TripleThreat je napisao/la: ↑09 mar 2026, 21:09
Toliko te libo da ispariš s foruma kad ti eliminišu raketice, od onolikog prozivanja forumaša, al hajd neka
Jel Sheppard novi-stari superstar nakon superstara Senguna sad? Hoćeš li i njega prozivati za par mjeseci
Pa sam protiv svih to mi se djavsi, napravim tako, sport je prchetina. Ako si mekan da ne mozes podnijeti kar.anje sportsko, prati bilijar, pikado itd.
Za sad pokazuje fin potencijal posebno kao suter, treba jos da radi na handles (lotta work to do there), cim/ako pocne zabusavati, igrati preko ku.rca, stetiti ekipi, ide kritika, tako da u tom slucaju hocu ako se to desi. Placen si da igras lopte, nema to gotovim ga ili ne, ako nes ko ti je.be mater. 6 hiljada igraca se promijenilo u Raketama otkako ih pratim, ni prvi ni posljedni. I promijeniti ce se jos 6.
Gotivim evo Udoku, smatram da je dobar trener, posebno u odbrani (napad je los), mastermind zona i svega (kad ima kadar), odbrana kakvu volim. Ova sezona oprostena, sljedece ako ne bude imao rezultata noga i njemu. Ne znam sta ti je tu kao cudno? Ako ga gotivim trebam ignorisati sto lose radi svoj posao jel?