Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 07 mar 2026, 21:20

MikiPirs je napisao/la:
07 mar 2026, 21:09
Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 20:26
MikiPirs je napisao/la:
07 mar 2026, 20:23

Kompleksi, klub iz Banjaluke drzi najbolji evropski rezultata nasih BiH klubova u evropi, kida ces veci razlog za kompleks ;)
Kako mozes sebe lagati?!
Zeljo jednom dosao do 1/4 i jednom do 1/2 kupa UEFA-e i to je manji uspjeh nego vas rezultat u slabijem takmicenju?

Jesi li ozbiljan i stvarno mislis da je to veci rezultat?
Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub? ;)
Ko ce sa cetnicima

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 07 mar 2026, 21:24

OdmutNicaze1988 je napisao/la:
07 mar 2026, 21:12
NoProfit je napisao/la:
07 mar 2026, 20:35
07 mar 2026, 19:31

To ona invazija i desant na Banja Luku...
Invazija i nadglašavanje domaćih je bilo u Zenici. :beba:
Banja Luka je ipak predaleko za bilo kakav vid invazije za bilo koga u Bosni i Hercegovini.
Koga ste bolan nadjačali u Zenici 😂
Pa kad vec lazes lazi sa stilom djecace 😎
slika
🤫🤫🤫
Nisam ja, Horde su nadglasale ugašene u Zenici.
Pa znalo je i Hordi otići i da ne stanu svi na tu "tribinu", nego i da stoje na livadi pored.

Jasno mi je da nećeš postaviti sliku npr. sa ovog gostovanja ugašenih u BL. :beba:

slika

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 07 mar 2026, 21:24

Herson je napisao/la:
07 mar 2026, 21:18
NoProfit je napisao/la:

Banja Luka je ipak predaleko za bilo kakav vid invazije za bilo koga u Bosni i Hercegovini.
slika
🤫🤫🤫
Razguli, šabane. Moraš shvatiti da ste irelevantni i nebitni za bilo koju vrstu rasprave na ovoj temi. Kao što i sam vidiš niko vas ni ne pominje ovdje.
Vidim koliko se trudis da mi ignorises post da si me citirao
Toliko i tome da vam nismo trn u oku svima
Vrijedjajte nas mrzite nas al mi smo Zenica i možete nam se samo diviti
Nikad vecina vas ne moze preko svog Ega prevaliti rijeci pohvale ili sličnog stava da kazete nesto pozitivno za sve ove godine na navijackoj sceni ali to dovoljno govori o vama i cast pojedincima i pravim navijacima a ovaj forum svakako je skup djece i kompleksiranih fakina...
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 07 mar 2026, 21:25

MikiPirs je napisao/la:
Argentina je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:
07 mar 2026, 20:23

Kompleksi, klub iz Banjaluke drzi najbolji evropski rezultata nasih BiH klubova u evropi, kida ces veci razlog za kompleks ;)
Kako mozes sebe lagati?!
Zeljo jednom dosao do 1/4 i jednom do 1/2 kupa UEFA-e i to je manji uspjeh nego vas rezultat u slabijem takmicenju?

Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub? ;)
Na osnovu kojih formalnopravnih vratolomija si dosao do ovog zakljucka ?

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 mar 2026, 21:27

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
06 mar 2026, 16:58
Sutra ce nama zeljana pokazat koliko je postena. :tralala:

A nije da nismo vidjeli vec i to protiv istog protivnika.

Curi li jos rmaspe od Rudara i malo Bandica

Bordo xafu voli dupli

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 07 mar 2026, 21:29

NoProfit je napisao/la:
07 mar 2026, 21:24
NoProfit je napisao/la:

slika
🤫🤫🤫
Nisam ja, Horde su nadglasale ugašene u Zenici.
Pa znalo je i Hordi otići i da ne stanu svi na tu "tribinu", nego i da stoje na livadi pored.

Jasno mi je da nećeš postaviti sliku npr. sa ovog gostovanja ugašenih u BL. :beba:

slika
Top nam tad bilo
P.s. nismo najavljivali nikakvu invaziju 😎
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 07 mar 2026, 21:29

Nažalost danas svaki jado bez identiteta i karaktera može doći i na Koševo i na Grbavicu i svirat kako hoće.
Uvijek sam za to da bude pošteno pa nek moj klub izgubi ako je protivnik bolji nemam nikakav problem.

