otkad tebe nisam vidio, jesil docekao negativne rezulatet da izadjes iz podruma da se oglasis?NazorUso je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:54Tako je, samo podrska ! To sto ih Nukic i Hrkac oduce od fudbala, nema veze. Podrska manekenima.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Za sve su krivi navijaci koji nisu bili u Mostaru !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Jesmo li trebali paliti baklje na balkonima dok nas ovi pune do vrha?plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ima još utakmica, možemo se podići.
4 gola iz 4 šuta više se nikad nikom neće desiti.
Onaj odbijanac za drugi gol nas je uništio.
Idemo dalje, odustati nećemo i ne smijemo. Doći će i pobjede ude ona već za vikend u Lištici.
4 gola iz 4 šuta više se nikad nikom neće desiti.
Onaj odbijanac za drugi gol nas je uništio.
Idemo dalje, odustati nećemo i ne smijemo. Doći će i pobjede ude ona već za vikend u Lištici.
Velež bolja ekipa.
Banić se posrao na sve dobro što je napravio do sada i izbacio nas iz kupa.
Mjesecima trubim kako Kuprešak ne može i ne smije biti opcija na beku, ali džaba.
Krđalić ne smije dobiti novi ugovor.
Telalović i Carlos korektni. Dječak od 17 godina za 20 minuta pokazao više od svih veznjaka.
Kakvo navijačko izdanje
Banić se posrao na sve dobro što je napravio do sada i izbacio nas iz kupa.
Mjesecima trubim kako Kuprešak ne može i ne smije biti opcija na beku, ali džaba.
Krđalić ne smije dobiti novi ugovor.
Telalović i Carlos korektni. Dječak od 17 godina za 20 minuta pokazao više od svih veznjaka.
Kakvo navijačko izdanje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
karlos najbolji igrac u zadnje 3 utakmice, ostalo nije vrijedno pomena. Kao da gledam istu epizodu neke serije po ko zna koji put.
Moram dodati da je guliasvili najbolji igrac lige od postanka ali mogu slobodno reci i za narednih 10 godina
Cestitke Velezu potpuno zasluzeno
Moram dodati da je guliasvili najbolji igrac lige od postanka ali mogu slobodno reci i za narednih 10 godina
Nemoguce je da Cvitanovic u utakmicimu sezone gdje igras na ispadanje gdje si izgubio u prvoj utakmici i ti pocinjes krdzalicem Meatom, i kad gubis i trebaju ti 2 gola ubacas telalovica, ISTO KODA IMA NAREDBU OD NEKOG DA OVA DJECA MORAJU IGRAT bez obzira na rezultat.
Nebi Marija mjenjao, daobi mu da vodi sve dok neugrozi 4 mjesto i evropu, al vec sad bi razmatra kojeg trenera dovest u slucaju ugrozavanja 4 mjesta a kojeg ako izborimo evropu a Mario se ne dozove.
Treba bit posten i reci DA JE CRVENI KARTON sasjeko nas ritam, nekako imam osjecaj da bi bolje izgledali da je Meata dobio crveni ili da ga je odma zamjenio.
2 minute nadoknade u prvom pol je smjesno.
Cestitat ljudima idemo dalje.
Nebi Marija mjenjao, daobi mu da vodi sve dok neugrozi 4 mjesto i evropu, al vec sad bi razmatra kojeg trenera dovest u slucaju ugrozavanja 4 mjesta a kojeg ako izborimo evropu a Mario se ne dozove.
Treba bit posten i reci DA JE CRVENI KARTON sasjeko nas ritam, nekako imam osjecaj da bi bolje izgledali da je Meata dobio crveni ili da ga je odma zamjenio.
2 minute nadoknade u prvom pol je smjesno.
Cestitat ljudima idemo dalje.
Oprosti Guly što sam te nekada napadao, Menalo ti ne može kopačke čistiti.
To sto si ti se pohvalio da si bio na utakmici i navijao abolira onu igru, 4 primljena gola, Ibrine casove trenerskog posla Mariju, igru Spahica naspram naseg Turkeša, pa i Mamići su imali sta da vide kako se gradi ekipa od prosjećnih igrača? Dragi @plisek ni od koga se ne smije primati 4 gola, niko ne smije od nas biti bolji u dvije utakmice NIKO!!! Cijenim odlazak, navijanje, podrsku, tvoje stavove ali veceras ih nista ne smije abolirati ovog naprosto poniženja od rezultata.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Bit ce da ne citas redovno, ja uvijek tu.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:57otkad tebe nisam vidio, jesil docekao negativne rezulatet da izadjes iz podruma da se oglasis?NazorUso je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:54Tako je, samo podrska ! To sto ih Nukic i Hrkac oduce od fudbala, nema veze. Podrska manekenima.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Za sve su krivi navijaci koji nisu bili u Mostaru !
