FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

adoado
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adoado » 15 mar 2026, 22:10

Aylini jeb ači kažu da nema otkaza Cvitanoviću niti da o tome se razmišlja...
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 mar 2026, 22:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 mar 2026, 22:00
fks74 je napisao/la:
15 mar 2026, 21:51
Evo dobi Velež, kako oni dobiju i kada ne igraju.
Zato sto ljudi jednostavno igraju.Pogledaj drugi gol kako te nagradi kad se boris a ti Mario pucaj suplje o sreci.Mi bi ovdje nesto bogaljili,okretali,vracali,kruzili i na kraju bi lopta od 16 dosla do Banica koji je nabija u aut.
Velez je se u posljednje vrijeme poslozio kao klub i to im vec donosi bolje rezultate. U klub u su Kodro,Bajevic,Pudar,Ibro . Ociti da su ti ljudi donijeli sigurnost i red u Velez a to se prenijelo i na teren.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 mar 2026, 22:12

badboy je napisao/la:
15 mar 2026, 22:04
Nama bi smjena trenera u ovom trenutku bas bila najveca glupost koju bi mogli napravit. Mora se jednom preci preko te formule i ostaviti jednog trenera (i sportskog direktora) bar godinu, godinu i po dana da prodje kroz stvaranje ekipe i dostigne kontinuitet rezultata.

Ako je ikad bila prilika da se to uradi onda je to sada.
Ja ne znam kad ce ljudima bit jasno da ne mozes ostaviti nekoga samo da pricas da si ostavio nekoga,jeste li normalni?Popusit cemo Evropu on ode uze pare i zaboli ga qurac mi ispastamo.Moras znat koga drzis i sto ga drzis.Pravim ljudima treba dati podrsku,primjer je Zekic.Supljatorima pokazati vrata,nije niko ni budala ni levat ovdje mi 5 poraza u nizu 2 stvorene sanse nemamo i neko zaobilazi preuzeti odgovornost.Kakvu mi perspektivu i buducnost imamo sa ovim likom?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 mar 2026, 22:14

Desnu stranu drze Ristovski i Elezi. Na klupi Beganovic, Hujber i Kyeremeh. Svako ko prati imalo Sarajevo, vidi iz aviona da je to besmisleno. Jer nije logicno da stavljas dvojicu koji ne mogu trcati da igraju po strani a imas prirodnije opcije na klupi.
Ekipa se par godina formira za jedan sistem, onda ti pocnes igrati drugi, gubis zbog toga iz kola u kola ali i dalje nastavljas.
Ono na pocetku 3-4-2-1 je izgledalo dobro, cak i sa turkesom u napadu, znaci sa karlosom bi bilo bombona... i onda gledas sve ove nelogicnosti. Ali to odlucuju ljudi koji naplacuju masno te svoje odluke, valjda oni znaju bolje kuda to vodi.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 15 mar 2026, 22:19

BegovicRamiz je napisao/la:
15 mar 2026, 21:52
DoktorXabaras je napisao/la:
15 mar 2026, 21:44
omjer
0-1-4

gol razlika
2-10
buraz ja kad sam vidio da ti kao objektivan i realan forumas najavljujes dvije pobjede sa Pecare i Bijelog brijega sjebo sam se
kontam sarkazam bio
Razmišljao sam da je naš strateg došao pameti nakon 4 loša rezultata ali mrka kapa što bi se reklo.
Ovo što Cvitanović trenutno radi je zločin prema klubu i igračima, zamisli sad jednog Telalovića koji je danima preživljavao ono maltretiranje njega i njegove porodice od strane zeničkih šabana, kako je njemu kad mu mjesto uzme neki anonimus sa 5,5 treninga ili Marudža, koliko god ga neki osporavali, treba samo vidjeti rezultate sa njim. Evo večeras, Rahimić, odmah nakon jedne minute nakon primjenog gola dvije izmjene a pogledaj šta je naš uradio danas. Napisao sam isto danas za Beganovića i Hujbera kakve su to zamisli i odluke.

Imaš tri stopera Ristovskog, Gojkovića, Marudžu zamjene Bralić, Inanišević
imaš vezni red Elezi, Cimirot, Ljajić zamjene Krdžalić, Ignjatkov, Telalović,
Imaš bekove Mujkić, Beganović zamjene Kuprešak, Hujber
imaš napad Menalo, Karlos zamjene Keremh, Turkeš

Pa jel za to treba neki fakultet završiti, majku mu je.bem

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 15 mar 2026, 22:21

slika

Može li mi ko reći je li ovo Kur'an u vitrinama zajedno sa trofejima u klupskim prostorijama?

