Nema smisla.Najbolja ste ekipa ove godine.Ubjedljivo.
Sretno u LP
Vinko je čudotvorac i nije mi jasno kako se negdje ne zadrži duže vremena.Očigledno je mrtvi profesionalac.
Nema smisla.Najbolja ste ekipa ove godine.Ubjedljivo.
Slazem se. I ne treba da nam je date, zato i jesmo sportski rivali, a ne politika i ostala sranja.Amco46 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:34Tad nekad je i poceo sumrak ove lige realno, na stranu sto je cinjenica da vi ne mozete ocekivat da cemo mi pustit vama titulu da slavite na kosevu jer to nije normalno rivali smo ipak najveci u ovoj ligi, ali od tad kad se vidjelo da mozes nekom titulu dat bez posljedica tad su se pocela muda pustat da u ovoj ligi ti se mogu trenutno posrat na glavu i za 5 dana se to zaboravi..
Veselin Maslesa, Mustafa Softic, Omer Isovic i Rudi Hiter skupa sa ostalim Partizanima se okrecu u grobu sto su osnovali FK Borac kad vide ovo danas.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:36Sto si upalio kao umnjak?Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:16Preslazem da gradalom stadionu u BL date ime Stadion Alije Izetbegovica s obzirom da se bucas u prsa sa BiH i povezujes da ocito po tebi klubovi postoje od '92. Ili mozda Stadion 1 mart, red je ako sudimo po tvom postu.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:09
Da da, najveci od kada je BIH samostalna zemlja. To sto navodis pored imena Zelje je stajala zastava sa petokrakom i drzava SFRJ, a formalni i pravno nasljednik tih sportski rezultata je SR Jugoslavija pa onda SCG i na kraju Srbija. Ili hoces da kazes da je Zeljo Srbijanski (da ne kazem Srpski) klub?![]()
I Borac i Zeljo su nastali u doba Kraljevine SHS, tako da ne seri s komentarima.
Radije se sjeti ko ti je klub osnovao i sta je sad u klubu.
Znaci, ti mislis da je vas evropski nastup veci rezultat od naseg 1/2, svaka cast. Mozda bi trebao u raspravi Zvezda - Partizan reci da je Partizan uspjesniji u Evropi, jer titula lige prvaak Zvezde se ne pika, jer je u doba Jugoslavije. Nadam se da da bar malo znas kakve gluposti si navaljao u postu iznad.
P.S. Zeljo je i sprski tim, jer smo mi klub svih nacija, vjera i rasa, kad vec i tu pokusavas malo provokaciju da odradis. Ali da znas, Zeljo je klub Zeljovaca (znamo da politicckih strana nije sigurno)![]()
Ne nikada nisam rekao da je nasa 1/8 finala LK od prosle godine veca od 1/2 UEFA kupa Zelje, nego da Borac drzi najbolji rezultata BiH klubova u evropi od kada se BiH osamostalila ili ti od kada je priznata kao samostalna drzava ili ako hoces od kada se igra zajednicka BiH PL ili jos bolje od kada nismo dio Jugoslavije, ciji su sportski rezultati svih republika priznati SRJ a na kraju Srbiji. Znam da je cinjenica teska, ali je takva
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!
Kazem ja, kompleksi. Kako drugacije ovoliku zuc objasniti?Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:04Veselin Maslesa, Mustafa Softic, Omer Isovic i Rudi Hiter skupa sa ostalim Partizanima se okrecu u grobu sto su osnovali FK Borac kad vide ovo danas.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:36Sto si upalio kao umnjak?Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:16
Preslazem da gradalom stadionu u BL date ime Stadion Alije Izetbegovica s obzirom da se bucas u prsa sa BiH i povezujes da ocito po tebi klubovi postoje od '92. Ili mozda Stadion 1 mart, red je ako sudimo po tvom postu.
I Borac i Zeljo su nastali u doba Kraljevine SHS, tako da ne seri s komentarima.
Radije se sjeti ko ti je klub osnovao i sta je sad u klubu.