Ali evo za 31 godinu nisam upamtio da nam je kao domaćinu dosuđen crveni i 2 penala kontra nas, 7/8 žutih nama, a protivniku 1, to jednostavno ne smije.
Potpuno nejasno, niti mi možemo gore niti se Rudar može izvadit, jedino objašnjenje je da ovaj kamenjarski seljačić ima mržnju prema Sarajevu.
MNON

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 07 mar 2026, 21:32

Paromlinac je napisao/la:
07 mar 2026, 21:25
MikiPirs je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Kako mozes sebe lagati?!

Na osnovu kojih formalnopravnih vratolomija si dosao do ovog zakljucka ?
zeljovolimte je napisao/la:
07 mar 2026, 21:20
MikiPirs je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Kako mozes sebe lagati?!

Ko ce sa cetnicima
Pisao sam mu ja vec, ali eto sto da ne opet.
Mozda da pomognemo covjeku da pokrene inicijaticu da ae stadion u BL preimenuje u Stadion 1 mart ili Stadion A. Izetbegovica, ipak bez samostalne BiH ne bi odigrali Evropu uopste😂😂

A izgleda da je po njemu Obilic jedno vrijeme bio uspjesniji od Crvene Zvezde kad su u pitanju sprski timovi u Evropi, jer po njemu se ne pika liga prvaka jer su tada bili dio SFRJ.

Da je nema, trebalo bi izmisliti ovu srpsku mitomaniju. Nacisti placu za vama sto vas nisu regrutovali za propagandu :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 07 mar 2026, 21:34

Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 21:10
Amco46 je napisao/la:
07 mar 2026, 20:55
Virtu4l je napisao/la:
07 mar 2026, 20:37
Antoni Bandić je najveće zlo otkako se igra ova liga. Nisu to ni Sivac, Njegomirović ili Gigović već ovo zlo iz Gruda. Nikome ne želim zlo, ali bih se radovao kad bi ovaj ološ jeo na slamku do kraja života.
Jel on sudio kad ste vi na derbiju izgubili za titulu a zrinjski penal dobio onaj u bijeljini?
Jeste.
Tada se dio Pitara radovao (to mi je ok jer smo rivali), a drugi se nije radovao nego objasnjavao kako je bio penal i da je audija bio upravu i donio dobro odluku.
Tad nekad je i poceo sumrak ove lige realno, na stranu sto je cinjenica da vi ne mozete ocekivat da cemo mi pustit vama titulu da slavite na kosevu jer to nije normalno rivali smo ipak najveci u ovoj ligi, ali od tad kad se vidjelo da mozes nekom titulu dat bez posljedica tad su se pocela muda pustat da u ovoj ligi ti se mogu trenutno posrat na glavu i za 5 dana se to zaboravi..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2026, 21:35

Bune se i jedni drugi sarajevski klubovi na tretman saveza i sudija prema njima.

Svi traze jedinstvo, borbu protiv zla, da se nesto pokrene.

Posolije kradje nad FKS uleti par ljudi u teren malo sudiju ruzit(nije niko lud fizicki napast) i onda dosta navijaca iz plavog tabora to ismijava.

Pa kako Bog ti pomogo kralju da se zastitimo nego da im barem ne bude svejedno u Sarajevo kad dodju kad nas vec na strani J***.

Ovako je bilo prije par godina kad je Bjelica pod bijelim brijegom sviro fantomski penal za Zrinjski protiv Sarajeva pa prijetnje neke ovo ono a covjek normalno gradom hoda.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 07 mar 2026, 21:36

Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 21:16
MikiPirs je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Kako mozes sebe lagati?!

Preslazem da gradalom stadionu u BL date ime Stadion Alije Izetbegovica s obzirom da se bucas u prsa sa BiH i povezujes da ocito po tebi klubovi postoje od '92. Ili mozda Stadion 1 mart, red je ako sudimo po tvom postu.

I Borac i Zeljo su nastali u doba Kraljevine SHS, tako da ne seri s komentarima.

Radije se sjeti ko ti je klub osnovao i sta je sad u klubu.

Znaci, ti mislis da je vas evropski nastup veci rezultat od naseg 1/2, svaka cast. Mozda bi trebao u raspravi Zvezda - Partizan reci da je Partizan uspjesniji u Evropi, jer titula lige prvaak Zvezde se ne pika, jer je u doba Jugoslavije. Nadam se da da bar malo znas kakve gluposti si navaljao u postu iznad.