A TAMAN SMO SE PAVLAKE RIJEŠILI!

P.S nemam ništa protiv Kur'ana, to je moja sveta knjiga već zna se gdje stoji...
Zadnja izmjena: adoado, dana/u 15 mar 2026, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Herson

Post Postao/la Herson » 15 mar 2026, 22:23

badboy je napisao/la:
15 mar 2026, 22:04
Nama bi smjena trenera u ovom trenutku bas bila najveca glupost koju bi mogli napravit. Mora se jednom preci preko te formule i ostaviti jednog trenera (i sportskog direktora) bar godinu, godinu i po dana da prodje kroz stvaranje ekipe i dostigne kontinuitet rezultata.

Ako je ikad bila prilika da se to uradi onda je to sada. Rezultati u ovom kolu su 95% odlucili ligu. Borac je novi prvak, Zrinjski ce bit drugi, a mi 90% ostajemo na tom trecem mjestu, posebno jer smo ispali iz kupa i ostaje ti samo fokus da zadris to trece mjesto (Evropa) i da uigravas ekipu za sledecu sezonu (sklapas igracku krizaljku sto se tice odlazaka i pojacanja). Zavrsit ovu sezonu a za iducu ako se misli ici na titulu tu uprava (ko god da u njoj sjedi) mora “odradit posao” jer se kod nas titule samo tako osvajaju (tako su se i prije osvajale ko god da ih je osvajao).

Ovo se znalo (osim za kup) jos kad su dosli Mario/Mamic, kad je prodat Guli a nije doveden igrac tog kalibra. Mi smo titulu halalili u onom vakumu sa Zekicem i utopijom sa Husrefom po ko zna koji put. Kup je izgubljen zbog sudijskih lakrdija, posebno u mecu sa Prijedorom, nakon kojeg su igraci totalno pali. Ni Prijedor ni Listica danas a ni Velez kad se sve sagleda u obje utakmice nas nisu nadigrali bez obzira na rezultat.
Zašto bi trebao ostati? Nisu rezultati najveći problem, eto ne moramo u Evropu, ne moramo ništa ni osvojiti, ali daj ponudi nešto navijačima. Da mi igramo dopadljiv i atraktivan fudbal, da utakmice počinjemo sa 4 u21 igrača, da postoje obrisi nekog sistema, ne bi mu se toliko zamjerao ovaj niz poraza. Ali, mi nemamo ništa. Nema igre, sistema ni na vidiku, nema mladih igrača, nema rezultata, apsolutno ništa. Jedostavno nema nijednog razloga da ga ostavimo na klupi i sljedeće sezone, osim ako se ne desi neko čudo u Mostaru pa osvoji trofej i pokrenu se neke stvari u ostatku sezone.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 15 mar 2026, 22:23

Ljudi dragi, kriza igre traje već dugo, ali bez obzira treba čovjeka istrpiti do kraja, jer mi više nemamo za šta da se borimo, a ako neko smatra da mi ovakvi treba da idemo u evropu onda svaka čast. Neka ostane do kraja, podnese izvještaj i neka donesu odluku. Sad je svima jasno da neka priča o suđenju je samo alibi, igre nema već mjesecima, opet kažem ništa smjenom ne dobivamo, eto kažu šok terapija, a za šta će nam ?

I Mario bi volio da je Adem zabio, ali nije nekad ne ide jednostavno, ali opet se pokazalo da kad primimo prvi gol ne znamo reagovati, gaće nam same spadnu i tu je kraj nije bitna minuta kad si primio gol, da li je 3 ili 87 mi smo na koljenima i samo je pitanje želi li protivnik još da trpa ili čuva rezultat, a ovo je za analize sportskih psihologa.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 15 mar 2026, 22:29

15 mar 2026, 22:19
15 mar 2026, 21:44
omjer
0-1-4

gol razlika
2-10
buraz ja kad sam vidio da ti kao objektivan i realan forumas najavljujes dvije pobjede sa Pecare i Bijelog brijega sjebo sam se
kontam sarkazam bio
Razmišljao sam da je naš strateg došao pameti nakon 4 loša rezultata ali mrka kapa što bi se reklo.
Ovo što Cvitanović trenutno radi je zločin prema klubu i igračima, zamisli sad jednog Telalovića koji je danima preživljavao ono maltretiranje njega i njegove porodice od strane zeničkih šabana, kako je njemu kad mu mjesto uzme neki anonimus sa 5,5 treninga ili Marudža, koliko god ga neki osporavali, treba samo vidjeti rezultate sa njim. Evo večeras, Rahimić, odmah nakon jedne minute nakon primjenog gola dvije izmjene a pogledaj šta je naš uradio danas. Napisao sam isto danas za Beganovića i Hujbera kakve su to zamisli i odluke.

