FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne moze ovo sve bit do trenera pa promjenili smo ih 30 u 5 godina, ovdje ne stima duboko nesto u klubu vec dugo vremena, a znamo dobro ime i prezime tog covjeka.
Neobjasnjivo je da velez s istom ekipom drugim trenerom igra odlicno, da siroki koji se na zimu raspao s igracima trener otisao bila cak prica i da ce se ugasit igra poletniji i konkretniji fudbal od nas.
Neobjasnjivo je da velez s istom ekipom drugim trenerom igra odlicno, da siroki koji se na zimu raspao s igracima trener otisao bila cak prica i da ce se ugasit igra poletniji i konkretniji fudbal od nas.
Cvitanovic je dobar ali mora raditi sta mu se naredi.
Pa vidite da izmislja pozicije samo da bi po naredjenju shreka ubacio ovog meita i truhle krdzalica mujkica i ostali mladi otpad samo ne bi li nekog prodali.
Sad da pitate shreka da bira izmedju prodaje jednog ili dvojice ovih panjeva i duple krune a da ne proda nikoga, on bi izabrao ovo prvo.
Pa vidite da izmislja pozicije samo da bi po naredjenju shreka ubacio ovog meita i truhle krdzalica mujkica i ostali mladi otpad samo ne bi li nekog prodali.
Sad da pitate shreka da bira izmedju prodaje jednog ili dvojice ovih panjeva i duple krune a da ne proda nikoga, on bi izabrao ovo prvo.
Ristovski - Bralić - Ivanišević - Mujkić
Realno dobro smo mi i prošli, na šta ovo liči. U zadnjoj liniji pola fudbalera ima i to bez volje.
Realno dobro smo mi i prošli, na šta ovo liči. U zadnjoj liniji pola fudbalera ima i to bez volje.
Prijedor dosta bolji od Veleza, tribina istocna prijedora stvarno fino izgleda i fino im je stadion popunjen.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vakat je Mario
kupi prnje zajedno sa Mamicem
kupi prnje zajedno sa Mamicem
Nismo mi nikada imali igru pod Cvitanovicem, par bljeskova i 2-3 poluvremena da smo ono bas izdominirali
Ali pod Cvitanovicem smo imali perfektnu odbranu i gore zabijemo nekako 1-2 i tjt, koju je sad poceo da rotira kao da smo osvojili titulu matematicki pa da malo isproba. Sada nemamo ni odbrane i svaka ubleha nam zabije, a gore kriza i dobijes to sto imas trenutno
Ali pod Cvitanovicem smo imali perfektnu odbranu i gore zabijemo nekako 1-2 i tjt, koju je sad poceo da rotira kao da smo osvojili titulu matematicki pa da malo isproba. Sada nemamo ni odbrane i svaka ubleha nam zabije, a gore kriza i dobijes to sto imas trenutno
Nas će Velez otresti ko slinu slj kolo...
Najviše volim kad kažem istinu dok me pojedini 'delulu' navijači pljuju. Igrači su nam ka*ina teška, imaju možda dvojica ili trojica da znaju, ostalo nidje veze s vezom, a trenera nećemo ni spominjati. Igrači se dovode u Sarajevo samo da bi se prodali, pa su nam i sastavi takvi. Meite nekakav igra da bi ga se što prije prodalo, momak ne zna gdje je. Mario Kitanović radi kako mu gazda kaže i to je to. Mirvića boli ku*ac za Sarajevom i rezultatima, njemu je bitna samo zarada.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebote zivot nikad protiv losijeg Sirokog nismo igrali i opet zijan
kakav yebeni Meite odmah u prvih 11
izadjite u javnost i recite da nemamo nikakav imperativ
da nam je cilj prodaja igraca kako bi namirli dzepove i ako ubodemo evropu dobro i jest
to jest da smo i zvanicno neka vrsta razvojne ekipe i poligon za menadzerske seme i pm
da nam je cilj prodaja igraca kako bi namirli dzepove i ako ubodemo evropu dobro i jest
to jest da smo i zvanicno neka vrsta razvojne ekipe i poligon za menadzerske seme i pm
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ispade da je dobro sto sam danas propustio utakmicu na tv. Po prici je bilo negledljivo svakako.
Nevezano za danas, Ivanisevic mi je enigma, otkud, kako je on u prvih 11?
Drugo, AKADEMIJA! Dje su talenti? Hocemo momke zeljne igre pa makar i jednog/dva!
