Ne smijem ja vise ulazit u raspravu, znas sta je bilo sa hankom
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Istina. Ali daleko veća budaletina i lažov je ovaj koji je pisao ovaj tekst i objavio sadržaj na instagramu. Čuveni Fegeltija, majstor spina i zamjena teza.
Uglavnom, idiotluk.
- Wilshere10
- Kontakt:
Veoma malo testosterona kod ovog gospodina."Odrastao sam s prijateljem koji se zvao Selman Mujović. On me je naučio da kažem: 'Dobro, dobro, ti kako si?' To su moje uspomene kao Njujorčanina koji je odrastao u ovom gradu", poručio je između ostalog gradonačelnik New Yorka.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Postovani,
Vas cijenjeni forum posjeduje jedan iznimno inteligentan profil, kojem je dopusteno svakodnevno lira “sperma” i “j.vanje majkih” itd. na temi premijer liga bh.
Ljubazno vas molim da ne sakcionisete tako jedan divan rijecnik a isto tako da sve “diskusije” banujete jer upravo ne sadrze vokabular kao kod doticnog hrama.
Svakako zelim da vas primjereno “Mampers” prati i nakon ramazan u uredivackom drustvu ovog cijenjenog portala.
Srdacan mampers sos pozdrav
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Da mi je shvatit šta si ti htio reći
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nisam niti mislio da moze shvatiti neko kome je informer.rs uzor.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- VensanKasel
- Kontakt:
Ona tema nema smisla nikako , psovanje , trolanje i žestoko vrijeđanje 90% postova .OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:49Postovani,
Vas cijenjeni forum posjeduje jedan iznimno inteligentan profil, kojem je dopusteno svakodnevno lira “sperma” i “j.vanje majkih” itd. na temi premijer liga bh.
Ljubazno vas molim da ne sakcionisete tako jedan divan rijecnik a isto tako da sve “diskusije” banujete jer upravo ne sadrze vokabular kao kod doticnog hrama.
Svakako zelim da vas primjereno “Mampers” prati i nakon ramazan u uredivackom drustvu ovog cijenjenog portala.
Kad sam neki dan vidio sliku retradiranog djeteta u kolicima da se koristi za "prozivanje" , fuj
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Tvoj post je spin , nema većeg lažova i kretena od Anusa , to je činjenica .Avantii je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:39Istina. Ali daleko veća budaletina i lažov je ovaj koji je pisao ovaj tekst i objavio sadržaj na instagramu. Čuveni Fegeltija, majstor spina i zamjena teza.
Uglavnom, idiotluk.
Tegeltija ima svojih aferima , ali ni blizu ovog kretena .
- relativizam
- Kontakt:
Ko kaze da nismo vec dobiliAsteriks je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:40U sklopu isporuke dronova, instruktori se podrazumijevaju.Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:27Toliko je problema unutar vojske da nam ti dronovi ne bi ništa značili.Imam dosta dodira sa vojarnom u svom kraju.Ljudi naručuju vojne košulje,vrece za spavanje i ostalo sa Temua.
Neki dan dolaze momci kod mog punca da ga pitaju ima li sta da mu je ostalo dok je radio u vojsci da im pokloni jer vojarna nema.
Naravno treba podmazat za uvod u njihov vojni inžinjering. Onda izučavati tamošnju žilavost pod sankcijama, te kako bilo kakve terenske prednosti okrenuti u svoju korist.
Poslati radnu grupu, kao što su Japanci onu Iwakura misiju za Meiji razdoblja.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa ako ovo nije Ai, jer sam mislio da jeste, šta je ovdje laž i zamjena teza?Avantii je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:39Istina. Ali daleko veća budaletina i lažov je ovaj koji je pisao ovaj tekst i objavio sadržaj na instagramu. Čuveni Fegeltija, majstor spina i zamjena teza.
Uglavnom, idiotluk.
Za ozbiljne stvari trebaš minimalno 1000 ovakvih dronova.relativizam je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:56Ko kaze da nismo vec dobiliAsteriks je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:40U sklopu isporuke dronova, instruktori se podrazumijevaju.Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:27
Toliko je problema unutar vojske da nam ti dronovi ne bi ništa značili.Imam dosta dodira sa vojarnom u svom kraju.Ljudi naručuju vojne košulje,vrece za spavanje i ostalo sa Temua.
Neki dan dolaze momci kod mog punca da ga pitaju ima li sta da mu je ostalo dok je radio u vojsci da im pokloni jer vojarna nema.
Naravno treba podmazat za uvod u njihov vojni inžinjering. Onda izučavati tamošnju žilavost pod sankcijama, te kako bilo kakve terenske prednosti okrenuti u svoju korist.
Poslati radnu grupu, kao što su Japanci onu Iwakura misiju za Meiji razdoblja.
Govorim ovakvih, jer se lanser može lako montirati na neki kamion ili vojni kamionet.
Znači mobilan sistem, lako ga sakriti u bilo koje skladište, a čim se lansira ide brza promjena pozicije.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Jos sutra, kakav mjesec.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zadnja trecina me prebrzo prosla. Al' mi se zato od 16.do 20.dana oteglo k'o mjesec.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Satrao me mal razmak sehur-posao, dnevno 3-5 sati citav mjesec spavao, jos nocas kadr dati max i to je to, kod nas 26 na 27 kadr kao da je fiks, nista hadis zadnjih deset dana u neparnim nocima, u BiH znaju kad je tacno19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:26Zadnja trecina me prebrzo prosla. Al' mi se zato od 16.do 20.dana oteglo k'o mjesec.
Ako se dobro sjecamakse bilo ljeti 18+ sati nego ovih 13 a moguce da sam zaboravio kako je onda bilo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
100% fuj fujeva! medutim, urednicka politika na ovom forumu jeste dopustanje primjera kojeg si naveo ili more fuj (“mampers”) svakodnevnih primjera… e to je naravno dozvoljeno dok naravno ‘rasprava’ na ovoj temi nije dozvoljena jer ‘ko biva, zbore se tabu teme molim lijepo…VensanKasel je napisao/la: ↑18 mar 2026, 15:57Ona tema nema smisla nikako , psovanje , trolanje i žestoko vrijeđanje 90% postova .OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:49Postovani,
Kad sam neki dan vidio sliku retradiranog djeteta u kolicima da se koristi za "prozivanje" , fuj![]()
Cirkus.
Sta reci, kome posluku porati? Salje poruku onima koji vide a ne cuju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakvi debili , umjetna inteligencija samo tako ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CHR, NebeskaSila96, nerkolfc i 21 gost.