Znaci, ti mislis da je vas evropski nastup veci rezultat od naseg 1/2, svaka cast. Mozda bi trebao u raspravi Zvezda - Partizan reci da je Partizan uspjesniji u Evropi, jer titula lige prvaak Zvezde se ne pika, jer je u doba Jugoslavije. Nadam se da da bar malo znas kakve gluposti si navaljao u postu iznad.
P.S. Zeljo je i sprski tim, jer smo mi klub svih nacija, vjera i rasa, kad vec i tu pokusavas malo provokaciju da odradis. Ali da znas, Zeljo je klub Zeljovaca (znamo da politicckih strana nije sigurno)![]()
Ne nikada nisam rekao da je nasa 1/8 finala LK od prosle godine veca od 1/2 UEFA kupa Zelje, nego da Borac drzi najbolji rezultata BiH klubova u evropi od kada se BiH osamostalila ili ti od kada je priznata kao samostalna drzava ili ako hoces od kada se igra zajednicka BiH PL ili jos bolje od kada nismo dio Jugoslavije, ciji su sportski rezultati svih republika priznati SRJ a na kraju Srbiji. Znam da je cinjenica teska, ali je takva
Nije tacno da su sportaki rezultati klubova priznati i preneseni kako si napisao, nego se drzavni uspjesi vode kod Srbije kao nasljednika, a i to je promjenjeno nedavno radi SSSR i Rusije. Ima li ista kod vas da nije laz?
Na kraju, svaki klub je veci od drzave, jer je svaki prezivio par drzava i to su uspjesi tog kluba. Znamo da se sada kod vas Borac gleda kao politicki projekat, pa to tako ide, ali kod nas i jos nekih to nije tako. Zeljo je veci od svih ti drzava i drzavica na nasim prostorima.
Puno lagis, bas previse. Odvadi malo.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:07Kazem ja, kompleksi. Kako drugacije ovoliku zuc objasniti?Argentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:04Veselin Maslesa, Mustafa Softic, Omer Isovic i Rudi Hiter skupa sa ostalim Partizanima se okrecu u grobu sto su osnovali FK Borac kad vide ovo danas.MikiPirs je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:36
Sto si upalio kao umnjak?
Nije tacno da su sportaki rezultati klubova priznati i preneseni kako si napisao, nego se drzavni uspjesi vode kod Srbije kao nasljednika, a i to je promjenjeno nedavno radi SSSR i Rusije. Ima li ista kod vas da nije laz?
Na kraju, svaki klub je veci od drzave, jer je svaki prezivio par drzava i to su uspjesi tog kluba. Znamo da se sada kod vas Borac gleda kao politicki projekat, pa to tako ide, ali kod nas i jos nekih to nije tako. Zeljo je veci od svih ti drzava i drzavica na nasim prostorima.![]()
Upita presudjeni kriminalac i bjegunac od bh pravosudja koji ni u kojem svojstvu ne moze uci u BiH, a nekamo na neki stadion.
Pa zar vam nisu naštelili kup prošle godine? Onda kad su vam navijači izdavali ona komična priopćenja?bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:56Kaze sve po nacionalnom kljucu a Bošnjaci titule od 2019 nisu vidjeli . A svi ao ugroženi u ovoj državi osim Bosnjaka .
Penali su sve osim čisti. Prvi penal dva igrača Sarajeva se sudaraju i lopta koja ide od gola pogađa negdje izmedju lakta i ramena to je debelo diskutaabilan penal. Drugi isto vise rame nego ruka . Ok podbadanja i zezanje razumijem al evo ja sam rekao cist penal nije svirsn za Zeljeznicar u Posusju kad to usporedis i ove danas ruke to je smijesno.
Ja vec naivno zaboravio korona titulu i velicanje ZeljkovicaRigoletto je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:27Pa zar vam nisu naštelili kup prošle godine? Onda kad su vam navijači izdavali ona komična priopćenja?bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:56Kaze sve po nacionalnom kljucu a Bošnjaci titule od 2019 nisu vidjeli . A svi ao ugroženi u ovoj državi osim Bosnjaka .
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, Vanja8 i 32 gosta.