Morate razdvojiti KRITIKU i PLJUVANJE. Mada nakon vecerasnjih bravura, i pljuvanje bi bilo opravdano.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Kakva razlika gledati Carlosa i ovu čapljurinu Turkeša, nebo i zemljaErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:02karlos najbolji igrac u zadnje 3 utakmice, ostalo nije vrijedno pomena. Kao da gledam istu epizodu neke serije po ko zna koji put.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
prije svega cestitke Velezu i veliki aplauz za atmosferu sa obje strane.
ekipa i strucni stab nemam rijeci kakvo razocarenje, pa otvoris utakmicu idealno i onda gluoe greske.
prvi gol neshvatljivo losa procjena Banica, Gojkovic stoji na 5m i konta nece se nista desiti.
Poslike toga nikakva reakcija, bukvalno stali.
Laljic, Ristovski ne smiju krenuti kao igraci slikedecu sezonu u FKSarajevo, nama trebaju mladi igraci koji ce da trce vise od zivota u ovakvim utakmicama.
Cvitanovic jeste stsbilizovao ovu ekipu koja ima potencijal ali previse demagogije i nakvih supljih prica tako da zavrsi sezonu i cao.
Sta i kako dalje vise niko nema pojma, ali ovo ovako nece ici
ekipa i strucni stab nemam rijeci kakvo razocarenje, pa otvoris utakmicu idealno i onda gluoe greske.
prvi gol neshvatljivo losa procjena Banica, Gojkovic stoji na 5m i konta nece se nista desiti.
Laljic, Ristovski ne smiju krenuti kao igraci slikedecu sezonu u FKSarajevo, nama trebaju mladi igraci koji ce da trce vise od zivota u ovakvim utakmicama.
Cvitanovic jeste stsbilizovao ovu ekipu koja ima potencijal ali previse demagogije i nakvih supljih prica tako da zavrsi sezonu i cao.
Ma nije valjao Guli gusio ekipu,proigrat cemo kad on ode.
E jesmo proigrali samo tako.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
E cuj navikli se malo na dobre rezultate... Pa znaju li ovi debili gdje dolaze i koga vode, nije ovo yebeno posusje ili sloga.
Ubiju te Salčin, Nukic, Pidro, Spahic i yebeni mico kuzmanovic, svi zajedno nemaju primanja ko Ljaljic(ali imaju muda i zelju).
Zadnjih 5 godina sta je shrek napravio od kluba je kriminalno, dok je ova garnitura ljudi vodeca, mi se nemamo cemu nadati.
Cestitke Velezu na prolasku dalje.
Ubiju te Salčin, Nukic, Pidro, Spahic i yebeni mico kuzmanovic, svi zajedno nemaju primanja ko Ljaljic(ali imaju muda i zelju).
Zadnjih 5 godina sta je shrek napravio od kluba je kriminalno, dok je ova garnitura ljudi vodeca, mi se nemamo cemu nadati.
Cestitke Velezu na prolasku dalje.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Meni uopste ne pada tesko sto smo ispali. Ali me tjera na agresiju, ova nezainteresovanost, odsutnost, bezvoljnost, nemotivisanost igraca... Isto ko da jedva cekaju da odu sa terena. Glaave iskljucene, niko ne razmislja, isto skupina 11 retarda.
I u ovim Mirvicevim parama nema nafake. Covjekov svaki potez zavrsi neslavno.
I u ovim Mirvicevim parama nema nafake. Covjekov svaki potez zavrsi neslavno.
Realno, jedino ko nam može uzeti treće mjesto je Velež, a kako ce oni ili Zrinjski uzeti kup, četvrto mjesto vodi u Evropu.
Cvitanović je za kratko vrijeme stabilizovao ekipu i napravio tim, a onda za još kraće vrijeme rasformirao isti tim.SHZ82 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:09prije svega cestitke Velezu i veliki aplauz za atmosferu sa obje strane.
Ljajić i Ristovski ne mogu u istu rečenicu. Adem je u mnogim utakmicama vukao ekipu naprijed i pravio prevagu u ofanzivi, dok Ristovski ne donosi apsolutno ništa, konstantno griješi, ispada, djeluje kao totalni amater.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.
.png)