Nevezano za danas, Ivanisevic mi je enigma, otkud, kako je on u prvih 11?
Drugo, AKADEMIJA! Dje su talenti? Hocemo momke zeljne igre pa makar i jednog/dva!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:37yebote zivot nikad protiv losijeg Sirokog nismo igrali i opet zijan
Nema se para jarane , namiruje se nszor budjet i dzep vrlog nam gazde debila. Nema nista od nas dok je on tu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
omjer
0-1-4
gol razlika
2-10
0-1-4
gol razlika
2-10
- BegovicRamiz
- Kontakt:
lahko je bilo Tanovim novcanikom Ljajice i Ristovske mlatitiRule_hz je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:42BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:37yebote zivot nikad protiv losijeg Sirokog nismo igrali i opet zijan
Nema se para jarane , namiruje se nszor budjet i dzep vrlog nam gazde debila. Nema nista od nas dok je on tu
yebo nam je majku
Evo dobi Velež, kako oni dobiju i kada ne igraju.
Znaci, Velež za sedam dana je prva, hajmo reci kvalifikaciona utakmica za Evropu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
buraz ja kad sam vidio da ti kao objektivan i realan forumas najavljujes dvije pobjede sa Pecare i Bijelog brijega sjebo sam se
kontam sarkazam bio
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zato sto ljudi jednostavno igraju.Pogledaj drugi gol kako te nagradi kad se boris a ti Mario pucaj suplje o sreci.Mi bi ovdje nesto bogaljili,okretali,vracali,kruzili i na kraju bi lopta od 16 dosla do Banica koji je nabija u aut.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nama bi smjena trenera u ovom trenutku bas bila najveca glupost koju bi mogli napravit. Mora se jednom preci preko te formule i ostaviti jednog trenera (i sportskog direktora) bar godinu, godinu i po dana da prodje kroz stvaranje ekipe i dostigne kontinuitet rezultata.
Ako je ikad bila prilika da se to uradi onda je to sada. Rezultati u ovom kolu su 95% odlucili ligu. Borac je novi prvak, Zrinjski ce bit drugi, a mi 90% ostajemo na tom trecem mjestu, posebno jer smo ispali iz kupa i ostaje ti samo fokus da zadris to trece mjesto (Evropa) i da uigravas ekipu za sledecu sezonu (sklapas igracku krizaljku sto se tice odlazaka i pojacanja). Zavrsit ovu sezonu a za iducu ako se misli ici na titulu tu uprava (ko god da u njoj sjedi) mora “odradit posao” jer se kod nas titule samo tako osvajaju (tako su se i prije osvajale ko god da ih je osvajao).
Ovo se znalo (osim za kup) jos kad su dosli Mario/Mamic, kad je prodat Guli a nije doveden igrac tog kalibra. Mi smo titulu halalili u onom vakumu sa Zekicem i utopijom sa Husrefom po ko zna koji put. Kup je izgubljen zbog sudijskih lakrdija, posebno u mecu sa Prijedorom, nakon kojeg su igraci totalno pali. Ni Prijedor ni Listica danas a ni Velez kad se sve sagleda u obje utakmice nas nisu nadigrali bez obzira na rezultat.
Ako je ikad bila prilika da se to uradi onda je to sada. Rezultati u ovom kolu su 95% odlucili ligu. Borac je novi prvak, Zrinjski ce bit drugi, a mi 90% ostajemo na tom trecem mjestu, posebno jer smo ispali iz kupa i ostaje ti samo fokus da zadris to trece mjesto (Evropa) i da uigravas ekipu za sledecu sezonu (sklapas igracku krizaljku sto se tice odlazaka i pojacanja). Zavrsit ovu sezonu a za iducu ako se misli ici na titulu tu uprava (ko god da u njoj sjedi) mora “odradit posao” jer se kod nas titule samo tako osvajaju (tako su se i prije osvajale ko god da ih je osvajao).
Ovo se znalo (osim za kup) jos kad su dosli Mario/Mamic, kad je prodat Guli a nije doveden igrac tog kalibra. Mi smo titulu halalili u onom vakumu sa Zekicem i utopijom sa Husrefom po ko zna koji put. Kup je izgubljen zbog sudijskih lakrdija, posebno u mecu sa Prijedorom, nakon kojeg su igraci totalno pali. Ni Prijedor ni Listica danas a ni Velez kad se sve sagleda u obje utakmice nas nisu nadigrali bez obzira na rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

.png)