FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
inace superkup se igra prije pocetka lige/sezone i ima prestiz, jer igraju prvak lige i kupa. naravno da se racuna kao trofej.
eh sad, mi ga igramo haman pred kraj sezone pa smo ohladili jer nam se stekeralo/smucilo sve ali je realno bitan trofej kao i svaka 3 boda.
tako da --- svi u napad jedan je HASE!
eh sad, mi ga igramo haman pred kraj sezone pa smo ohladili jer nam se stekeralo/smucilo sve ali je realno bitan trofej kao i svaka 3 boda.
tako da --- svi u napad jedan je HASE!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Svaki pehar koji se moze osvojiti broji se.Nas je godinama yebavao taj super kup iako bi ih imali 10 do sada da se igrao svake godine a ne ovo sranje.Ne nosi istu tezinu kao ostali pehari ali cilj je jasan-ako osvojimo definitivno smo prvi najtrofejniji.Prema tome utakmica sezona i trebaju krv propisati da ga osvoje.Utakmica koja lomi dalji tok sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nama superkup, Zrinjskom kup, borac titula. Mirvic proda igraca za 3 4 miliona eura. Svi sretni.
E to dočekati od naših balerina teško Boga mi teško.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:49Svaki pehar koji se moze osvojiti broji se.Nas je godinama yebavao taj super kup iako bi ih imali 10 do sada da se igrao svake godine a ne ovo sranje.Ne nosi istu tezinu kao ostali pehari ali cilj je jasan-ako osvojimo definitivno smo prvi najtrofejniji.Prema tome utakmica sezona i trebaju krv propisati da ga osvoje.Utakmica koja lomi dalji tok sezone
- muhamedhulk
- Kontakt:
realno, daj Boze da smo "kupili" superkup, pa da sezona bude sa trofejom.
kako lazni imaju veliki zaostatak za borcem, oni ce se okrenuti ovom sutra a dokaz je i vikend iza nas. naravno i kup ce ganjati jer su realno jaci duplo u 1/2 a u finalu bar 30% od protivnika.
mi sutra moramo na noz ili nema trofeja. jbg. autsajderi smo svakako.
kako lazni imaju veliki zaostatak za borcem, oni ce se okrenuti ovom sutra a dokaz je i vikend iza nas. naravno i kup ce ganjati jer su realno jaci duplo u 1/2 a u finalu bar 30% od protivnika.
mi sutra moramo na noz ili nema trofeja. jbg. autsajderi smo svakako.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I ti sa svojim glupostima ideš na blok.KarloIvandic je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:50Nama superkup, Zrinjskom kup, borac titula. Mirvic proda igraca za 3 4 miliona eura. Svi sretni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
...da podigneš do visina, pehar ti na rukama.
Taj stav volim!
Princ možda i ne pistoji.Torino je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:27Šta je sa princom?Vanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:47Ma cemu se nadati sa ovakvom formom i igrom...
Normalno je da je svejedno kad nam je poznat ishod tekme...
Vala da su i AFH odredili za domacina isto bi ti bilo...
Iskreno, nicemu se ne nadam, vise naginjem da Zrinjskom vec danas cestitam na osvajanju Superkupa, ali eto da ne zurim previse...
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Čovjek je održao riječ. Rekao da će se odjaviti i ne pojavljuje se. Svaka čast. Nadam se da će i ostali lažni insideri istim putem.jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:30Ako se ovo ne desi i službeno do sredine marta odjavljujem se zauvijek s foruma. Morate znat da vas niko ne lozi nego da jednostavno nekad stvari ne idu onako kako je na prvu dogovoreno.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Stvarno ga nema, pisao sam i ja gdje je nisam znao da je ovo razlog.
Mada je bilo i većih fula na forumu, mislim braćo trebali bi mu halalit u ovim mubarek danima ipak je ovo mjesec oprosta.
Ja mu halalim.
#duškavratise
Mada je bilo i većih fula na forumu, mislim braćo trebali bi mu halalit u ovim mubarek danima ipak je ovo mjesec oprosta.
Ja mu halalim.
#duškavratise
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Jel ti drago?IstinskiPitar je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:40Čovjek je održao riječ. Rekao da će se odjaviti i ne pojavljuje se. Svaka čast. Nadam se da će i ostali lažni insideri istim putem.jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:30Ako se ovo ne desi i službeno do sredine marta odjavljujem se zauvijek s foruma. Morate znat da vas niko ne lozi nego da jednostavno nekad stvari ne idu onako kako je na prvu dogovoreno.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Kako ga blokirati, matere ti?Pendulum je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:58I ti sa svojim glupostima ideš na blok.KarloIvandic je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:50Nama superkup, Zrinjskom kup, borac titula. Mirvic proda igraca za 3 4 miliona eura. Svi sretni.
dodaj ga u gnjavatore i nece ti iskakat ove moronske izjave, kod mene je lista dugaeccehomo je napisao/la: ↑17 mar 2026, 20:29Kako ga blokirati, matere ti?Pendulum je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:58I ti sa svojim glupostima ideš na blok.KarloIvandic je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:50Nama superkup, Zrinjskom kup, borac titula. Mirvic proda igraca za 3 4 miliona eura. Svi sretni.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sezona je poprilicno uzasna, sl ako bi uzeli super kup i drugo mjesto sozana posle 4-4 sa radnikom nebi bilo lose
Da Bog da i taj tvoj sa avatara otišao iz kluba do kraja mjesecaIstinskiPitar je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:40Čovjek je održao riječ. Rekao da će se odjaviti i ne pojavljuje se. Svaka čast. Nadam se da će i ostali lažni insideri istim putem.jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:30Ako se ovo ne desi i službeno do sredine marta odjavljujem se zauvijek s foruma. Morate znat da vas niko ne lozi nego da jednostavno nekad stvari ne idu onako kako je na prvu dogovoreno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I ja mu halalimDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 mar 2026, 19:09Stvarno ga nema, pisao sam i ja gdje je nisam znao da je ovo razlog.
Ja mu halalim.
#duškavratise
#duškavratise
I ja mu HALALIM.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 mar 2026, 19:09Stvarno ga nema, pisao sam i ja gdje je nisam znao da je ovo razlog.
Ja mu halalim.
#duškavratise
- muhamedhulk
- Kontakt:
a stvarno, sta bi sa pricom - teta violeta preuzima FKS, pa onda princeza, pa onda mamici to vode itd. 
ne kontaju ljudi da se moras dobro zeznuti pa da ulozis u ovu drzavu, pogotovo u fudbal. tu nema povrata tj. vrlo tesko je izvuci pare nazad...uvijek neke malverzacije kad izvlacis pare iz Kluba.
ne kontaju ljudi da se moras dobro zeznuti pa da ulozis u ovu drzavu, pogotovo u fudbal. tu nema povrata tj. vrlo tesko je izvuci pare nazad...uvijek neke malverzacije kad izvlacis pare iz Kluba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Od zadnjih 5 izgubili smo 4...jedan remi...objektivno i sutra gubimo....ne treba ocekivati nista sem poraza.Bit ce tesko zadrzat i 3 mjesto u prvenstvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.
.png)