FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

goGlobal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la goGlobal » 11 mar 2026, 22:54

Vecina pitara sami sebi dusmani.

Velez nas nadigrao i nema tu sta, imali su vise volje i borili su se za svaku loptu.
Nasi nisu i tu sve pocinje i zavrsava.
Necu napisati da mi je svejedno ali isto tako necu da se nerviram radi ispadanja, Velezu zelim da osvoji kup ako im se poslozi ali tesko pored Zrinjskog.
Mariju nemam sta zamjeriti, da je laik nije, da ga nadmudrio Ibro, jeste. Ima jos igre i treba SS pustiti da se lakta do kraja sezone i eventualno da osiguramo tu evropu kroz ligu ako bude ikako moguce. U evropi cemo napraviti sigurno nesto u to ne sumnjam, jer smo prolili sve ove sezone izuzev tog potencijalnog izlaska u evropu. Tome treba da se nadamo i da nam bude to trenutno primarni cilj. Ukoliko uzmemo okolnosti u obzir vise i nismo u mogucnosti trenutno, kone nemaju nista a na 'reversu' su velikom a tesko da ce ostati na sredini tabele do kraja. Los polozaj sarajevski klubovi imaju i to je neminovno ali s druge strane kontam, ko nas xebe kad smo levati. Znas ti nas, xebo ti nas!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 mar 2026, 22:55

Mi smo u ozbiljnim problemima ako izgubimo u Širokom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 mar 2026, 22:57

Sezona gotova u prvoj polovini marta...

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 11 mar 2026, 22:59

Jet2Holiday je napisao/la:
11 mar 2026, 22:47
Neza je napisao/la:
11 mar 2026, 22:40
Je li opet sudija kriv?

Morate da shvatite da imamo loš tim. Nemamo uopšte igrače za prvaka, a ni trenera. Sarajevo služi za prodaju igrača Mirviću i to je to. Iz istog razloga je njegov buraz ušao u Želju. Prodaja igrača i profit. Ovog crnca ubacili, momak ne zna da hoda, ali bitno je da dobija minute ne bi li ga tušnuli nekome. Telalović nije za fudbala. Mirvić OUT!

slika
Ekipa je vise nego kvalitetna, samo je problem sto su pichkice. Vjetar puhne, frizura se pokvari i odmah neraspolozeni budu citav dan. Nasikirali se.
Ne znam šta se dešava ali ovo ne valja ništa. Ekipa da bi bila kvalitetna mora biti jaka na svim pozicijama, što to nije slučaj u Sarajevu. Kuprešak nije za Sarajeva, kao Telalović, kao ovaj Sulejamani, kao Mujkić, kao Ivanišević, kao Ignatkov itd itd..

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 mar 2026, 23:04

Toliko igrača u ekipi sa ogromnim iskustvom se raspadne i nestane sa terena nakon svakog primljenog gola. Što je utakmica bitnija oni sve gori. Šiju nas ekipe u kojima su okosnice naši otpisani igrači.
Spao si na to da se nadaš da će neko od mostaraca uzeti kup i da ŠB nema kuveta da izbori evropu.

Sramota od proljetnog dijela prvenstva, sramota!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 mar 2026, 23:05

goGlobal je napisao/la:
11 mar 2026, 22:54
Vecina pitara sami sebi dusmani.

Velez nas nadigrao i nema tu sta, imali su vise volje i borili su se za svaku loptu.
Nasi nisu i tu sve pocinje i zavrsava.
Necu napisati da mi je svejedno ali isto tako necu da se nerviram radi ispadanja, Velezu zelim da osvoji kup ako im se poslozi ali tesko pored Zrinjskog.
Mariju nemam sta zamjeriti, da je laik nije, da ga nadmudrio Ibro, jeste. Ima jos igre i treba SS pustiti da se lakta do kraja sezone i eventualno da osiguramo tu evropu kroz ligu ako bude ikako moguce. U evropi cemo napraviti sigurno nesto u to ne sumnjam, jer smo prolili sve ove sezone izuzev tog potencijalnog izlaska u evropu. Tome treba da se nadamo i da nam bude to trenutno primarni cilj. Ukoliko uzmemo okolnosti u obzir vise i nismo u mogucnosti trenutno, kone nemaju nista a na 'reversu' su velikom a tesko da ce ostati na sredini tabele do kraja. Los polozaj sarajevski klubovi imaju i to je neminovno ali s druge strane kontam, ko nas xebe kad smo levati. Znas ti nas, xebo ti nas!
Suma sumarum : velez nas oducio od fudbala ali cemo nesto napraviti. I da, trebamo biti zadovoljni jer su kone u goFnima.

