Samo da po ne znam ni ja koji put dodam, Vini već mjesec dana dobrih spašava bekove dodatne bruke, Galčeva najviše.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑08 mar 2026, 10:00Nisam znao sta ocekivat od Save. Al nakon prilaska navijacima na treningu i postovanje koje je ukazao dedama na treningu je dobio veliki plus ma da nije mi to bilo kontam dodvorava se. Al utakmica sa Slogom nam je svima pokazala da ipak ima tu i do dosta sta ce i kako ce trener rec i kakvu energiju nosi. Općenito sam mislio da mi nismo za Slovenca jer Slovenci rade samo u sistemima to su gospoda...
Savo prva tekma i ako ništa veliko hvala što si okončao ovu agoniju. Kao sto rekoše gore u zadnjoj tekmi si promjenio 3 sistema i konstano su se pozicije mjenjale i igralo se jedni za druge. Koliko si puta vidio Vinija da pokriva beka bez problema... Cpvijek im je uspio vratiti fudbalski smisao i sve sto je bio problem do sad jucer smo licili kao da smo igrali koliko je trebalo,cvrsto,bez nervoze. Prizeljkujem dvije tri gostujuce tekme jer vam garantiram da cemo prije na gostovanju uvezati Pobjede nego kuci....
Taj dio nije do Save. Ali da sam poželio vidjeti da igramo koliko-toliko u sistemu i zgusnuto, jesam.
Svakako puno bolje od situacije gdje je klimavo i naprijed i nazad.
Korak po korak.