FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva samo rinaka od ove skupine igraca
20 bodova nam prvi bjezi, onaj sto nikad nije pogledao fudbalsku utakmicu znao je da ce nam Guli faliti a oni drugog brzononog igraca Keremiju stavljaju na klupu.
Rinaka je i igra svaku utakmicu kao da su na pasteti svi
20 bodova nam prvi bjezi, onaj sto nikad nije pogledao fudbalsku utakmicu znao je da ce nam Guli faliti a oni drugog brzononog igraca Keremiju stavljaju na klupu.
Rinaka je i igra svaku utakmicu kao da su na pasteti svi
Nikad nikakav Matijaz Kek nece doci dok je tu debeli Shrek !
Moze doc neki pijun alla Mario, Husref, Basic, Coric, itd
Moze doc neki pijun alla Mario, Husref, Basic, Coric, itd
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ćao Superkup.
Glavni arbitar okršaja aktuelnog prvaka BiH i osvajača državnog Kupa bit će Banjalučanin Dragan Petrović.
Petroviću će asistirati Amer Macić i Josip Čolić.
Četvrti arbitar je Frano Jelić, a u VAR sobi sjedit će Dragan Todić i Arnel Novalić.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hajmo saberite se malo dajte sve od sebe i doneste nam taj pehar na Koševo a mi ćemo napraviti špicu protiv Veleža.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
E svaka ti čast na optimizmu...DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:48Hajmo saberite se malo dajte sve od sebe i doneste nam taj pehar na Koševo a mi ćemo napraviti špicu protiv Veleža.
Dobit će nas nikad lakše mi smo gola k.... nažalost
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Neće 100%, uzimamo ih glat i onda ćemo rasuti Veleže na Koševi i pokatati kolika je zapravo razlika. Kreće opet pozitivan niz. ABd do novih rekorda.visokohz je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:53E svaka ti čast na optimizmu...DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:48Hajmo saberite se malo dajte sve od sebe i doneste nam taj pehar na Koševo a mi ćemo napraviti špicu protiv Veleža.
Doktor za retardaciju.
Ma ne mora ništa značiti. Jedna je utakmica, ne igramo protiv Atalante. Cak mislim da cemo bokje odigrati nego se očekuje. A ovi promaseni ziceri se moraju negdje vratiti..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mrsko mi procitati sta pitar6785 pise toliko su me udaljili od fudbala
ABd da ti se želje ostvare insallah....DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:59Neće 100%, uzimamo ih glat i onda ćemo rasuti Veleže na Koševi i pokatati kolika je zapravo razlika. Kreće opet pozitivan niz. ABd do novih rekorda.visokohz je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:53E svaka ti čast na optimizmu...DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:48Hajmo saberite se malo dajte sve od sebe i doneste nam taj pehar na Koševo a mi ćemo napraviti špicu protiv Veleža.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Daj boze da dobijemo sad ovaj super kup tj osvojimo i da veleza mlatnemo, ali su rodjeni sad bas u formi i bit ce tezak to mec nisam optimistican za pobjedu, jer nas balerine samo kruze po terenu, vracaju golmanu nista konkretno, juce smo vidjeli prvo poluvrijeme imas priliku da im zabijes dvicu mi komplikujemo da smo zvijezde neke sta li vec…..visokohz je napisao/la: ↑16 mar 2026, 17:17ABd da ti se želje ostvare insallah....DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 mar 2026, 16:59Neće 100%, uzimamo ih glat i onda ćemo rasuti Veleže na Koševi i pokatati kolika je zapravo razlika. Kreće opet pozitivan niz. ABd do novih rekorda.
Sretno nam ovoliko uloziti i ne boriti se za titulu neko ce reci sudije pustite mi se vise price sudije brate mili.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
U naredne dvije utakmice je ili bos ili hadzija. Mozemo uzeti trofej i ucvrstiti se na 3. mjestu ili popusiti na svim frontovima.
Obzirom na standardnu kurcobolju igraca i pogubljenost trenera tesko je biti optimista.
Obzirom na standardnu kurcobolju igraca i pogubljenost trenera tesko je biti optimista.
Nemoj majketi vracanja nikakvih tamam da je Pape. Nego sto klub ne ocituje za karte za superkup!? Ako je finale u organizaciji NSBiH treba da dobijemo 50% karata od kapaciteta stadiona.
- luckystrike
- Kontakt:
I to govori koliko je papcima i papankama u Klubu stalo do navijača. oni su sami sebi svrha. A mi smo glupani stokholmskog sindroma.
S ovakvom igrom i atmosferom oko kluba biće dobro i ako se kavez napuni. Bilo bi ozbiljno brukanje da imamo 50%.
Treba karte uzeti (50%) cisto da i njih bude manje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne postoji trenutno trener kao što je Kovačević u Dinamu a da je na većem glasu da mu drugi (Boban) kroje i pišu sastav, pa je opet uspio da isprofiliše 7-8 standardnih igrača koje ne dira a dobio je ekipu sa 95% novih igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 06:03I svaki naredni trener ce bit samo kozmeticka promjena, jer nece Mirvic i Mamic sigurno dovest nekog ko ce im rampu udarit kad je ekipa u pitanju. Shvatite da smo bosanski Chelsea (ili je prije Chelsea engleski FK Sarajevo, mi smo prijr dobili glupog amerikanca). Pored vlasnika koji je tipicni americki showman i ne zna gdje udara, dobili smo i Mamice koji imaju znanje, al upitna je motivacija da ovdje urade nesta. To definitivno nisu oni Mamici iz Dinama, koji su iza sebe imali kompletan savez i drzavu Hrvatsku, plus ulagali svoje pare i bili direktno ukljuceni u sve. I sad kad ode Cvitanovic (da li sad ili za 2 mjeseca, svejedno), nece sigurno doci ni Matjaz Kek ni Vladan Milojevic, nego neki novi Sefik Dzaferovic koji ce utakmice vodit s bubicom u uhu i slusat sta mu gazde govore.
Ovaj naš je uspio da 80% standardnu ekipu svede na 2-3 standardna igrača, stalnim rotacijama ili kako on kaže davanjem šanse svima razje.bo je ritam cijeloj ekipi.
Frajko je u jednom momentu izvali kako razmišlja da i golamana zarotira i da mu je žao što Mušija ne dobija šansu.
Doktor za retardaciju.
Ovo nije Sarajevo koje sam zavolio. Odnos ljudi iz kluba prema navijačima je degutantan i pitanje je koliko će ovo moći pod kožu. Ljubav nikada neće prestati ali treba imati i malo dostojanstva.
Nikad poraz, samo lekcija.

.png)