Jel igramo da nesto osvojimo ili da budemo na tabeli iznad Zeljeznicara ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 mar 2026, 23:14

Svaka cast pitari od rodjenih…kakav derbi kakvo navijanje :bih: :bih:
Najveca dva kluba u ovoj drzavi!!!
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 mar 2026, 23:15

Još jedno pišanje po nama...
Još jedna sikirancija...
Još jedna neprospavana noć...
Još jedan udarac na zdravlje...
Još jedno nerviranje i blamiranje pred ženom i djetetom...
Još jedno razočarenje...
I još nema naznaka kraju svega ovoga... A neće ni da mi se ogadi sve ovo pa da bar i ne pratim, nego svaki neuspjeh sve teže i teže podnosim.
Ja čudne i neobjašnjive bolesti...

O igračima ne bih da riječi i vrijeme trošim. Čestitke za sve one ljude koji su bili danas u Mostaru i prekucali sa navijanjem u 75 minutu pri 4:1 za domaćina.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 11 mar 2026, 23:17

Lucas je napisao/la:
11 mar 2026, 21:59
rimljanin90 je napisao/la:
11 mar 2026, 21:34
Iako sam jako nezadovoljan kako cvitanovic postupa kada nema rezultat mislim da se treba sacekati i kada covjek dobije svoj prijelazni rok onda tjerati nakon poraza. Hladne glave sada mislim da nije rjesenje da se trazi novi trener, svakako nemamo sta izgubiti. U Evropi cemo izvuci nekog basaksehira ili fscb i sl ekipe tako da svakako mi kao i svake godine trebamo se fokusirati na iducu sezonu
Imao je zimske pripreme/zimski prelazni rok, da provjetri svlačionicu, skocka tim po svom ukusu, evo sta si dobio.
Zimski rok je rok za privremene igrace, ako to ne znas nisi doslijedan za komentarisanje

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 11 mar 2026, 23:19

Fudo je napisao/la:
11 mar 2026, 21:54
rimljanin90 je napisao/la:
11 mar 2026, 21:34
Iako sam jako nezadovoljan kako cvitanovic postupa kada nema rezultat mislim da se treba sacekati i kada covjek dobije svoj prijelazni rok onda tjerati nakon poraza. Hladne glave sada mislim da nije rjesenje da se trazi novi trener, svakako nemamo sta izgubiti. U Evropi cemo izvuci nekog basaksehira ili fscb i sl ekipe tako da svakako mi kao i svake godine trebamo se fokusirati na iducu sezonu
Znaci ti bi upropasti i sljedecu takmicarsku godinu. Lik ko da vodi Rudar, ustvari i oni bolje igraju.
A ko nam garantuje da ce s drugim trenerima biti bolje? Ne znam sta si ti pratio zadnjih 5 godina

maroon46

Post Postao/la maroon46 » 11 mar 2026, 23:21

Nije problem trener...

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 mar 2026, 23:22

Sarajevo ima većih problema od samih loših rezultata na terenu. Premalo je ljudi u klubu , a kamoli na terenu koji mogu prenijeti energiju grada, tradiciju kluba i emociju, koja bi sa kvalitetom vratila strahopoštovanje protivnika koje smo uvijek imali. Nas se više niko ne boji niti se protiv tebe brani. Dođe ti fenjeraš i napadne te na sred Koševa, dođe ti Radnik zabije ti 4 gola, i iste ekipe te rutiniraju na svom terenu.

Imaš preplaćenu ekipu koja ima nikakav učinak, nema energiju i nije u mogućnosti da preokrene rezultat više sezona za redom.

Očekivati da ćemo nepta napraviti u evropi je cirkus. Proći ćeš max jedno pretkolo najneatraktivnijeg takmičenja, ispasto od prvog ozbiljnijeg protivnika tri razlike i za to vrijeme prosuti 7-8 bodova na startu prvenstva.