Cvitanovic ti se pita oko ekipe isto ko ti i ja

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 mar 2026, 22:31

Butić 2 gola u borbi Casertane za Seriju B.
Jeste to slab nivo, ali kakav god da je, za Turkeša je Suarez lično.
Samo da mi je znati čija je genijalna ideja bila da se panj vrati na Koševo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 15 mar 2026, 22:32

Ponizavaju nas nasi igraci nezainteresovanoscu, trener nas ponizava forsiranjem menadzerskih talova i glupim presicama, sutimo i trpimo. Stvorila se halabuka na pitare da smo najgori kad psujemo balerinama, ne da im treba psovat treba kamenovat sve. Sandzacki Pirlo zelim ti da odes sutra iz kluba rak rano ove ekipe uz Menala i jos par ubleha. Mi smo teski zglajz al mi nece ogaditi da idem na utakmice nikada. Istina se mora reci. Ovo je dno dna, ako Pirlo misli da cemo mu lizati pakas kao u Pazaru nek zaboravi, uzasan igrac koji usporava igru, da on je najveci krivac uz trenera retarda. Ismire hvala ti za sve ove godine sto nas ofiras ne mlgu nas 4 trofeja Lige prvaka oprati. Nek nam je Bog u pomoci.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 mar 2026, 22:37

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 mar 2026, 22:31
Debelog deb.ila predsjednika. Mislio je da ce isporucit par golova i da ga tusne negdje za 200 k
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 15 mar 2026, 22:40

Momci pitanje jedno,dolazim sa rajom u nedelju na utakmicu,ne vjerujem da cemo sa RA,pa pitanje na koju tribinu smijemo da necemo imati problema?

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 15 mar 2026, 22:41

Mostarska je napisao/la:
15 mar 2026, 22:40
Momci pitanje jedno,dolazim sa rajom u nedelju na utakmicu,ne vjerujem da cemo sa RA,pa pitanje na koju tribinu smijemo da necemo imati problema?
Najbolje na zapad

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 15 mar 2026, 22:44

pitara je napisao/la:
15 mar 2026, 22:41
Mostarska je napisao/la:
Najbolje na zapad
Hvala ti drug,nek bolji pobjedi i da abd idemo zajedno u Evropu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 mar 2026, 22:44

NazorUso je napisao/la:
15 mar 2026, 22:37
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 mar 2026, 22:31
Debelog deb.ila predsjednika. Mislio je da ce isporucit par golova i da ga tusne negdje za 200 k
Da mu je marka plata, puno je.
Odavno gori i bezobrazniji igrač nije kročio na Koševo :puke:
Što se tiče Marija, neka ga do kraja sezone pa kako god, a onda na ljeto nešto pametnije tražiti.
Nema svrhe sad mijenjati, nikakve svrhe. Nakon srijede nema nijednog meča bitnog.
Doduše, evo uspjeli smo i Europu dovesti u pitanje, svaka čast.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 mar 2026, 22:52

Mostarska je napisao/la:
Ma vi mozete na koju hocete tribini. Opusteno totalno.
- FKS -

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 15 mar 2026, 22:55

Hajdeee je napisao/la:
15 mar 2026, 22:52
Mostarska je napisao/la:
Ma vi mozete na koju hocete tribini. Opusteno totalno.
Ma znam druze nego ima budala vazda i kod vas i kod nas,da nebi imali problem,nikom to ne treba.
Fino je ovo da se dva bratska kluba paze,a ne svadaju

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 15 mar 2026, 23:05

15 mar 2026, 22:29
15 mar 2026, 22:19

kontam sarkazam bio

Cvitanovic ti se pita oko ekipe isto ko ti i ja
On je trener, za sve ostalo me zaboli neka stvar.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 15 mar 2026, 23:09

Znaci lik od Elezija, koji je hajmo rec bio najbolji igrac, napravio najgoreg igraca na utakmici.

Sa njegove pozicije ga prebaci na krilo.

I kazu, nije do trenera.

Svi su krivi, da kako moze 90% igraca otici, trener. Al prije svega jedno veliko američko smeće.

A za onog pajdu sto me napadao, de daj im podrsku i aplauz.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.