Rece boki86 i ode da se loguje na drugi profil i da glumi navijaca Zelje
Zbog pacijenata kao sto si ti, normalna rasprava ovdje vise skoro da i ne postoji.
Rece boki86 i ode da se loguje na drugi profil i da glumi navijaca Zelje
Evo naslov ko najcitanijija vijest na ss.ba.
Brat zaboravio da je provaljen.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:37Rece boki86 i ode da se loguje na drugi profil i da glumi navijaca Zelje![]()
Zbog pacijenata kao sto si ti, normalna rasprava ovdje vise skoro da i ne postoji.
Cemu to?Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:16E cuj i navijaci sloge ih nalupali.
Jbte, bas nas brukate
+1Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:39Samo slijepac nije vidio gol iz prve
Kasnije na ponovljenim snimcima se jos bolje vidi...
Isto nama neki dan iskljuci igraca sto je petom zaustavio loptu. Nije bi ni faul, to svako vidi...samo sudija ne vidi
Mozemo se mi mrziti i podhebavati ali to su cinjenice koje vidi svako ko ima oci
Ko ulozi marku u ovaj cirkus svaka mu cast i ne bi me iznenadilo da investitori dignu ruke od svega
Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:39Samo slijepac nije vidio gol iz prve
Isto nama neki dan iskljuci igraca sto je petom zaustavio loptu. Nije bi ni faul, to svako vidi...samo sudija ne vidi
Mozemo se mi mrziti i podhebavati ali to su cinjenice koje vidi svako ko ima oci
Ko ulozi marku u ovaj cirkus svaka mu cast i ne bi me iznenadilo da investitori dignu ruke od svega
Slazem se a najace mi je odes u banja luku doboj prijedor,kradu ma terenu plus cetnicko orgijanje na tribinamaTatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:39Samo slijepac nije vidio gol iz prve
Tacno, ali to radim debilima i ljudima koji nekorektne stvari pisu. Npr Zigazagi nikad nista ruzno nisam napisao, niti cu. A ovom Brundoo evo odmah da mu se sjetim familije komplet onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hajdeee, MikiPirs, RobertHrkac555 i 39 gostiju.