P.S. Zeljo je i sprski tim, jer smo mi klub svih nacija, vjera i rasa, kad vec i tu pokusavas malo provokaciju da odradis. Ali da znas, Zeljo je klub Zeljovaca (znamo da politicckih strana nije sigurno) :kafa:
Sto si upalio kao umnjak?

Ne nikada nisam rekao da je nasa 1/8 finala LK od prosle godine veca od 1/2 UEFA kupa Zelje, nego da Borac drzi najbolji rezultata BiH klubova u evropi od kada se BiH osamostalila ili ti od kada je priznata kao samostalna drzava ili ako hoces od kada se igra zajednicka BiH PL ili jos bolje od kada nismo dio Jugoslavije, ciji su sportski rezultati svih republika priznati SRJ a na kraju Srbiji. Znam da je cinjenica teska, ali je takva ;)

Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!

Herson

Post Postao/la Herson » 07 mar 2026, 21:37

07 mar 2026, 21:24
Herson je napisao/la:
07 mar 2026, 21:18

slika
🤫🤫🤫
Razguli, šabane. Moraš shvatiti da ste irelevantni i nebitni za bilo koju vrstu rasprave na ovoj temi. Kao što i sam vidiš niko vas ni ne pominje ovdje.
Vidim koliko se trudis da mi ignorises post da si me citirao
Toliko i tome da vam nismo trn u oku svima
Vrijedjajte nas mrzite nas al mi smo Zenica i možete nam se samo diviti
Nikad vecina vas ne moze preko svog Ega prevaliti rijeci pohvale ili sličnog stava da kazete nesto pozitivno za sve ove godine na navijackoj sceni ali to dovoljno govori o vama i cast pojedincima i pravim navijacima a ovaj forum svakako je skup djece i kompleksiranih fakina...
Naravno da neće niko ništa pozitivno reći, iz principa. Kad ste bili na dnu i kad su vam svi okrenuli leđa, Sarajevo je nastojalo pomoći i pomagalo na raznorazne načine. A vi sad pljujete po tom Sarajevu gdje god stignete i još zviždite i urličete na skandiranje Vedranu. Kad pomogneš nekome, a to rezultira nezahvalnošću, ne možeš ništa drugačije ni očekivati u budućnosti.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 mar 2026, 21:40

VLAHADIJO I ŠOKADIJO pročiće i vaše kad tad...a vi BALIJE i dalje se svadjajte i prozivajte i ismijavajte jedni drugo jer bolje i ne zaslužujete bošnje glupe...

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 07 mar 2026, 21:42

feniksptica je napisao/la:
07 mar 2026, 21:35
Bune se i jedni drugi sarajevski klubovi na tretman saveza i sudija prema njima.

Posolije kradje nad FKS uleti par ljudi u teren malo sudiju ruzit(nije niko lud fizicki napast) i onda dosta navijaca iz plavog tabora to ismijava.

Pa kako Bog ti pomogo kralju da se zastitimo nego da im barem ne bude svejedno u Sarajevo kad dodju kad nas vec na strani J***.

Ovako je bilo prije par godina kad je Bjelica pod bijelim brijegom sviro fantomski penal za Zrinjski protiv Sarajeva pa prijetnje neke ovo ono a covjek normalno gradom hoda.
Bas ce se sudije prepasti. Onom zapalili auto on jos gori.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 07 mar 2026, 21:43

Nitko ne pobjeđuje FK Široki 14 puta za redom.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 07 mar 2026, 21:44

Ima Antoni iskustva, nije mu prvi put. :rol:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 07 mar 2026, 21:44

Zaboljesutra je napisao/la:
07 mar 2026, 21:43
Nitko ne pobjeđuje FK Široki 14 puta za redom.
Salji email u UEFA ako ovo nije dokaz ne znam sta jeste :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 mar 2026, 21:44

GavranBeli je napisao/la:
07 mar 2026, 21:42
07 mar 2026, 21:35

Bas ce se sudije prepasti. Onom zapalili auto on jos gori.
Jos mu savez drugi nabavio :rol:
Ni ne cudi onda sto je jos gori...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2026, 21:46

Bandicu treba stan sto mu je Zrinjski kupio :mrgreen:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 07 mar 2026, 21:47

07 mar 2026, 21:46
Bandicu treba stan sto mu je Zrinjski kupio :mrgreen:
Jesu li mu stvarno kupili stan ili je to forumska šuplja, kao i ona da Giga i Njega žive u Banjaluci? :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dilajla1946, Vanja8 i 34 gosta.