kontakt:
Jesu li mu stvarno kupili stan ili je to forumska šuplja, kao i ona da Giga i Njega žive u Banjaluci?
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, DoktorXabaras, Vanja8 i 29 gostiju.