Pa taj isti je onim nekim tamo rekao: "ono penal nije usla", "golman je bio jednom nogom na liniji", kakav crni Čeferin. Od njega se u najboljem slucaju nadati da je ova polusezona test za ovo kamaru kriminalaca/jadnika/uhljupa sto sude, da vidi koliko koji moze, a baca mi da je on samo maska, kao neki lik ispred uefe, a s druge strane Vico se lize s onim drugim Čeferinom, tako da..zivimo u nadi i nadajmo se boljem.teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:18to je manje vise nego jasno ali sad imas tog Ceferina koji je i doveden da zamaskira ali opet drugacije izgleda kada imas neke žalbe i kada se neko iz uprave oglasi, šutnja predstavlja odobravanje.propoklopac je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:14..i mi smo se napisali zadnjih godina nesto kao ovi pomenuti paa..nema tu kvalitetne odluke, jednostavno imas vezane ruke, ne mozes im nista!teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:12kod nas u klubu neka letargija, promijenili odluku da bude domacin Zrinjskog super kupa nasi se nisu oglasili, pokrali nas protiv Rudara nikom nista koliko vidim Velez u Prijedoru imao normalno sudjenje. Mitomani protiv Sloge imali normalno sudjenje izuzev penala slali pisma Čeferinu, naše ko da briga izašli ne izašli u europu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
propoklopac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ali cilj se zna – pobijediti i osvojiti Superkup, kazao je Štimac.
Ali:
Prosječni pitar koji se penzionisao u 23oj i prešao da sjedi na zapad i ne ustaje ni kada se pjeva za Vedrana:
Jebbote superkup ba!
Ali:
Prosječni pitar koji se penzionisao u 23oj i prešao da sjedi na zapad i ne ustaje ni kada se pjeva za Vedrana:
Jebbote superkup ba!
Fino je i bsjramsko turnir osvojiti, bude lijep osjecaj.
Moze li mi neko napisati osvajace stupedkupa za zadnjih 15 godina i ako moze objasnjenje sta ce sarajevo dobiti ako ga osvoji? Vodi li nas to u evropu?
Moze li mi neko napisati osvajace stupedkupa za zadnjih 15 godina i ako moze objasnjenje sta ce sarajevo dobiti ako ga osvoji? Vodi li nas to u evropu?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakav god da je trofej, trebaju svi krv propišati da se osvoji.
Nejasan mi je stav da je i navijačima svejedno. Okej, superkup nije strašno bitan trofej, ali kakav god da je, treba se izaći i pobjediti.
Realno je sutra presudni meč za Marija. Ako izgubi, ja vjerujem da neće jutra dočekati na našoj klupi, a sa trofejom bi imao kakav - takav mir u kući, bar do kraja sezone.
Nejasan mi je stav da je i navijačima svejedno. Okej, superkup nije strašno bitan trofej, ali kakav god da je, treba se izaći i pobjediti.
Realno je sutra presudni meč za Marija. Ako izgubi, ja vjerujem da neće jutra dočekati na našoj klupi, a sa trofejom bi imao kakav - takav mir u kući, bar do kraja sezone.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Offtopic, je li moguce da ona krampa krunic ima 3 miliona eura platu u zvijezdi?? Ma nasi su jos zlatni
- NeSamSafetee
- Kontakt:
To i mi počeli Mickey-Mouse trofeje brojat?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Ti nemoj brojat, drugi broje, savez broji, ti ispadnes donji.NeSamSafetee je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:41To i mi počeli Mickey-Mouse trofeje brojat?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma cemu se nadati sa ovakvom formom i igrom...
Normalno je da je svejedno kad nam je poznat ishod tekme...
Vala da su i AFH odredili za domacina isto bi ti bilo...
Iskreno, nicemu se ne nadam, vise naginjem da Zrinjskom vec danas cestitam na osvajanju Superkupa, ali eto da ne zurim previse...
Iskreno, nicemu se ne nadam, vise naginjem da Zrinjskom vec danas cestitam na osvajanju Superkupa, ali eto da ne zurim previse...