Sve već viđeno...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 mar 2026, 23:29

Zeko87 je napisao/la:
11 mar 2026, 23:22
Sarajevo ima većih problema od samih loših rezultata na terenu. Premalo je ljudi u klubu , a kamoli na terenu koji mogu prenijeti energiju grada, tradiciju kluba i emociju, koja bi sa kvalitetom vratila strahopoštovanje protivnika koje smo uvijek imali. Nas se više niko ne boji niti se protiv tebe brani. Dođe ti fenjeraš i napadne te na sred Koševa, dođe ti Radnik zabije ti 4 gola, i iste ekipe te rutiniraju na svom terenu.

Imaš preplaćenu ekipu koja ima nikakav učinak, nema energiju i nije u mogućnosti da preokrene rezultat više sezona za redom.

Očekivati da ćemo nepta napraviti u evropi je cirkus. Proći ćeš max jedno pretkolo najneatraktivnijeg takmičenja, ispasto od prvog ozbiljnijeg protivnika tri razlike i za to vrijeme prosuti 7-8 bodova na startu prvenstva.

Sve već viđeno...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Mario je bezveze ali uprava je temelj svega a pogledajte ko je sve nama u istoj.Svaka cast Cali i Krletu,nazalost ne pitaju se mnogo.Volio bi samo znati koja je strategija ovo sto razvijamo igrace Istri i ko je skautirao ovog Meitea.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Laganini1986
Kontakt:

Post Postao/la Laganini1986 » 11 mar 2026, 23:31

061657451 je napisao/la:
11 mar 2026, 22:24
Ja bih vratio Zorana Zekica...boljeg nismo imali i necemo nikad....je li to noguce ?
Zekic i mamici ne idu zajedno ;)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 mar 2026, 23:32

Kako smo poceli sezonu, trece mjesto na kraju bi znacilo da je sezona spasena. Nije problem ni trece ni osmo, problem je sto necemo ostvariti nikakav napredak ni naredne sezone.

U Mostaru svaku utakmicu vidis napredak domacih, nesto novo izgradjeno, stolice, tribine, krov, stalno se radi i uvijek se gradi. Uz sve to rezultati ne trpe, a skuckase stadion za nekoliko godina kakav mi mozemo sanjati.

A ti se muzafere kupaj

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 11 mar 2026, 23:39

Da ne bude da solim pamet, ali nakon Rudara se vidjelo da je ekipa u krizi, jednostavno smo nazad šuplji, opet primamo golove ko na traci, veza ne kreira, a napad odsječen.

Mario nije ni punu sezonu na mjestu trenera, a ako želimo imati šanse za rezultat u budućnosti kontinuitet mora biti ostvaren, jer oper ćemo cirkus praviti od kluba.

Pojedinci moraju shvatiti da je nepuna sezona u ovom cirkusu zaista nedovoljno vremena za bilo kakav iskorak, s toga neka Maria, neka zadrži treću poziciju eventualno uzme super kup i idemo dalje. Večerašnji rezultat je visok i težak, al izgubili 1-0 ili 3-0 isti piši, prošao nisi i ćao.

Mora se poraditi na psihi igrača, jer ne mogu cijeli život da shvatim zašto je problem kod 1-2 igrati kao da je 0-0 , a još sat vremena igre, mi igramo nešto dok je remi ili vodimo, kad ga primimo nestanemo i ovo je veliki problem i mora se rješiti.

Moramo naučiti saburati kad je teško i ne biti euforični kad uvežemo par dobrih rezultata, uvijek biti realni i na zemlji i sve ćemo lakše podnositi.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 mar 2026, 23:45

slika

A dobro je počelo u pm!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 mar 2026, 23:48

Mejt je ono sto je malo odigrao odradio solidno, malom je tek 19 godina. Isto ovako je i jatta izgledao na pocetku. Ne ocekujem od njega da cupa i vuce ekipu, imamo mi puno iskusnijih igraca za to.
Momka treba negdje na kaljenje, sirov je jos ali moze biti nesto od njega.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 11 mar 2026, 23:58

plisek je napisao/la:
11 mar 2026, 22:50
Jet2Holiday je napisao/la:
11 mar 2026, 22:20
plisek je napisao/la:
11 mar 2026, 21:58

jos si samo ti falio, jel sanjas Mirvica, jel se probudis svako jutro i kazes ja sam frustriran u svom jadnom zivotu a za to sve je kriv Mirvic?
Gospon Plisek, medjunozje mirvica je slobodno za njegove pushikurce.
neka te plava fekalijo, ispao ti jejo sinoc sloge, jel ti tesko palo?
:rol:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.