Morpheus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:43
Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:22
Morpheus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:16
Pa ti ne mrdaj iz kuće i čekaj puno bolje dane. Šta drugo da kažem?
A otkako je došao Cvitanović igra se puno bolje, bolji su rezultati, više je borbe, itd. Pobijedili se Borac i Zrinjski, komšije se rasturile, odbrana se utegnula, eto da ne nabrajam dalje.
I šta sad hoćeš? Osvojena titula u februaru, martu iako smo zaostajali gomilu bodova? Ili hoćeš da se kup osvoji u četvrtifinalu, u martu?
Šta hoćeš od Cvitanovića i igrača?
Ovi igraci, mirvic i svi uposleni u klubu nisu zasluzili aplauza.
Nizaju se bruka za brukom.
Hocu da vidim da zele pobjedu, a ne da se ko smlate vuku po terenu.
Pa šta si ti pratio otkako je došao Cvitanović?
Jesu sad lošije odigrali nego prije, zadnje 2, 3 su pali, ali kada pogledaš širu sliku, odnosno gdje smo bili prije Cvitanovića, šta je on uradio i gdje smo sada ne možeš reći da ništa nije urađeno ili da je slabo toga urađeno.
Mirvića ne guraj u ovu priču, nije on zaslužio ništa, ali ovdje je riječ o treneru i igračima. Do sad su odradili dobar posao i to je to.
A ti ako nećeš da pružiš podršku, šta onda hoćeš?
Čuj bruka za brukom hahahah
Nije FK Sarajevo od kad je Mario tu.
Vratis se par godina unazad i pogledas siru sliku.
Vise qurcobolje je bilo od svih u klubu mego sto su pokazali zelju da predstavljaju klub u najboljem svijetlu.
Evo primjer i Menala, kad pogledas njegov govor tjela na utakmici, sve ti bude jasno. Da ne govorim o drugim igracima.
Nikad losiji Borac u BL nije bio kao ovu zadnju utakmicu, mi ko pichke odigrali, sut na gol nismo napravili.
Jedina sansa ove sezone da istu izvucemo je kup, mi odigramo ko da je pripremna utakmica. Nikakve volje i zelje za pobjedom.
Tako se ne predstavlja najveci klub u drzavi. I jos more takvih utakmica, puno vise ih je bilo nego kvalitetno odigranih. To me i smeta, jer igraci ne znaju gdje su dosli, a niti imamo koga u klubu da mogu novim igracima objasniti ko je i sta je FKS.