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Eto na šta smo spali, superkup nam veselje.napoleon72 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:44Ti nemoj brojat, drugi broje, savez broji, ti ispadnes donji.NeSamSafetee je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:41To i mi počeli Mickey-Mouse trofeje brojat?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23
postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Najbolje nikako ne igrati, a drugi neka prisvajaju trofeje za 15-20 godina. Nije nikakvo veselje ali treba osvojiti. Isto kao i svaku pripremnu, nije bitna ali trebaš pobijediti. Ili evo do kraja ako obezbjediš evropu, je li to znači da moraš sve utakmice izgubiti?NeSamSafetee je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:41To i mi počeli Mickey-Mouse trofeje brojat?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Ne kažem da ne trebamo osvojit, ali ovdje se stvara neki narativ da bi osvajanjem mogli "ublažiti" gorak ukus ove sezone i da je neka katastrofa ako se ne osvoji. Sezona je praktički gotova sem te borbe za Evropu. Da bi bilo katastrofa, prvo treba biti bitno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:48Najbolje nikako ne igrati, a drugi neka prisvajaju trofeje za 15-20 godina. Nije nikakvo veselje ali treba osvojiti. Isto kao i svaku pripremnu, nije bitna ali trebaš pobijediti. Ili evo do kraja ako obezbjediš evropu, je li to znači da moraš sve utakmice izgubiti?NeSamSafetee je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:41To i mi počeli Mickey-Mouse trofeje brojat?ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23
postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
Odavno smo najtrofejnijiErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:23postaješ najtrofejniji klub u BiH, to valjda nešto znači![]()
Znači superkup, ugledni trofej npr. u jednoj Španiji i veliki dokaz uspjeha u prošloj sezoni je sad kod nas od strane tkz. navijača FK Sarajevo prozvan kao Mickey-Mouse trofej koji je bezznačajan??? 

Taj trofej se igra između osvajača kupa i šampiona prošle sezone. Tako da ja ne znam odakle ideja da taj trofej ne znači ništa? Plitkoumno razmišljanje il' šta?
Nije sigurno vrijedan kao osvajanje lige ili kupa gdje smo sve popušili ali je trofej koji bi neki drugi vrijednovali mnogo više od nas. Pogotovo komšinice, ali hajde navikli smo na samo negativu povezanu sa FK Sarajevom. Bravo momci samo nastavite!
Taj trofej se igra između osvajača kupa i šampiona prošle sezone. Tako da ja ne znam odakle ideja da taj trofej ne znači ništa? Plitkoumno razmišljanje il' šta?
Nije sigurno vrijedan kao osvajanje lige ili kupa gdje smo sve popušili ali je trofej koji bi neki drugi vrijednovali mnogo više od nas. Pogotovo komšinice, ali hajde navikli smo na samo negativu povezanu sa FK Sarajevom. Bravo momci samo nastavite!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Jedan (Brundo) ili dva forumaša koji se predstavljaju kao navijači FK Sarajevo kažu da je Mickey Mouse trofej i to je sve.
Ostali navijači FK Sarajevo će da ga proslave, ako ga osvojimo. Ako Bog da. Neka se pojede kome god to smeta.
Ostali navijači FK Sarajevo će da ga proslave, ako ga osvojimo. Ako Bog da. Neka se pojede kome god to smeta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
U ovako turbulentnoj, burnoj i teškoj sezoni, osvajanje bilo kakvog trofeja je u rangu osvajanja titule. Nama je sezona počela onom utakmicom protiv Radnika na Koševu, šta se uopšte i moglo očekivati u nastavku sezone? Trener otišao u prvom kolu, drugi nakon par utakmica na klupi, a sve je izvjesnije i da ćemo ostati i bez trećeg trenera u sezoni. Ako se i osvoji ovaj Superkup, pred Vječnom ga treba proslaviti.NeSamSafetee je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:52Ne kažem da ne trebamo osvojit, ali ovdje se stvara neki narativ da bi osvajanjem mogli "ublažiti" gorak ukus ove sezone i da je neka katastrofa ako se ne osvoji. Sezona je praktički gotova sem te borbe za Evropu. Da bi bilo katastrofa, prvo treba biti bitno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:48Najbolje nikako ne igrati, a drugi neka prisvajaju trofeje za 15-20 godina. Nije nikakvo veselje ali treba osvojiti. Isto kao i svaku pripremnu, nije bitna ali trebaš pobijediti. Ili evo do kraja ako obezbjediš evropu, je li to znači da moraš sve utakmice izgubiti?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Realno superkup nema nikakav značaj, osim činjenice da se dodaje u vitrine sa trofejima i povećava ukupni broj trofeja. Sezona je davno izgubljena, zadnje blamaže ne treba spominjati, superkup ako se ne osvoji ova će generacija biti najlošija ikada, i to ne treba kriti. Sad pisati ako vam trofej nije motiv šta je, to je smiješno. Njih je posao da igraju, svaki dan kamp, određeni broj sati, potom utakmica i 90+ minuta kao rezultat onoga što rade. Izvolite i pokažite šta znate, inače ste najgora ekipa koja je ikada nosila bordo dres.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šta je sa princom?Vanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:47Ma cemu se nadati sa ovakvom formom i igrom...
🇵🇸
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.